Şimdi Ara

iPhone 5'in ön sipariş süreci iPhone 4s ve iPhone 4'e göre 20 kat daha hızlı gerçekleşti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
1
Favori
10.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 21inde simkilitsiz satışa çıkacak degil mi ? Amerika da 22-23unde stokta bulabilir miyim gitsem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Ne alırsanız alın yine arama yapıp sms göndereceksiniz gerisi süslü yalan :) onun için hala inadına 3310 :)

Demekki senin iPhone dan anladıgın buymuş ama benim için bu değil

Sen ne anlıyorsun iphone'dan peki :) hadii ben aldım iphone4 1-2 yıl kullandım ama sonunda gerçeği anladım ona bak sen :) senin maaşın kaç para ki ? 800 den yukarı olmadığı garanti :)

Bu kadar saldırgan olmanızı anlayamıyorum. Siz iPhone'u sadece arama yapmak ve sms için kullanmış olabilirsiniz ancak bu cihazın yapabildiklerin bunlarla sınırlı değil ki..
    3310 telefonunuzda internette surf yapmak, sosyal ağlara bağlı kalmak, oyun oynamak, müzik dinlemek gibi şansınız var mıdır ? Bunların neresi süslü yalan ?
    Kusura bakmayın da iyi ki hala 3310 kullanıyormuşsunuz. Boşverin siz iPhone falan hepsi gavur icadı haramdır ellemeyin..
    Son olarak kimseyi aldığı maaşı ile aşağılayamazsınız. 800 lira maaş alanlar insan değil mi ? Ayıp..

• hehe herkez birbirine gönderme yapma çabasında sakin biraz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

o satışlar saman alevidir bence.

hepimiz biliyoruzki iphone5e geçmenin hiç bir manası yok.Eğer bu cihaz 4s kadar satarsa bu fanlıklarının derecesinin ispatı olacaktır.Yoksa aklı selim hiçbiri iphone 5e geçmek için bir neden bulamaz.hatta yeni giriş yeni aksesuar gereksinimi tipinin daha kötü olması gibi olumsuz yanlarıda var...

4S, 4 ten ne kadar farklıda o kadar çok sattı ? Kasası tam olarak olmasada belirgin bir şekilde değişti. Buda 4S in 2 katı satacağının kanıtı. Hatta buraya yazıyorum bende dahil bir çok S3 kullanısı alacak iPhone 5 i

• Parası olan alır.Olmayan baka kalır
  • Son derece ciddiyim sms iletim raporu jb olmadan iphone 5 e (ios 6) özelliği eklendimi?

• 4s de stoklar 10 milyonsa 5de 1 milyon stok vardır erken bitebilir
    Gerçekten aynı oranda stok olup satılmışta olabilir. Alacaklar düşünsün benim için problem yok.
  • 20 kat daha az stok ayırmışlardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps o satışlar saman alevidir bence. hepimiz biliyoruzki iphone5e geçmenin hiç bir manası yok.Eğer bu cihaz 4s kadar satarsa bu fanlıklarının derecesinin ispatı olacaktır.Yoksa aklı selim hiçbiri iphone 5e geçmek için bir neden bulamaz.hatta yeni giriş yeni aksesuar gereksinimi tipinin daha kötü olması gibi olumsuz yanlarıda var...
    Bu mesajı da favorilerim arasına alıyorum. Çok eğleneceğim önümüzdeki günlerde.

ah ah bu boş muhabbetlerle kendini ne kadar küçük düşürdüğünü bir anlasan...
    bunu da not et yarın öbür gün daha fazla boş konuşunca bunu da yayımlarsın ip5 gibi ne kadar uzadığınla ilgili konuşur millet...

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

o satışlar saman alevidir bence.

hepimiz biliyoruzki iphone5e geçmenin hiç bir manası yok.Eğer bu cihaz 4s kadar satarsa bu fanlıklarının derecesinin ispatı olacaktır.Yoksa aklı selim hiçbiri iphone 5e geçmek için bir neden bulamaz.hatta yeni giriş yeni aksesuar gereksinimi tipinin daha kötü olması gibi olumsuz yanlarıda var...

4S, 4 ten ne kadar farklıda o kadar çok sattı ? Kasası tam olarak olmasada belirgin bir şekilde değişti. Buda 4S in 2 katı satacağının kanıtı. Hatta buraya yazıyorum bende dahil bir çok S3 kullanısı alacak iPhone 5 i

evet 4s çıkmadan önce iphone kullanıcıları donnaım önemli değil öenmli olan yazılım diyordu.Tek çekirdek olmasına rağmen hızlı vs diyorlardı.Sonra ne oldu?çift çekirdekli iphone 4se herkes balıklama atladı.Hani donanım önemli değildi?Herkwes bu kadar 4 den memnunken bu 4s satışları neyi kanıtlıyor olabilir

hadi 4s de siri vardı 4ün kamerası felan da kötüydü.ama bu 5in hiç bir espirisi yok.Dolayısı ile 5in satışları herşeyi daha da bariz bi şekilde ortaya koyacak.İnsanların iphoneye bakış açıları ortaya çıkacak.(daha doğrusu görüneni kanıtlayacak)Kasasının değişmesi taa söylentilerden beri eleştirildi.Bana kalırsa üst ve alttaki o boşlukları ekran la azaltsaydı eleştirmezdim.Ama böyle orantısız bir tasarım gerçekten çok komik.Tasarım ölmüş.Şahsen o tasarıma katlanmaya yetecek özellikte görmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

quote:

quote:

quote:

