Şimdi Ara

iPhone 5'in ön sipariş süreci iPhone 4s ve iPhone 4'e göre 20 kat daha hızlı gerçekleşti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
10.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lan bıktım artık şu android ios fanatikliğinden.

adam parasıyla gidiyor iphone alıyor yok 20 kat enayi oluyor,gidiyor samsung vs. alıyor kaliteden anlamıyor deniyor.

herkes ihtiyacına göre alıyor birşeyler size ne.

tartışmayın her konunun altında töbe töbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldi

Sony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...

apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Hocam apple markanin adi. Telefonun adi ise iphone 5. Apple 5 degil. Bence daha adini bile bilmediginiz telefonlari kiyaslamayin, elestirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Zenginin parası züürdün çenesini yorarmış diye boşa dememişler tamam apple'ı sevmezsin ürününü almazsın da e be adam alan adamın cebine parasını sen mi koydun alandan sanane ? Adamlar bu konu açılsada insanlarla dalga geçsem diye pusudaymış meger

Yağ gibi üste çıkma huyları yok mu bir de..

siz yemin ederim kafayı yemişsiniz ya telefonu ALMADIM ve ALMIYCAM üste çıktıgım yok anlamadıgım sen almıyorsun da alana niye laf atıyorsun o

quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Zenginin parası züürdün çenesini yorarmış diye boşa dememişler tamam apple'ı sevmezsin ürününü almazsın da e be adam alan adamın cebine parasını sen mi koydun alandan sanane ? Adamlar bu konu açılsada insanlarla dalga geçsem diye pusudaymış meger

Bunun züğürtlükle,zenginlikle alakası olmadığını bile anlayamıyorsun :) bu aptallıkla ilgili :)

tanımadıgın görmedigin insanlara aptal diyerek ne kadar zeki oldugunu gösterdin bizlere teşekkür ediyorum bu zekayla fazla yaşatmazlar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 15 Eylül 2012; 16:52:52 >

• İyide ne kadarını ne kadar sürede saati yani kaptanı telefonu on siparişe sundu önemli olan bu...

• Ios androide gore daha koklu ve daha oturmus bi sistem iphone da eksiklerini gidermiş daha buyuk ekran...daha işlemci gibi.....eger fiyatıda abartılı olmassa bence alınabilecek hale getirmişler...ben s3 kullanıyırum hakkaten tej elle kullanım mumkun değil...

• 3gs sahipleri(geneli) 5'e yükselecek bu yüzden normaldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanlar yine birbirine girmiş

• Arkadaslar merhaba,primlerle beraber 5 binlira civarı gelirim var ayrica hattımda sınırsız internet konuşma SMS var kırada oturmuyorum,elektronik mühendisiyim teknolojiden biraz anlıyorum izniniz varmı alayımmı ip5?

• iPhone kullanıcılarının en çok şikayet ettigi özellik ekranın küçük olmasıydı Apple o sorunuda hallettiğine göre almamak icin nedende kalmadı bende alacağım en az 3 yıl gideri var bu telefonun. Ayrıca android telefonlarda kıyaslamak gereksiz android üreticisi çok oldugu icin çekirdek sayısı ,ekran büyüklüğü ,kamera mp ile fark yapmaya çalışıyorlar onlara da hak veriyorum ama iPhone kendine rakip olarak yine iPhone u gördüğü icin 4s ile 5 i kıyaslamak daha mantıklı. Ayrıca 2 bin tl verip iPhone alanda s3 yada one x alanda aptal yada enayi değil herkesin tarzı beğenisi farklı onun icin kimse kimseye hakaret etmesin size ne parasını siz mi ödüyorsunuz?

• Demekki 20 kat az stok üretebiliyorlar 4S e göre.
  • @mansurmarsak mı ne sen android alınca akıllı oldun da biz apple alınca mı salak olduk asıl senin gibiler enayi,malına bu kadar bağlı

• Telefonu bilinçli olarak alıp, hakkıyla kullananlara lafım yok. Ama popüler kültür anlayışından nefret ediyorum, teknolojiden anlamayan insanların marka takıntılarından özenti hareketlerinden nefret ediyorum ve sırf popülerliğin etkisiyle şişirilmiş fiyatlarla bu ürünleri satan şirketlerden de nefret ediyorum. Videoya bakın, bakın ki ne tip insanlar var teknolojinin t'sinden anlamayan... Herkesin elinde iPhone, herkesin kulağında Beats. Sorsan çok hızlı telefon, çok hafif, daha iyisi yok ya da uff basları süper. Ama baksan donanımdan bihaber adamlar... Trajikomik yaa. Böyle adamlar varken 100kat daha fazla da satsa şaşırmam. Video ibretlik

Söylediklerime alınmak isteyen alınsın. Dediğim gibi anlamıyorsanız, ne satın aldığınızı bilmiyorsanız tam da size söylüyorum bu lafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Eylül 2012; 17:42:37 >

• valla bende ilk çıktığı gün hiç beyenmemiştim. sonra böyle bi baktım güzel gelmeye başladı. heralde 4ü satıp bitane bundan alıcam
  • hadi diyelim 2 kat,5 kat arttı, 20 kat ne demek haberiniz var mı?
    Bana biraz uydurma gibi geliyor ama hadi neyse...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Demekki 20 kat az stok üretebiliyorlar 4S e göre.

Öyle olsa idi eşit hızda tükenmiş olurlardı. Biraz matematik.
  • İphone benim için bitmiştir diyenler neredeseniz ey mübarekler
  • Satar ya da satmaz bilmem fakat ben bu telefonu almam. Bana göre ekran hala küçük ve çok pahalı olacaktır.
    SIII üm ile son derece memnunum.

• bu tip cihazların esprisi zaten uygulamalar değil mi? aksesuar çeşitlilikleri bakımından da çok çok önde. ayrıca isterseniz satış sonrası hizmet ve kalite anlayışınıda açabilirim.. apple ürünlerinin itici yanları da var, mesela saçma kısıtlamalar ve kıllığına eklenmeyen basit tweak diyebileceğimiz şeyler.

bir arkadaş yazmış;
    apple sadece telefon ve aksesuar satarak para kazanmıyor. apple store'da yer alan uygulamalardan da para kazandığı için telefonda kıytırık malzeme kullanıp karlılığını arttırmak gibi bir derdi yok.. işletim sistemi android olan diğer üreticilerde (htc, samsung) iş böyle yürümüyor. telefonu yaptın sattın, karlılığın sadece burada. google play'den indirilen uygulamalardan zırnık kazanmadığı için üretim maliyetlerini düşürmek gibi dertleri var.
  • Bir 4s kullanıcı olarak iphone 5 beni cezbetmese de uzun süre Symbian ve Android kullanmış biri olarak neden kapış kapış gittiğini anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: turkattackeskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var
    Git bi iphone al anlarsin

sen söylesen olmazmı? ios harici nesi var gerçektende?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.