Şimdi Ara

iPhone 5'in ön sipariş süreci iPhone 4s ve iPhone 4'e göre 20 kat daha hızlı gerçekleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
10.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Stok önceki modellere göre daha fazla ise hiç şaşırmam.

Aklıma tanıtımda söylenen birşey geldi. Telefonu büyütüp özelliklerini artırmak değil amacımız, bunu herkes yapar. Asıl iş tüketicinin ihtiyacı olan ve istediği her şeyi daha küçük ve hafif bir şekilde sunmak. Bilmem belkide budur bukadar talebin sebebi...
    bende beğendim param olsa alırım şahsen

• quote:

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldi

Sony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...

apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Arkasında elma var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Ne alırsanız alın yine arama yapıp sms göndereceksiniz gerisi süslü yalan :) onun için hala inadına 3310 :)

Demekki senin iPhone dan anladıgın buymuş ama benim için bu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Bu ve buna benzer topiklerde iphone 5 hakkında aleyhte görüş bildiren herkesi birer birer not aldım. İphone 5 en ucuza nereden alınır topiğinde görmeyim, rezil ederim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Artpopist

quote:

Sony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...

Arkasında elma var

Alıntıları Göster
    Satmaz, Apple çöküşe geçti,yaşasın yeni kral Samsung, Steve nerdesin diyen fandroid kardeşlerim neredesiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman06 -- 15 Eylül 2012; 13:18:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

eskiye oranla 20kat daha az onsiparis stogu olabilir mi?reklam gibi geldiSony xperia s;donanim,tasarim olarak daha ustun olmasi ragmen 1000lira daha ucuz iken apple 5in bu kadar ragbet gormesine anlam veremiyorum...apple 5in uygulama magazasi disinda ne artisi var

Stok önceki modellere göre daha fazla ise hiç şaşırmam.

Aklıma tanıtımda söylenen birşey geldi. Telefonu büyütüp özelliklerini artırmak değil amacımız, bunu herkes yapar. Asıl iş tüketicinin ihtiyacı olan ve istediği her şeyi daha küçük ve hafif bir şekilde sunmak. Bilmem belkide budur bukadar talebin sebebi...

Tuketici ihtiyacini nasil karsiladigini da anlamiyorum zaten.
    benim tanidigim tum iphone kullanicilari sarj cihaziyla geziyor.2100mah standart olmusken.piyasada 3000mah pile sahip telefon bulunurken pilde iyilestirmeye gitmemeleri tuketici ihtiyacini fazla dikkate almadigini gostermiyor mu?

• quote:

Tuketici ihtiyacini nasil karsiladigini da anlamiyorum zaten.
    benim tanidigim tum iphone kullanicilari sarj cihaziyla geziyor.2100mah standart olmusken.piyasada 3000mah pile sahip telefon bulunurken pilde iyilestirmeye gitmemeleri tuketici ihtiyacini fazla dikkate almadigini gostermiyor mu?

Sirf bu yüzden Apple müşteri kaybediyor.
  • Hani beklenilen bulunmamıştı? Anca artistlik :D

• ayfon 4 ve 5 lerin stok sayıları neymiş apple hiç oradan konuşmamış. belki de 5 in stoğu 20 kat azdı.

klasik apple numaraları bunlar. çok satılıyormuş gibi bir hava yaratıyorlar. sonra da insanlar aaa baksana herkes ön siparişe abanmış, koşun lan bizde alalım kafası ile gidip bunu alacaklar.

yersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

ayfon 4 ve 5 lerin stok sayıları neymiş apple hiç oradan konuşmamış. belki de 5 in stoğu 20 kat azdı.

klasik apple numaraları bunlar. çok satılıyormuş gibi bir hava yaratıyorlar. sonra da insanlar aaa baksana herkes ön siparişe abanmış, koşun lan bizde alalım kafası ile gidip bunu alacaklar.

yersen.

