Şimdi Ara

iPhone 5'in ön sipariş süreci iPhone 4s ve iPhone 4'e göre 20 kat daha hızlı gerçekleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
10.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 5'in ön sipariş süreci iPhone 4s ve iPhone 4'e göre 20 kat daha hızlı gerçekleşti

Dün itibariyle ön siparişe açılan Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 5'in ön sipariş için ayrılan stokları iPhone 4s ve iPhone 4'ten 20 kat daha hızlı tükendi.

Apple'ın daha önceki ön sipariş sürelerine baktığımızda; iPhone 4s'in ön sipariş stokları 22 saatte, iPhone 4'ünki ise 20 saat içinde tükenmişti. Birçok kullanıcı tarafından merakla beklenen iPhone 5 için ise, bu süre sadece 60 dakika oldu. Oldukça hızlı bir ön sipariş süreci yaşayan iPhone 5'in ön sipariş sayfası aşırı yoğunluktan dolayı cihazı almak isteyen bazı kullanıcıları çeşitli hatalar ile karşıladı. iPhone 5'in ön sipariş ile birlikte ne kadar cihaz sattığı henüz açıklamazken, Apple ön siparişe sunulan iPhone 5'lerin tükendiğini ve ön siparişlerin gönderim tarihinin 21 Eylül'den 28 Eylül'e kaydırıldığını duyurdu.

Kısa bir sürede tükenerek yeni bir başarıya imza atan iPhone 5'in ön sipariş rakamları açıklanmış olmasa da Apple'ın yeni cihazı ile rekor bir açılış gerçekleştirmiş olabileceği tahmin ediliyor.

• Güzel reklam.

• Bu nasıl bir fanatikliktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansurmarsak

Demek ki insanlar eskiye oranla 20 kat daha fazla enayileşti

Terbiyesizleşmenin anlamı yok sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu nasıl bir kindir ?
  • Son yorumu atan arkadastaki beyni kusa taksak ters ucar.

Gercekten bilmeden terbiyesizce konusmaniz her apple kullanicisini aptal yerine koymaniz hic hos degil. @mansurbilmemne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ve buna benzer topiklerde iphone 5 hakkında aleyhte görüş bildiren herkesi birer birer not aldım. İphone 5 en ucuza nereden alınır topiğinde görmeyim, rezil ederim :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben begendim yeni cihazi.param olsaydi bende alirdim, bu kadar kötülemeye gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Terbiyesizleşmenin anlamı yok sanırım?

ön sipariş verirken nasıl hatalarla karşılaştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1228

Son yorumu atan arkadastaki beyni kusa taksak ters ucar. Gercekten bilmeden terbiyesizce konusmaniz her apple kullanicisini aptal yerine koymaniz hic hos degil. @mansurbilmemne

Bi sizin yaptıgınız yorumu anlasa bu arakdaşlar...!!!

• eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldi

Sony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...

apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

• Reklam yapmak için demişler, çünkü ellerinde reklam yapacakları bir özellik yok telefonda, şuan telefon alacak olsam Samsung alırım, Samsung'dan sonraki alacağım telefon da iPhone 4S olur, sadece telefon uzadı diye yeni model almam.
  • Demek ki neymiş, fanboylar ölmezmiş :D
  • Tercih meselesidir. İsteyen istediğini alır. Her ne kadar kapalı sistemleri sevmesemde bu o sistemin kötü olduğu anlamına gelmediği gibi insanların tercihlerine de saygı duymam gerektiğini bilir ona göre yorumumu yaparım. Ben kişisel olarak 4s i daha çok sevdim. Hoşuma gitmedi 5 in tasarımı ama tabiki zevk meselesi alacak arkadaşların güle güle kullanmasını temenni ederim.

• satması gayet normal. ip4s vs sgs3 de olduğu gibi bu da beğenilmedi bu da çok satacak.

• önemli olan Türkiye ye girişini ne hızda yapacaklar onu merak ediyorum. 1 ay içerisinde getirmezlerse başarısız sayılırlar benim gözümde

• Yani bilmiyorum iki arkadaşımda 4S var , gidelim kadıköyde satalım S3 alacaklarını söylediler. Bu iki arkadaş da birbirlerini tanımıyorlar.... Sizin çevrenizde hayal kırıklığına uğrayanlar yok mu?

• Markaya güven böyle bir şey. enayilikle felan ilgisi yok. Hepimiz biliyoruz ki piyasadaki en güvenilir telefon iphone ve 6 ay sonra telefon çıkartsalar aynı başarıyı yakalarlar. apple markasına iphone markasına ve appstore a güven birleşince bu durum normal. şahsen 2 ay daha i810 la geçirme şansım olsa s3 yerine iphone 5 i tercih ederdim. en azından 3 sene güncelleme alacağımı bilirdim. apptore da bir ton işime yarar uygulama olacağını bildiğim gibi. android güven vermiyor.

• Ne alırsanız alın yine arama yapıp sms göndereceksiniz gerisi süslü yalan :) onun için hala inadına 3310 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 15 Eylül 2012; 13:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Stok önceki modellere göre daha fazla ise hiç şaşırmam.

Aklıma tanıtımda söylenen birşey geldi. Telefonu büyütüp özelliklerini artırmak değil amacımız, bunu herkes yapar. Asıl iş tüketicinin ihtiyacı olan ve istediği her şeyi daha küçük ve hafif bir şekilde sunmak. Bilmem belkide budur bukadar talebin sebebi...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.