Ne alırsanız alın yine arama yapıp sms göndereceksiniz gerisi süslü yalan :) onun için hala inadına 3310 :)

Sen ne anlıyorsun iphone'dan peki :) hadii ben aldım iphone4 1-2 yıl kullandım ama sonunda gerçeği anladım ona bak sen :) senin maaşın kaç para ki ? 800 den yukarı olmadığı garanti :)

Bu kadar saldırgan olmanızı anlayamıyorum. Siz iPhone'u sadece arama yapmak ve sms için kullanmış olabilirsiniz ancak bu cihazın yapabildiklerin bunlarla sınırlı değil ki..
    3310 telefonunuzda internette surf yapmak, sosyal ağlara bağlı kalmak, oyun oynamak, müzik dinlemek gibi şansınız var mıdır ? Bunların neresi süslü yalan ?
    Kusura bakmayın da iyi ki hala 3310 kullanıyormuşsunuz. Boşverin siz iPhone falan hepsi gavur icadı haramdır ellemeyin..
    Son olarak kimseyi aldığı maaşı ile aşağılayamazsınız. 800 lira maaş alanlar insan değil mi ? Ayıp..

800 lira maaş alıp borca girerek bir telefona 2 bin lira ödeyen adamın zaten aşağılanacak tarafı kalmamıştır yaşaması bile haramdır :) her telefon arama yapmak ve sms göndermek için işe yarar gerisi süslü yalanlardır....
    surf yapacak adamın evinde zaten pcsi vardır.. yok ben havalı olup kendimi tatmin etcem otobüste,metroda surf yapıp sosyal ağlara bağlanıp oyun oynucam diyorsa da zaten o adam işsiz güçsüz boş adamdır serserinin de tekidir :) iphone 5 bile kurtaramaz onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 15 Eylül 2012; 16:02:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

quote:

quote:

quote:

800 lira maaş alıp borca girerek bir telefona 2 bin lira ödeyen adamın zaten aşağılanacak tarafı kalmamıştır :) her telefon arama yapmak ve sms göndermek için işe yarar gerisi süslü yalanlardır....
    surf yapacak adamın evinde zaten pcsi vardır.. yok ben havalı olup kendimi tatmin etcem otobüste metroda surf yapıp sosyal ağlara bağlanıp oyun oynucam diyorsada zaten o adam boş adamdır serserinin tekidir :)

Bu kadar sığ düşünebiliyorsanız sizinle tartışmaya bile girmeyeceğim.. Zaman kaybı..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Stok önceki modellere göre daha fazla ise hiç şaşırmam.

Aklıma tanıtımda söylenen birşey geldi. Telefonu büyütüp özelliklerini artırmak değil amacımız, bunu herkes yapar. Asıl iş tüketicinin ihtiyacı olan ve istediği her şeyi daha küçük ve hafif bir şekilde sunmak. Bilmem belkide budur bukadar talebin sebebi...

Hem Apple'ın hem de operatörlerin sayfalarında yoğunluktan dolayı hata oluştuğundan, daha a bir stok olacağı ihtimali yok büyük ihtimalle.

Zaten Apple'ın az satıp az kar etmeye çalışması gibi bir şeyde söz konusu olamaz bunlar borsaya açık şirketler.

Zaten şimdi satamazlarsa müşteri başkasına kaçar. Büyük ihtimalle yeni telefonu bekleyen çok olduğundan böyle bir durum oldu.

• Zenginin parası züürdün çenesini yorarmış diye boşa dememişler tamam apple'ı sevmezsin ürününü almazsın da e be adam alan adamın cebine parasını sen mi koydun alandan sanane ? Adamlar bu konu açılsada insanlarla dalga geçsem diye pusudaymış meger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 15 Eylül 2012; 15:59:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Zenginin parası züürdün çenesini yorarmış diye boşa dememişler tamam apple'ı sevmezsin ürününü almazsın da e be adam alan adamın cebine parasını sen mi koydun alandan sanane ? Adamlar bu konu açılsada insanlarla dalga geçsem diye pusudaymış meger

Yağ gibi üste çıkma huyları yok mu bir de..
  • iPhone 5'in tanıtılması s3'ün satışlarını patlatır diyen arkadaşları görelim

• millet kafayı yemiş... kızılay bedava dağıtıyo sanki...

• reklam kokan hareketler stoklar bitti on siparis cok aldi dagitim 2 ay gec baslanacak vb alistik bunlara

• insanın iphone alıp net paketi olmaması veya kontör sorunu yaşaması komik ve sadece ülkemizde olur diye düşünüyorum

imkan olsa alırdım ben de, hatta fiyati düşeceği için 4s alacağım muhtemelen, para olarak fazla da olsa da paranın karşılığı alınıyor kesinlikle, maddi ve manevi olarak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.