Şimdi Ara

iPhone 5'in ön sipariş süreci iPhone 4s ve iPhone 4'e göre 20 kat daha hızlı gerçekleşti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
10.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Bu ve buna benzer topiklerde iphone 5 hakkında aleyhte görüş bildiren herkesi birer birer not aldım. İphone 5 en ucuza nereden alınır topiğinde görmeyim, rezil ederim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Bakın şimdi size bazı piyasa analisti arkadaşların bir kaç ön görüsünü kopyalayacağım. Öncelikle ben şöyle bir şey yazmışım;
    quote:

Bu başlığı favorilerime ekledim. Vakti geldiğinde, yani iPhone 5 in ilk satış rakamları açıklandığında burada Steve öldü Apple bitti, iPhone artık gerileme dönemine girmiştir., Yeni kral Samsung diyen arkadaşlar ile tek tek iyi kafa yapacağım.
    mahmut2306 dan başlayalım;
    quote:

APple kral krall alın bunu 2500 den hem panaromik fotoda cekiyomus nokianın 7 8 yıl önceki telefonları gibi ayrıca siz değilmiydiniz samsung 4 inç üzeri telefon çıkarttığındabunu neremizde taşıyacaz yaaaauuuu diyen kim kimi izliyor gör bakalım hahahah neyse bugun size vuran vurdu ben daha fazla vurmadan konuyu terkediyorum kalın selametle
    Krone
    quote:

Steve jobs gitti apple bitti...
    aragorn_35
    quote:

resmen iphone 4gs olmuş iphone 5 falan değil tasarım tamamen aynı bence apple yeni bir telefon çıkarmak için zaman kazanmaya çalışıyor 3 modeldir aynı tasarım var ya 1 sene içerisinde new iphone diye tamamen farklı bir telefon yapacaklar yada iphone efsanesi sona erecek bence
    Kill EM All
    quote:

Apple pazar payını kaybedecek
    Patria O Muerte
    quote:

iphone 5 resmen fiyasko. getirdiği sacma sapan özellikleri begenen oldugunu zannetmiyorum. tek olumlu sey ; 4s in fiyatının düşecek olması. bu arada yayın berbat. 2 dk izliyoruz 5 dk donuyor.
    Melatonin
    quote:

R.I.P Apple
    Mygokhan
    quote:

Şu an için IPHONE devri bitti benim icinde..4s ile gittiği yere kadar artık..
    darkaura
    quote:

bu video ciddi bir kirilma noktasinin isareti aslinda. dikkat ederseniz simdiye kadar yapilmis en ince, en hafif, en hizli iphone olarak geciyor. yani ancak kendi citasini yukseltebilmis. eskiden olsa simdiye akdar yapilmis en xxxx telefon diye hitap edilirdi. ayrica videoda ovulen ozellikler incelik, hafiflik, lte rakiplerinde kac nesildir var olan ozellikler. bu kadar ozellgi nasil ince alana sigdirdiklariyla boyle ovunduklerine gore, demekkki hic s2, s3 gormemisler.
    Böyle komik arkadaşlarda o kadar çok var ki, üşendim hepsini kopyalamaya.

senin işin gücün yokmu haci,git bi sigortalı işe gir

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

reklam kokan hareketler stoklar bitti on siparis cok aldi dagitim 2 ay gec baslanacak vb alistik bunlara

Reklamı kim yapıyo Apple mı DH mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

Telefonu bilinçli olarak alıp, hakkıyla kullananlara lafım yok. Ama popüler kültür anlayışından nefret ediyorum, teknolojiden anlamayan insanların marka takıntılarından özenti hareketlerinden nefret ediyorum ve sırf popülerliğin etkisiyle şişirilmiş fiyatlarla bu ürünleri satan şirketlerden de nefret ediyorum. Videoya bakın, bakın ki ne tip insanlar var teknolojinin tsinden anlamayan... Herkesin elinde iPhone, herkesin kulağında Beats. Sorsan çok hızlı telefon, çok hafif, daha iyisi yok ya da uff basları süper. Ama baksan donanımdan bihaber adamlar... Trajikomik yaa. Böyle adamlar varken 100kat daha fazla da satsa şaşırmam. Video ibretlik Söylediklerime alınmak isteyen alınsın. Dediğim gibi anlamıyorsanız, ne satın aldığınızı bilmiyorsanız tam da size söylüyorum bu lafları

Şimdi bir sorum var? Sen gerçekten bunun bir parodi olduğunu anlamadın mı? Yani videoyu gerçek falan sanmamışsındır umarım?

