Şimdi Ara

iPhone 5'in ön sipariş süreci iPhone 4s ve iPhone 4'e göre 20 kat daha hızlı gerçekleşti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
10.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkan telefona ben iphone 5 diyemem olsa olsa iphone 4S 2. nesil ancak olabilir Böyle olmasının sebebinde piyasadaki cihazların çok daha üstün ve çeşitli olması, çok daha uygun fiyatlara ihtiyaçlara cevap vermesi. Ayrıca rakiplerin gerisinde kalma, satışlarının düşme korkusundan aceleyle marka güvenini kullanarak "iphone bu her türlü satar" mantığı ile bu cihazı çıkardıklarını düşünüyorum çünkü cihazın tasarımı 4 ile aynı müşterilerin büyük ekranlı telefon ihtiyaclarını karşılamadığı için ekran büyümüş. Artık apu belirsiz 4 ile aynı ancak ipad kadar iyi performas verecekmiş. Başka bir cacık yok. Ayrıca fiyatı 200 dolar amerikada satılacakmıış türkiye herhalde 2400 den aşağı olmaz birazda geç geleceği için millet 3000tl den alır (tasarım önemlimi demeyin ben iphone 3 tasarımını daha çok seviyorum)

• Bu haberin doğruluğundan şüpheliyim! Samsung S3 satışlarında düşüş bile yaşanmazken, Samsung daha yüksek satış rakamlarına ulaşabileceğinin hesabını yaparken iPhone bu derece beğenilmezken 4S 'e 20 kat fark atması imkansız geliyor kulağa.

Hadi 4s kadar hızlı satsın 20 Kat nedir???

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Doanım olarak daha mı üstün :)

Sen hayal mi görüyosun şu an en güçlü gpu ve cpu iphone 5 te

Cpu-gpu hakkinda bilgi versende bilgi sahibi olsak.
    2kat daha hizli diyor ama iphone 4e gore mi 4s yemi gore mi soylemiyor.

bu arada tanitimda iphone 4snin 200saat bekleme suresi ve iphone 5in 225saat beklemesuresi oldugunu acikladi.yani yaklasik yuzde 10luk daha fazla pil gidecek

gecen senede iphone 4snin 300saat bekleme suresi oldugunu aciklamisti.apple rakamlarla mi oynamis?
    http://www.apple.com/tr/iphone/compare-iphones/

Aciklamalari yapta hayal gormeyi birakayim.

andersen den masallar işte... bir diğer apple balonu...

akıl tutulması yaşayanlar içinse yalanların hiçbir ehemmiyeti yok. mutlular :) bir tarikatçi, bir cemaatçi ne kadar mutlu ise bizimkilerde mutlu işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: Menow

Bu haberin doğruluğundan şüpheliyim! Samsung S3 satışlarında düşüş bile yaşanmazken, Samsung daha yüksek satış rakamlarına ulaşabileceğinin hesabını yaparken iPhone bu derece beğenilmezken 4S 'e 20 kat fark atması imkansız geliyor kulağa.

Hadi 4s kadar hızlı satsın 20 Kat nedir???

neden 19 değil, neden 17 değil, neden 23 değil de 20 kat gibi yusyuvarlak bir rakam???
    yahu sayı ver, ne olduğunu herkes bilsin. neden samsung gibi "12 milyon ön sipariş aldık" diye açıklamıyor adamlar arkadaş? hile-i şerriyye...
    apple çok başarılı bir rakamı olsa Mars'a bile duyurmaya bayılan bir şirket...
    hiç inandırıcı bir haber değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueclyde

Sürekli bir iphone - android savaşı var forumda.Herkes istediğini yazmak,almak da özgür ama bu saldırma derecesindeki yorumları anlamış değilim.

Iphone'un en büyük rakibi olarak sürekli Samsung gösteriliyor.Ama ben nolursa olsun Samsung almıyacak biriyim.Kalitesiz geliyor bana telefon.Büyük ihtimal bana da saldırcaksınız ama bu düşüncemi değiştirmicek.Öyle sandığınız gibi iphone fanı filan da değilim.Tam tersi telefon alıcağım zaman iphone al diyenlere android dururken almam diyen biriydim.2yıldır android telefon kullanıyorum ve aradaki en büyük fark bence uygulama uyumluluğu.Iphone 3 için bile eğer bir oyun-uygulama uyumluysa takılmadan size kullandırabiliyor.Ne bir takılma ne de oyundan atma söz konusu olmuyor.Android market tam bir çöplük inen uygulama çalışmıyo,oyundan atıyo kasıyo vs vs.Bu konuda apple gerçekten başarılı.Eksileri yok mu çok var.2bin lira verilip alınacak telefonlar değil.Ama iyi bir android telefon almak istiyorsanız da 1600 1700 lirayı gözden çıkartmanız şart.Tabi bana kalırsa şu an herkesi iphone 3gs bile rahatlıkla idare eder ama en iyisi olsun sonuncusu olsun hastalığı herkesi sarmış durumda.