Kesin bilgi olmadan iddia etmemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s ve 4 için ayrılan stok adedi ile 5 için ayrılan adedi verselermiş gerçekte kaç kat olduğunu görebilirdik. Ama tabi reklam olduğu için o önemli bilgi atlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Satmaz, Apple çöküşe geçti,yaşasın yeni kral Samsung, Steve nerdesin diyen fandroid kardeşlerim neredesiniz :)

Bunu yazarken gercekten aklın başında olarak şu anki iphone 5 sipariş durumlarını görerek mi yazdın yoksa sadece yazmak için mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: huneps

quote:

Arkasında elma var

samsun galaxy s3 kullanıyorum, baştan söyleyeyim. kabul edelim ki donanım android için gerekli, ios için değil. ios zaten akıyor, android ise ne yaparsan yap elbet takılıyor. 3gs'in donanımının çalıştırdığı oyunlar android kullanıcısını şaşırtır, öyle diyeyim. o yüzden iphoneların donanımını androidlerle karşılaştırmak abes. ayrıca xperia s'in donanımı nasıl 5'ten iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

Bu mesaj silindi.
    açıkçası apple ı sevmeyen biri olarak

ki sevmemem rağmen kardeşim istediği için ona 4s almıştım geçen kış fransadan

beni hiç cezbetmedi 5

yani internette haberini okurken vaoov dedirtecek bi yenilik göremedim

millet 4.8" ekranlar çıkarmışken standart her telde olan 4"i yenilikmiş gibi göstermek

1.5mm daha ince olması vs bi yenilik değil bana göre

sonuçta 2 yıldır satılan 4 vs 4s ten tasarım olarak bi farkı yok

insanların elindeki 4 veya 4s i satıp 5 almasını gerektirecek yeni bişey yok yani

bana göre tam bi rezalet apple için

belki bu yüzden stoklar tükendi vs diyerek piyasa yaratmaya çalışıyorlar

bana göre tabii

• Adamlara 4s i gösteriyorlar "bakın bu ip5 nasıl" diye soruyorlar. Onlarda muhteşem diyor. Burdan çıkan sonuç şu. Apple telefonun içine dandik bi işlemci kalitesiz yongalar ve ağırlık artsın diye içine somun da koysa bu insanlar yine koşa koşa alır. Çünkü Bir ürünü neden aldıklarını bilmiyorlar sadece alıyorlar.

• Ayfon 5ten 5 özellik söyle desen 3 tane bile bilemezler ama ayfon havası var diye alırlar

bu tiplerin sayısı 20'ye katlanmış kısaca :)

• Enayi olmak için çaba harcıyorlar galiba.

• İphone 4S 24 saatte 1.000.000 satarken bu rakam 4 icin 600.000 imiş. İphone 5 icin resmi açıklama yok henüz rakam konusunda. Rakamın çok yüksek olduğu söyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: huneps

quote:

Arkasında elma var

samsun galaxy s3 kullanıyorum, baştan söyleyeyim. kabul edelim ki donanım android için gerekli, ios için değil. ios zaten akıyor, android ise ne yaparsan yap elbet takılıyor. 3gs'in donanımının çalıştırdığı oyunlar android kullanıcısını şaşırtır, öyle diyeyim. o yüzden iphoneların donanımını androidlerle karşılaştırmak abes. ayrıca xperia s'in donanımı nasıl 5'ten iyi?

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-S-vs-Apple-iPhone-5

xperia s yi. tasarim olarak applea cok benzedigi icin verdim.yoksa galaxy s3,lg optimus g,one x+ gibi telefonlar daha iyi donanima sahip...

lg optimus 3d telefonumda da takilma donma yok.hatta 6ay kadar kullandigim 800mhz islemcili 281mb ramli galaxy gioda da donma yoktu.bu yuzden iosa 512mb ram 1ghz islemci yetiyor sozunu android icinde diyebiliriz bknzsony erickson xperia neo...

arkadasimda iphone 3gs var ve baya kasiyor.yani ios 3gsnin donanimini kaldirmiyor....

• Yani şimdi benim s3 üm 5 gün sonra geliceği için şuan mutluyum ip5 in çok iyi olmamasından dolayı ancak bu kötü anlamına gelmiyor iphone 4s ve galaxy s3 ün çıktıktan sonraki yorumlarına ve başka teller çıktından sonra ve iyi olduklarını anladıkları zaman ki yorumlara bakın bu firmalar acemi firmalar değil sizin burda saydığınız özellikleri yapmayı onların düşünemediğini mi zannediyorsunuz onlar işi ticari düşünür ve ticari olarak iphone 5 çok iyi bir telefon ve yine apple a milyonlar kazandırıcak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.