Sonra bir kaç sorum daha var... Sen evindeki buz dolabının teknik özelliklerini biliyor musun? Arabandaki yol bilgisayarının işlemcisi ne? Ya da navigasyon cihazının grafik çipi? Bu güne kadar mutlaka bir mp3 çalar kullanmışsındır hiç içindeki ses çipini merak ettin mi? Ya da bir satıcıya hesap makinesi alırken içindeki çipi sordun mu? Bu sorulara cevabın hayır ise bence, nefretini bir gözden geçir. İddia ediyorum bu gibi ürünler alırken çoğu kez kağıt üzerindeki özellikler yerine kullanıcı deneyimine önem vermişsindir. Peki bir ceptelefonu için neden bu geçerli olmasın? Teknoloji meraklıları dışında başka kimse akıllı telefon kullanmamalı mı sence? Ben teknolojiden hiç anlamayan ama iPhone'u gerçekten hakkı ile kullanan ve bir çok teknoloji meraklısının sadece kendilerinin yapabileceğini düşündüğü bir çok şeyi rahatlıkla ve en basit yolu ile iPhone kullanarak yapan bir çok kişi tanıyorum. Çünkü marketteki uygulamalar gerçekten bu cihazı çok güçlü kılıyor.

Bir kişi bir cep telefonunu sadece markayı sevdiği için alabilir, tasarımını sevdiği için alabilir, rengini sever, kullanılan malzeme hoşuna gidebilir. Unutma ki günümüzde akıllı telefonlar neredeyse insanların yanından ayırmadıkları bir aksesuar haline geldi.

Bir de şu gerçek var ki iPhone donanım ve yazılım olarakda çok sağlam bir telefon. bunu sende kullansan, teknolojiden anlamayanlarda kullansa bu böyle. ben şu an kullanmakta olduğum iPhone 4S'i geçen sene Ekim'de aldım ve neredeyse 1 yıl olmak üzre bu telefon bir yılda ne bir kez dondu, ne de kapandı veya bir nedenden dolayı yavaşladı ve aylarca sürekli şarj bitmeden şarj edip hiç kapatmadığım halde.

Ben eskisi kadar olmasa da bir teknoloji meraklısı sayılabilirim ve bence akıllı telefonlarda donanım furyası hem PC'den kalma bir gelenek hemde üreticilerin pazarlama politikası, üreticiler yüksek donanıma sahip fakat zayıf kullanıcı deneyimi sunan ürünlerini bu şekilde çok rahat pazarlamaktalar. Nasıl yıllarca fotoğraf makinelerinde 5Mp 10Mp gibi sayılarla insanları kandırdılarsa yine aynı gelenek devam etmekte. Ben bir kez daha düşün derim....

• 20 kat daha bereketli mi demeliyiz yoksa 20 kat daha iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

Arkadaslar merhaba,primlerle beraber 5 binlira civarı gelirim var ayrica hattımda sınırsız internet konuşma SMS var kırada oturmuyorum,elektronik mühendisiyim teknolojiden biraz anlıyorum izniniz varmı alayımmı ip5?

hahahaha süper

• bunlar hep pazarma strajasi nedense her cikan model bir öncekinden kat kat fazla satiliyor milleti böyle kandiriyorlar millette cok iyimis sanip hemen aliyor sadece para tuzagi dun sony exprey u aldik hic bir farki yok tabi fiyat haric iphone 600 euro iken sony 200 euro