100-1200 liraya android in kendisi var... NEXUS...
    hiç duydunuz mu adını?

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Şu gereksiz falan işe yaramaz alınmaz . Diyenler sadece size gidip 3 gs alın diyroum sonra iPhone u bırakamazsınız o kadar diyroum

ip4 + ipad ini birlikte elden çıkaran birisi olarak "çok iddialı ama yanlış" bir önermen var dostum... android kullanıcılarının en büyük ksımı iphone türlerinden birisini kullandıktan sonra androide geçenler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Sizde telefonlarınıza iOS 6 koyun bakın nasıl kapısiliyor

şaka yaptıysan komik, ciddiysen daha da komik
    biz zaten sınırlanmaktan sinirlendiğimiz için, "kullanıcı ne istediğini bilmez, biz veririz sadece onları kullanır" zırvalıkları ile müşteri odaklılıktan fersah fersah uzak olduğu için androide geçtik...
    kimse benim param ile beni mal yerine koyamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Son derece ciddiyim sms iletim raporu jb olmadan iphone 5 e (ios 6) özelliği eklendimi?

yok artık daha neler... o da mı yoktu?
    bende "gelen çağrıyı mesajla reddetme" yi getirdiler diye dalga geçiyrodum. ona gelene kadar neler varmış...
    sahi hiç dikkat etmemiştim... hoş farkedecek kadar katlanamamıştım ki ip4 e...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cidelee

iPhone 5'in tanıtılması s3'ün satışlarını patlatır diyen arkadaşları görelim

sadece bizim şirkette 3 kişi aldı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

İphone benim için bitmiştir diyenler neredeseniz ey mübarekler

buyrun, burdayız... ne var? ne oldu?
  • Sadece ismi için alınacak kadar güçlü bir markanın, sadece ismini kullanarak satış yapması gerçekten üzücü. Bundan sonraki iphone da ciddi bir yenilik olmazsa piyasadaki gücünü kaybeder diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

Sadece ismi için alınacak kadar güçlü bir markanın, sadece ismini kullanarak satış yapması gerçekten üzücü. Bundan sonraki iphone da ciddi bir yenilik olmazsa piyasadaki gücünü kaybeder diye düşünüyorum.

2 senedir aynı cümleleri kurmaktan bıkmadınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet
    100-1200 liraya android in kendisi var... NEXUS... hiç duydunuz mu adını?

Duydum evet.Ama siz asla samsung almam dediğimi okumadınız heralde?

Donanımhaber'in bütün iphone haberleri sadece markayı övmek üzerine olduğu için haberi okumamıştım bile ama yorumlardan sonra merak edip okudum.Ön sipariş için ayrılan stoklar isterseniz 1dakikada da biter.Eğer siz stoklara 1 tane telefon koyarsanız.Bu da yeni bir rekor olur.Artık iphone 5s te böyle bir haber bekliyorum.

• İphone 5i amerikadan simkilitsiz almak mumkun mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Doanım olarak daha mı üstün :)

Sen hayal mi görüyosun şu an en güçlü gpu ve cpu iphone 5 te

Cpu-gpu hakkinda bilgi versende bilgi sahibi olsak.
    2kat daha hizli diyor ama iphone 4e gore mi 4s yemi gore mi soylemiyor.

bu arada tanitimda iphone 4snin 200saat bekleme suresi ve iphone 5in 225saat beklemesuresi oldugunu acikladi.yani yaklasik yuzde 10luk daha fazla pil gidecek

gecen senede iphone 4snin 300saat bekleme suresi oldugunu aciklamisti.apple rakamlarla mi oynamis?
    http://www.apple.com/tr/iphone/compare-iphones/

Aciklamalari yapta hayal gormeyi birakayim.

andersen den masallar işte... bir diğer apple balonu...

akıl tutulması yaşayanlar içinse yalanların hiçbir ehemmiyeti yok. mutlular :) bir tarikatçi, bir cemaatçi ne kadar mutlu ise bizimkilerde mutlu işte...

