Şimdi Ara

iPhone 5'in ön sipariş süreci iPhone 4s ve iPhone 4'e göre 20 kat daha hızlı gerçekleşti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
10.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkattack

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldi

Sony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...

apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Git bi iphone al anlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'cilere bi kapak daha in the morning.
    Bıkmadınız iPhone ve Apple'dan tokat yemekten değil mi? Hoşunuza gidiyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 15 Eylül 2012; 14:21:19 >
  • Beklentileri tam olarak vermesede benim için alınacak telefon iphone 5. İnceldi,hafifledi, ekran büyüdü, daha da hızlandı vs.

Zaten beğenmeyenler androidciler çoğu. Kumanda gibi oldu diyenlere lafım yok zaten, kendileri alıp elinde incelemiş gibi yorum yapıyorlar.

Apple forumlarında lansmandan bu yana iphone sahiplerinden çok androidciler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 15 Eylül 2012; 14:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawlessayfon 4 ve 5 lerin stok sayıları neymiş apple hiç oradan konuşmamış. belki de 5 in stoğu 20 kat azdı.klasik apple numaraları bunlar. çok satılıyormuş gibi bir hava yaratıyorlar. sonra da insanlar aaa baksana herkes ön siparişe abanmış, koşun lan bizde alalım kafası ile gidip bunu alacaklar.yersen.
    Kesin bilgi olmadan iddia etmemek lazım.

birazcık saksıyı çalıştırırsanız 1 milyon stok olduğunu anlarsınız.
    22 saatte 1 milyon satmış 4s şimdi ise iphone5 1 milyonu 1 saatte satmış bundan dolayı 20 kat hızlı demişler.
    20milyon telefon koymazlar hemen ön talebi görüp ona göre mal getiriyorlar ayrıca anca üretiliyor.millete elde yok dememek için önden ilk partyi talep toplayıp satıyorlar

• quote:

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Doanım olarak daha mı üstün :)

Sen hayal mi görüyosun şu an en güçlü gpu ve cpu iphone 5 te

• Ön sipariş rakamları açıklansın bi!

200bin yerine 10bin ön satış yapıldıysa 20 kat hızlı olması normal olabilir, sayıları beklemek lazım.

İnceliği ve hafifliği bile yeter sahip olmak için, tabi şu an iPhone'unuz varsa zaruri bir ihtiyaç değil iPhone 5.

• Pil arkadaş pil, yeniler hızlı güzelde 3g de 7-8 saatte patliyor

• Bakın şimdi size bazı piyasa analisti arkadaşların bir kaç ön görüsünü kopyalayacağım.

Öncelikle ben şöyle bir şey yazmışım;

quote:

Bu başlığı favorilerime ekledim. Vakti geldiğinde, yani iPhone 5 in ilk satış rakamları açıklandığında burada "Steve öldü Apple bitti", "iPhone artık gerileme dönemine girmiştir.", "Yeni kral Samsung" diyen arkadaşlar ile tek tek iyi kafa yapacağım.

mahmut2306 dan başlayalım;
    quote:

APple kral krall alın bunu 2500 den hem panaromik fotoda cekiyomus nokianın 7 8 yıl önceki telefonları gibi ayrıca siz değilmiydiniz samsung 4 inç üzeri telefon çıkarttığındabunu neremizde taşıyacaz yaaaauuuu diyen kim kimi izliyor gör bakalım hahahah neyse bugun size vuran vurdu ben daha fazla vurmadan konuyu terkediyorum kalın selametle

Krone
    quote:

Steve jobs gitti apple bitti...

aragorn_35
    quote:

resmen iphone 4gs olmuş iphone 5 falan değil tasarım tamamen aynı bence apple yeni bir telefon çıkarmak için zaman kazanmaya çalışıyor 3 modeldir aynı tasarım var ya 1 sene içerisinde new iphone diye tamamen farklı bir telefon yapacaklar yada iphone efsanesi sona erecek bence

Kill EM' All
    quote:

Apple pazar payını kaybedecek

Patria O Muerte
    quote:

iphone 5 resmen fiyasko. getirdiği sacma sapan özellikleri begenen oldugunu zannetmiyorum. tek olumlu sey ; 4s in fiyatının düşecek olması.

bu arada yayın berbat. 2 dk izliyoruz 5 dk donuyor.

Melatonin
    quote:

R.I.P Apple

Mygokhan
    quote:

Şu an için IPHONE devri bitti benim icinde..4s' ile gittiği yere kadar artık..

darkaura
    quote:

bu video ciddi bir kirilma noktasinin isareti aslinda. dikkat ederseniz simdiye kadar yapilmis en ince, en hafif, en hizli iphone olarak geciyor. yani ancak kendi citasini yukseltebilmis. eskiden olsa simdiye akdar yapilmis en xxxx telefon diye hitap edilirdi.

ayrica videoda ovulen ozellikler incelik, hafiflik, lte rakiplerinde kac nesildir var olan ozellikler. bu kadar ozellgi nasil ince alana sigdirdiklariyla boyle ovunduklerine gore, demekkki hic s2, s3 gormemisler.

Böyle komik arkadaşlarda o kadar çok var ki, üşendim hepsini kopyalamaya.