• @Serkan.s
    Bakın, ben size içindeki çipi rami ya da her ne varsa onları bilin demiyorum, ama aldığınız cihaza neden para verdiğinizi bilmek gerekir diyorum. Bunda çarpıtılacak bir şey yok. Arabadaki yol bilgisayarının işlemcisine bakmıyor olabilirsin, arabanın donanımına muhakkak bakıp teknik özelliklerine göre para ödersin (ki yol bilgisayarını beğenmezsen opsiyondan çıkarabilirsin); buzdolabının parçaları neler diye incelemiyor olabilirsin, ama no frost mu, iç hacmi yeterli mi, enerji sınıfı ne buna bakarsın; mp3 playerın da şarj süresine, ses kalitesine, desteklediği formatlara bakarsın, eğer ciddi bir kullanıcıysan dac'a da bakarsın işlemcisine de (nasıl arabanın motoruna, boyasına, camına her şeyine bakıyorsan bunda da bakabilirsin sonuçta). Ve gerçekten bilmek istiyorsan, evet mp3 çaların ses işlemcisini, harmonik bozulmasına, pil ömrüne her şeyine bakarım ben. Siz bakmıyorsunuzdur da yeterliliğine bakıyorsunuzdur. Bu da kabulümdür.

Şimdi de ben size soruyorum. Hiç havalı diye buzdolabı aldınız mı? Hiç sadece güzel görünüyor diye araba aldınız mı? Yalnızca ince diye tv aldınız mı? Almadıysanız doğru yoldasınız ve benimle yaptığınız tartışmanın da gereksiz olduğunun farkındasınız demektir. Çünkü aldığınız ürünün size ne sunduğunu bilmeden almak sizin de kabul edebileceğiniz gibi pek akıl karı bir iş değil. Ayrıca parodi dediğiniz videoyu bir de siz deneyin, gerçekten ne kullandığını bilen insanlar gördüğünüz gibi eminim ki videodan daha gülünç şeylerle de karşılaşacaksınız. Bunu sadece Apple odaklı düşünmeyin, eleştirdiğim popüler kültür zihniyetidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Doanım olarak daha mı üstün :)

Sen hayal mi görüyosun şu an en güçlü gpu ve cpu iphone 5 te

Cpu-gpu hakkinda bilgi versende bilgi sahibi olsak.
    2kat daha hizli diyor ama iphone 4e gore mi 4s yemi gore mi soylemiyor.

bu arada tanitimda iphone 4snin 200saat bekleme suresi ve iphone 5in 225saat beklemesuresi oldugunu acikladi.yani yaklasik yuzde 10luk daha fazla pil gidecek

gecen senede iphone 4snin 300saat bekleme suresi oldugunu aciklamisti.apple rakamlarla mi oynamis?
    http://www.apple.com/tr/iphone/compare-iphones/

Aciklamalari yapta hayal gormeyi birakayim.

ibretlik tespit

iOS versiyonuna göre belki ayarlıyordur konuşma sürelerini... Androiddede bu şekildedir %99 ( gingerbread - cream sandwich - jelly bean ) bu üç versiondada hiç bir zaman şarjlar aynı olamaz...

• gençler şu bi gerçek apple bu işi çok iyi yapıyo.. lg nin video tanıtımını gördünüzmü aynı iphone tanıtımı, s3 tanıtımı da öyleydi ...bugün laptop bakıyorum, ultrabook. üstünde slogan beni güldürdü halbu ki yanında yılların macbook airi var fanatik falan değilim hiçbir applem ürünüm de yok mutemelen tel olarakta s3 alıcam ama apple nin hakkını da vermek gerek. şu an birçok rakibi reklamı pazarlamayı resmen appledan öğrendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

lan bıktım artık şu android ios fanatikliğinden.

adam parasıyla gidiyor iphone alıyor yok 20 kat enayi oluyor,gidiyor samsung vs. alıyor kaliteden anlamıyor deniyor.

herkes ihtiyacına göre alıyor birşeyler size ne.

tartışmayın her konunun altında töbe töbe

Ben bu yüzden artık apple haber konularına girip yorumları okumuyorum bundan sonra.

Aslında lansmandan bu yana apple bölümünde iphone sahiplerinden çok androidciler var, bu yüzden bu ara bu tartışmalar çok oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNameX

Bir 4s kullanıcı olarak iphone 5 beni cezbetmese de uzun süre Symbian ve Android kullanmış biri olarak neden kapış kapış gittiğini anlıyorum.