Yazdiklarimda haksiz ne var ki hakarete varan elestiriler yapiliyor.
    Haber reklam olabilir mi demisim.
    bundan 1ay once yine bu site apple,iphonenun parca-tedarik sıkıntisi icin onlem aliyor haberi yapilmadi.foxxconun liseden ogrenci toplayip fabriklarinda calistirdigi yazilmadi mi?1ay once iphone uretilmeye baslanmisti.stok sorunu yok.ama hala iphone talepleri karsilayamiyor reklami yapiliyor.

Xperia s(tasarim olarak benzettigim icin yazdim)donanim olarak daha ustun ama 1000liralik fark var demisim.650-750lirayla esine motorala atrix,350-450 lirayla cocuguna galaxy gio,ipod touch alirsin az para degil aradaki fark...
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-S-vs-Apple-iPhone-5
    12mp kamera,yuzde 30daha fazla cozunurluk,daha buyuk ekran,2kat daha fazla suren bekleme suresi
    Bana daha ustun gibi geldi.
    Anlamadigim lg p920forumuna bakin lg,guncelleme desteginin kotu olmasi.nedeniyle yerden yere vuruluyor.ama iphone elestirilince hakaret ygmuru basliyor. kusursuz mu saniyorsunuz telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 16 Eylül 2012; 11:04:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su forumda oldu bitti Apple bitecek Apple çökecek diye yazarlar, su iPhone alanları enayi olarak goren Zeki insanlar ancak bir türlü sonucları kabul edemezler.

Eğer bir ürün kullanıcılarını mutlu ediyorsa bir marka her ürününde bir adım one geçiyorsa daha ne konuşuyorsunuz. Bu marka Apple da olabilir Samsung da.

Biri söylemiş 12 mp kamerası olan telefon falan diye sorarlar o mp ile duvar giydirme mı yapacaksın?
    Digeri söylemiş tek artısı uygulama marketi diye. Akıllı telefonlarda uygulama önemli değilde ne önemlidir?
    Başka bir vatandaş hisse degeri yerlerde demiş, yahu bir ac bak 700 doların hisse degisimlerinde nasıl psikolojik sınır olduğunu kırarsa nereye gidecegini.

Alemin zekisi sizsiniz. IQ uçuyor forumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım s3 için öyle uzun telefonmu olur,tasarımı berbat diyip karalayan sözüm ona elmacılar şimdi 4s in uzatılmış halini yere göğe sığdıramıyor.apple bu sefer çuvallamışdır ama fanatikler öyle yada böyle alacaklardır bu telefonu.ancak şuda bir gerçekki iphone bekleyenlerin çoğu s3e kayacak zira tereddüt edip iphone5 bekleyenlerin çoğu hayal kırıklığı yaşadı.s3 de ciddi satış patlaması yaşanacak zira s3 yeni renk modelleri ile piyasaya girip daha geniş çevrelere hitap etmeyide amaçlıyor.renk diyip geçmeyin,sırf renk takıntısı olupda alanda var..
  • Muhammet, dostum neden her yoruma yanit verme geregi duyuyorsun? Surekli bir seyler kanitlama ve ustunluk kurma pesindesin. Apple la alip veremedigin nedir bilemiyorum fakat konularda son zamanlarda cikan tartismalarda ismini cok goruyorum. Yalnizca bu arkadas icin degil digerleri icin de gecerli, nedir alip veremediginiz forumla? Kimse kimseye hesap vermek durumunda degil. Kimse de bi baskasini tercihlerinden dolayi kucumseyemez. Burada gecen samata ve gereksiz cocuksu tartismalari baska hicbir yabanci forumda goremiyorum. Kimin ne cihaz kullandigi zerre kadar umrumda olmaz, bir cihazi savunma geregi duymam bile... Hersey acik ve net zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok anlamsız ve boş haber.
    4s den 20 kat hızlı olan ne? Hiç bir rakkam verilmeyen uydurma haber.
    1 saatte yapılan önsipariş sayısını verirsin, ona göre görürürüz 20 katı mı?
    Yoksa 1000 tane ayırmıştık 1 saatte bitti demek gibi bir şey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Bu ve buna benzer topiklerde iphone 5 hakkında aleyhte görüş bildiren herkesi birer birer not aldım. İphone 5 en ucuza nereden alınır topiğinde görmeyim, rezil ederim :))

çocukken yetersiz beslenmişsin galiba.. boşuna demiyorlar anne sütü diye.. ((:

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.