• Dogal ekranin buyumesi bile almak icin sebep, keske yurtdisinda olsaydim da onceden kavusabilseydim iPhone 5 ime,

• Geçenlerde android vs ios olayları vardı.Buna benzer bir gereksiz tartışmada iphone5 oldu adamlar binlerce çeşitin arasından en iyisini seçip çıkarıyor burda kalkmış insanlar bumu olucaktı yok kötü oldu diyip duruyor ne bekliyordunuz ki uzay teknolojisimi ? Benim tek görüşüm var insanlar ulaşamayınca kendilerini avutmaları yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Cpu-gpu hakkinda bilgi versende bilgi sahibi olsak.
    2kat daha hizli diyor ama iphone 4e gore mi 4s yemi gore mi soylemiyor.

bu arada tanitimda iphone 4snin 200saat bekleme suresi ve iphone 5in 225saat beklemesuresi oldugunu acikladi.yani yaklasik yuzde 10luk daha fazla pil gidecek

gecen senede iphone 4snin 300saat bekleme suresi oldugunu aciklamisti.apple rakamlarla mi oynamis?
    http://www.apple.com/tr/iphone/compare-iphones/

Aciklamalari yapta hayal gormeyi birakayim
    Edit:iphone 4ile karistirmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 15 Eylül 2012; 14:30:52 >

• o satışlar saman alevidir bence.

hepimiz biliyoruzki iphone5e geçmenin hiç bir manası yok.Eğer bu cihaz 4s kadar satarsa bu fanlıklarının derecesinin ispatı olacaktır.Yoksa aklı selim hiçbiri iphone 5e geçmek için bir neden bulamaz.hatta yeni giriş yeni aksesuar gereksinimi tipinin daha kötü olması gibi olumsuz yanlarıda var...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

Cpu-gpu hakkinda bilgi versende bilgi sahibi olsak.
    2kat daha hizli diyor ama iphone 4e gore mi 4s yemi gore mi soylemiyor.

bu arada tanitimda iphone 4snin 200saat bekleme suresi ve iphone 5in 225saat beklemesuresi oldugunu acikladi.yani yaklasik yuzde 10luk daha fazla pil gidecek

gecen senede iphone 4snin 300saat bekleme suresi oldugunu aciklamisti.apple rakamlarla mi oynamis?
    http://www.apple.com/tr/iphone/compare-iphones/

Aciklamalari yapta hayal gormeyi birakayim.

ibretlik tespit

• iPhone başarılı işte, öyle ya da böyle, kıskançlıklarınızı ve bilgisiz yorumlarınızı bırakıp Apple Store'ların yolunu tutun tez zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

o satışlar saman alevidir bence.

hepimiz biliyoruzki iphone5e geçmenin hiç bir manası yok.Eğer bu cihaz 4s kadar satarsa bu fanlıklarının derecesinin ispatı olacaktır.Yoksa aklı selim hiçbiri iphone 5e geçmek için bir neden bulamaz.hatta yeni giriş yeni aksesuar gereksinimi tipinin daha kötü olması gibi olumsuz yanlarıda var...

Bu mesajı da favorilerim arasına alıyorum.
    Çok eğleneceğim önümüzdeki günlerde.
  • Ben de 2 yıllık androidciyim ama çok beğendim iPhone 5'i. Kesinlikle alınabilecek bir cihaz olmuş. S3 de, bir çok konuda aşmış bir cihaz ama Apple'ın kasa kalitesi yok, ayrıca iPhone tasarımları bana hep daha hoş gelmiştir.

Belçika'da NATO'da çalışan bir yakınım var. KDV vermiyorlar, yani ne alırsalar %19 indirimli alıyorlar. 680 Euro'nun %19'si 129 euro eder, yani ortalama 550 avroya aldırabilirim. Şuanki kurla 1300 ediyor.

Sizce, nasıl fiyat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 15 Eylül 2012; 14:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

Ben de 2 yıllık androidciyim ama çok beğendim iPhone 5'i. Kesinlikle alınabilecek bir cihaz olmuş. S3 de, bir çok konuda aşmış bir cihaz ama Apple'ın kasa kalitesi yok, ayrıca iPhone tasarımları bana hep daha hoş gelmiştir.

Belçika'da NATO'da çalışan bir yakınım var. KDV vermiyorlar, yani ne alırsalar %19 indirimli alıyorlar. 680 Euro'nun %19'si 129 euro eder, yani ortalama 550 avroya aldırabilirim. Şuanki kurla 1300 ediyor.

Sizce, nasıl fiyat ?

Bir tane de bana alsana? :D
  • almak istiyorum

• quote:

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldi

Sony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...

apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Olay 4 cekirdekli islemci 2 gb ram hd ekran degil ki, bu donanimla neler yapabildigin. Apple uygulamalariyla insanlara telefonlariyla daha fazla sey yapma imkanini sagliyor. Onemli olan sonuc yani. İnsanlar da sonuca onem veriyor. Crysis oynayamadiktan sonra 4000 dolarlik raspberry pi super bilgisayarin olmus ne ise yarar, bunun gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Ne alırsanız alın yine arama yapıp sms göndereceksiniz gerisi süslü yalan :) onun için hala inadına 3310 :)

Demekki senin iPhone dan anladıgın buymuş ama benim için bu değil

Sen ne anlıyorsun iphone'dan peki :) hadii ben aldım iphone4 1-2 yıl kullandım ama sonunda gerçeği anladım ona bak sen :) senin maaşın kaç para ki ? 800 den yukarı olmadığı garanti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 15 Eylül 2012; 15:03:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.