Bunları söylerken Android ve Symbian'i bir tutmadınız umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aciyorum bu nesildeki genclere özentilik diz boyu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@Serkan.s Bakın, ben size içindeki çipi rami ya da her ne varsa onları bilin demiyorum, ama aldığınız cihaza neden para verdiğinizi bilmek gerekir diyorum. Bunda çarpıtılacak bir şey yok. Arabadaki yol bilgisayarının işlemcisine bakmıyor olabilirsin, arabanın donanımına muhakkak bakıp teknik özelliklerine göre para ödersin (ki yol bilgisayarını beğenmezsen opsiyondan çıkarabilirsin); buzdolabının parçaları neler diye incelemiyor olabilirsin, ama no frost mu, iç hacmi yeterli mi, enerji sınıfı ne buna bakarsın; mp3 playerın da şarj süresine, ses kalitesine, desteklediği formatlara bakarsın, eğer ciddi bir kullanıcıysan daca da bakarsın işlemcisine de (nasıl arabanın motoruna, boyasına, camına her şeyine bakıyorsan bunda da bakabilirsin sonuçta). Ve gerçekten bilmek istiyorsan, evet mp3 çaların ses işlemcisini, harmonik bozulmasına, pil ömrüne her şeyine bakarım ben. Siz bakmıyorsunuzdur da yeterliliğine bakıyorsunuzdur. Bu da kabulümdür. Şimdi de ben size soruyorum. Hiç havalı diye buzdolabı aldınız mı? Hiç sadece güzel görünüyor diye araba aldınız mı? Yalnızca ince diye tv aldınız mı? Almadıysanız doğru yoldasınız ve benimle yaptığınız tartışmanın da gereksiz olduğunun farkındasınız demektir. Çünkü aldığınız ürünün size ne sunduğunu bilmeden almak sizin de kabul edebileceğiniz gibi pek akıl karı bir iş değil. Ayrıca parodi dediğiniz videoyu bir de siz deneyin, gerçekten ne kullandığını bilen insanlar gördüğünüz gibi eminim ki videodan daha gülünç şeylerle de karşılaşacaksınız. Bunu sadece Apple odaklı düşünmeyin, eleştirdiğim popüler kültür zihniyetidir.

Eğer bir buz dolabı evinizin dizaynı ve mobilyası ile uyum içerisinde ise bu tabi ki de bir tercih sebebi olabilir. Bu kişiden kişiye değişir ve kişinin önceliklerine bağlıdır. Benim söylemek istediğim de tam bu aslında ben size bir müzik çalar alırken bu değerlere bakmazsınız veya bakmamalısınız demiyorum. Diyorum ki siz bu değerlere bakarsınız bir başkası kulaklık takar dinler bir başkası rengini beğenir, bunların hepsi tercih sebebi olabilir. Ama önemli olan size sunduğu kullanıcı deneyimidir. Rengini beğenen kişinin parasının karşılığını almış olması için sizin saydığınız özellikleri bilmesi gerekmez. O özellikleri bilerek bu cihazı alıp müzik dinleyen bir kişi ile bu özellikleri bilmeden bir çok müzik çalar arasından bu ürünü seçmiş olan iki kişi birbirinden çok da farklı değildir.

iPhone ile ilgili de bunu söylemek istiyorum, sadece görünüşü için iPhone almış birisi hergangi bir akkılı telefon alsa da aynı nedenden dolayı alacaktır. Bu şekilde düşünen insanlar akıllı telefon kullanmamalı demek bence yanlıştır. Ve aslında bu kişilerin bile bu cihazı verimli bir şekilde kullandığı gerçektir. iPhone'un bir popüler kültür haline gelmiş olduğu doğrudur fakat aynı zamanda iPhone çok kaliteli bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır, ve bu popüler kültür'e etzattır. Sadece popüler kültür ürünü olduğu için aldığını düşündüğünüz kişiler aslında bu kullanıcı deneyimi için almaktadır.

Bir ürün alıyorsanız mutlaka bir şeye para veriyorsunuz demektir bu sizin için içerisindeki işlemcidir benim için kullanıcı deneyimidir bir başkası için ise bu sadece markanın sunduğu sosyal statü unsuru olabilir (buna ilgi ve dikkat çeikici marka da diyebiliriz). Bu güne kadar sosyal statü göstergesi olabileceğini düşünmem nedeniyle bir ürün satın almadım, ve bu nedenle bir cep telefonu alan kişilerin de azınlıkta olduğunu biliyorum fakat bunu dışlamıyorumda. Dikkat ederseniz ilgi çeken markalarda her zaman müşteri memnuniyeti, kalite ve satış sonrası destek yüksek düzeydedir.

Sonuçta kişilerin öncelikleri farklıdır bir çok kişi aynı ürünü alır fakat farklı şeylere para verir. Popüler kültürü eleştirmenize katılıyorum ama iPhonu'u sizin popüler kültür ürünü olduğu için aldığını düşündüğünüz bir çok kişinin aslında bu ürünü sunduğu kolay kullanım ve deneyim için aldığını söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

reklam kokan hareketler stoklar bitti on siparis cok aldi dagitim 2 ay gec baslanacak vb alistik bunlara

Cok dogru.. Bence bunun haber yapilacak tarafi yoktur. Dhnin applea calsitigini dusunuyorum. Cok guzel reklam yapiyorlar tarafli olduklari cok acik.

Ben s3 ciktiginda almamak icin kendimi cok zor tuttum. Iphoneu bekliyeyim dedim. Geldi ve keske s3u alsaymisim dedim. Ikisininde artilari ve eksileri var. Iphoneu tutusu icin, elime tam oturacagi icin isterim ama onun disinda cok basit cok onemli ve her telefonda olan seyleri israr edip koymamasi cok sinir bozucu.. Arti olarak yan tutuslarda cok kotu olacaktir kullanimi. Cunku cok ince. Bu yuzden bir iphone alamam. S3 icinse cok guzel telefon ve bildigin bilgisayar gibi neredeyse baya ozgur. Ama ekrani cok buyuk(bu hem avantaj hemde dezavantaj). araba icin iyi navigasyon icin kullanirim.

bir kac hafta sonra gitip ikisini incelicem ve muhtemelen s3 alacagim

• apple ve s3 konusunda kararsiz olanlar , LG Optimus G ye yonelebilirler.

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_e973-4941.php
  • valla bana kalırsa adamlar mantıklı ilerliyorlar.yani devamlı ortalıkda 4.8 ekran varken 4 çıkması saçma,pil büyümedi vs. gibi bir sürü şeyler dolanıyor.Ama bende bu adamlar gibi düşünüyorum ki ürünü beğeniyorum.Zaten alacağım bir ürün.Daha çıkmadan evvel bir başlıkda ekran boyutları için tek elle kullanmak sorun olur S3 diyordum ve bu mantığı apple mühendisleride düşünmüş.Adam türkçe altyazılı video izlerseniz tek elinizde kullanmanız mümkün diyor.Bu tel kullanırken mantıklı bir durum ve bence önemli.Konu sanki apple 4.8 den daha büyük ekran üretemiyor gibi algılanıyor.Önemli olan o değil aslında,önemli olan şu anki ihtiyaçların ve cep tel aşırıya kaçmaması.Apple kalkıp sana 10 boyutunda ekranda üretir merak etme ama ne kdr kullanışlı olur o tartışılır.

Samsung daima piyasada en fazlası bende,en hızlısı bende,en iyi ekran bende en büyük ekran bende mantığı ile hareket ediyor.Ama bence samsung tmamaen kendi gelirini düşünüp popiler ürün üretip pastadan pay almak istiyor.Apple daha kullanıcı dostu,kişiyi düşünüyor.Ona yönelik gerekli makul seviyede ürün üretiyor.Buda onu başarılı kılıyor.

Apple üniversitede mühendis olmayı hedeflemiş ve olabilmiş bir öğrenci gibi.Samsung ise hukuk okucaktım ama mühendisliğe puan yetti onu okuyor mantığındaki öğrenci gibi.

Biri işinde odaklı diğeri gelirinde odaklı insanlar gibi yani.

İP4 ve 4S kullanıcısı 5 e geçmeyebilir bence fakat 3 kullanıcısı veya farklı daha eski tel kullanan adam geçebilir.Bne ilk kez geçicem odan geçiyorum,ama 6 7 8 9 çıksa dahi almıyacam.Çünkü teknoloji bende makul noktada gerekli görüldüğünde atlanmalı.

İP kullanırken konuşma ve mesaj dışında kullanmayan adam zaten özentidir,onu beni bağlamaz ama ben tel dibine kdr zorlayan biri olduğumdan var olan tüm özelliğini sömürücem.Haritası kamerası,msj yazılımlar aklınıza gelen her yapılabilir şeyi sömürürüm tel da.Bunlarda bana zaten kolaylık sağlar.

Size ip gereksiz görünebilir,özenti amaçlı alanlar için söylediklerinizde mantıklıdır fakat gerçekten ihtiyacı olan ve cihazı kullanmasını bilecek adam için ürün oldukça kaliteli.

S3 için yorum yapmıyorum,sadece androidin daha oturması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

quote:

Orijinalden alıntı: farukkk reklam kokan hareketler stoklar bitti on siparis cok aldi dagitim 2 ay gec baslanacak vb alistik bunlara
    Cok dogru.. Bence bunun haber yapilacak tarafi yoktur. Dhnin applea calsitigini dusunuyorum. Cok guzel reklam yapiyorlar tarafli olduklari cok acik. Ben s3 ciktiginda almamak icin kendimi cok zor tuttum. Iphoneu bekliyeyim dedim. Geldi ve keske s3u alsaymisim dedim. Ikisininde artilari ve eksileri var. Iphoneu tutusu icin, elime tam oturacagi icin isterim ama onun disinda cok basit cok onemli ve her telefonda olan seyleri israr edip koymamasi cok sinir bozucu.. Arti olarak yan tutuslarda cok kotu olacaktir kullanimi. Cunku cok ince. Bu yuzden bir iphone alamam. S3 icinse cok guzel telefon ve bildigin bilgisayar gibi neredeyse baya ozgur. Ama ekrani cok buyuk(bu hem avantaj hemde dezavantaj). araba icin iyi navigasyon icin kullanirim. bir kac hafta sonra gitip ikisini incelicem ve muhtemelen s3 alacagim

iPhone 5'i inceleyiptde S3 alacağını düşünmüyorum. Bir şekilde girecektir kanına. Tercihlerine bakılırsa özellikle de ekran boyutuyla. S3 Alırsan yaz burya... :)

• Hersey iyi guzel de 21inden 28ine ertelenmesi sacma geldi istatistiklere bakarsak bu iphone her turlu 1 gunde stoklari tuketiyo o zaman neden bastan 21i diyolar ?

• quote:

Telefonu bilinçli olarak alıp, hakkıyla kullananlara lafım yok. Ama popüler kültür anlayışından nefret ediyorum, teknolojiden anlamayan insanların marka takıntılarından özenti hareketlerinden nefret ediyorum ve sırf popülerliğin etkisiyle şişirilmiş fiyatlarla bu ürünleri satan şirketlerden de nefret ediyorum. Videoya bakın, bakın ki ne tip insanlar var teknolojinin tsinden anlamayan... Herkesin elinde iPhone, herkesin kulağında Beats. Sorsan çok hızlı telefon, çok hafif, daha iyisi yok ya da uff basları süper. Ama baksan donanımdan bihaber adamlar... Trajikomik yaa. Böyle adamlar varken 100kat daha fazla da satsa şaşırmam. Video ibretlik Söylediklerime alınmak isteyen alınsın. Dediğim gibi anlamıyorsanız, ne satın aldığınızı bilmiyorsanız tam da size söylüyorum bu lafları

Dostum, Sana %100 hak veriyorum. Ben bilinçli bir tüketici ve kullanıcı olduğumu düşünüyorum, iPhone 4s sahibiyim, bence en iyi telefon kendisi, milletle fakir diye dalga geçerim ama telefonu son kondansatörüne kadar kullanırım. Beats ve Marshall FX sahibiyim, Beats kesinlikle Metal müzikte kullanılabilecek bir kulaklık değil Düşük Hertz bassları çok iyi veriyor haklılar ama yüksek metronom bir şarkıda bass gitarı duymak kendisi ile mümkün olmuyor. Beats yerine Marshall kullanıyorum genellikle.
    Macbook sahibiyim ve masaüstü bilgisayarımdan daha hoş geliyor daha akıcı ve daha az sorunla karşılaşıyorum.
    Bence Apple'ın yüksek fiyatlarının nedeni ürün kalitesidir.
    Apple en iyisini ürettikçe Apple alacağım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.