Şimdi Ara

İphone 5 Kılıf incelemesi [Spigen SGP Neo Hybrid Ex Metal]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada.com dan aldığım kılıf çok beğendim . Siyah iphone 5 in kenarlarının çok hassas olmasından dolayı bayadır kılıf araştırıyordum ve bunu buldum şimdlik çok memnunum arkalı önlü kaliteli parlak bir jelatinde çıkıyor kutudan gayet memnunum 70 lira gibi bi fiyata aldım . Bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.

İphone 5 Kılıf incelemesi  [Spigen SGP Neo Hybrid Ex Metal]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nykSnyX -- 16 Ocak 2014; 13:53:26 >

• tam benim de alacağım kılıfı almışsın, hayırlı olsun.

sadece yan tarafları kaplıyor değil mi? fotoğrafta doğru görüyorum.

çok kalın duruyor mu bir de hemen sıyrılacak gibi mi duruyor? yani sağlam mı?

birlikte geldiği jelatinler mat mı parlak mı? ekranın güzelliğini öldürüyor mu yani? :)

hoparlör sesi, konuşma sesi vs. etkileniyor mu bunu takınca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 16 Ocak 2014; 14:16:53 >
  • people are strange kullanıcısına yanıt
    Hocam yan tarafları kaplıyor evet sıkı sıpsıkı sarmıyor tabiki :D malum sonradan takılan bi kılıf ama sıkıntı yapmıyor sarıyor yani öyle çıkacak bi vaziyeti yok o yönden sıkıntınız olmasın

Kalın durmuyor tabi bu kişiden kişiye göre değişir bana sorarsan dahada güzel bi görünüme kavuştu telefon tabi bu benim düşüncem , iphone 5 in kronik sorunu olan o boya atmasını engelleyeceğini düşünüyorum gayet güzel

Birlikte gelen jelatinler çok güzel parlak jelatin yağ gibi ekran kalitesini hiç bozmuyor gönlünüz rahat olsun :D

Hoparlör sesi konuşma sesinde bi sıkıntı yok gayet güzel engelleme söz konusu değil .

Birde dipnot olarak söylemek istiyorum o dışını çepeçevre saran şeyi ben metal sanmıştım almadan önce metal değil yumuşak silikonumsu plastik tarzı bişy iç kısmı zaten gayet yumuşak telefona zarar vermesi imkansız bi materyelden yapılmış bşy sonuç olarak tavsiye ederim parasını hak ediyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nykSnyX -- 16 Ocak 2014; 14:23:54 >

• nykSnyX kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

çok teşekkür ediyorum :)
    bir şey daha sorayım :)

tuşlara ulaşım nasıl? ses, açma kapama, titreşime alma tuşuna vs.

bir de kulaklık girişi şarj girişine ulaşmak zor olmuyor dğeil mi bu kılıfla?
  • quote:

aynısı bende var telefonu bu kadar koruyan başka bir kılıf olamaz
    yaklaşık 10 metreden düşürdüm cihazı en ufak hasar gelmedi kılıf iyi koruyor.

tuşlara ulaşım çok rahat ses açıp kapatmak titreşim çok ergonomik tasarımı var
    bu arada kulaklık girişinde zorluk olmuyor.

memnun kaldım üründen tavsiye ederim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Güzel kılıf hayırlı olsun. Siyah iphone 5 in karizması hiçbişeyde yok çizilme sorunu olmasa takas ederim siyahla beyazı.
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    eyvallah çok teşekkürler :)
  • quote:

eyvallah çok teşekkürler :)
    5s'e de sorunsuz uyar sanırım.
  • people are strange kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu kadar para vermeye gerek var mı bilemiyorum açıkçası. Bakın ben telefonumu alalı 4-5 ay oluyor ve aldığımdan beri resimdeki kılıfı kullanıyorum. Şuana kadar bir sorun yaşamadım. Bir kaç kere düşürdüm sıkıntı olmadı. Çok güzel bir kılıf ve arkadaşın paylaştığı ile çok benziyor diye ben de paylaşmak istedim. Ben 10 tl ye sıradan bir kılıfçıdan aldım. Arka tarafı şeffaf sert plastik, kenarları ise yumuşak ama telefonu çok güzel saran bir silikon malzemeden yapılmış. Telefonu kabalaştırmıyor kesinlikle. Kısaca bence bu kadar para vermek yerine bu tarz altenatifleri düşünebilirsiniz. Tekrar ediyorum çok benzedikleri için bu paylaşımı yapma gereği duydum.
     İphone 5 Kılıf incelemesi  [Spigen SGP Neo Hybrid Ex Metal] İphone 5 Kılıf incelemesi  [Spigen SGP Neo Hybrid Ex Metal] İphone 5 Kılıf incelemesi  [Spigen SGP Neo Hybrid Ex Metal]

• brkprcn B kullanıcısına yanıt
    bu da güzel görünüyor.

bakınmak lazım evet ama sürekli dükkan dolaşıp şu kılıf var mı, bu kılıf nasıl diye araştıramam açıkçası. pat diye karşıma çıkması lazım. neyse sorarız bakalım bir kaç yere :)

teşekkürler.
  • quote:

bu da güzel görünüyor.

bakınmak lazım evet ama sürekli dükkan dolaşıp şu kılıf var mı, bu kılıf nasıl diye araştıramam açıkçası. pat diye karşıma çıkması lazım. neyse sorarız bakalım bir kaç yere :)

teşekkürler.
    Hocam bumper metal mi silikon plastikten mi ? O bumper'ın çakmasını bi gün çarşıda görmüştüm telefona taktım acayip kalınlaştırdı sendeki de biraz kalınlaştırmış.
  • Slikon plastik tarzı metal değil orjinal olduğunu düşünüyorum orjinal sertifikası vesayre herşey geldi yanında ama tabi 1. kalite yan sanayiyi kakalamışlarsada bilemem :D
  • nykSnyX kullanıcısına yanıt
    HB'nın yapıcağını sanmıyorum spigen yazıları varsa spigen kutusuda varsa orjinaldir dostum :)
  • quote:

Evet 5 kiliflari 5s de sorunsuz bi sekilde takilabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Les Rychla Klingonska

quote:

Evet 5 kiliflari 5s de sorunsuz bi sekilde takilabiliyor

Alıntıları Göster
    Madem kılıf alınıyor, camı ve arka yüzeyi de kapamalı diye düşünüyorum ben. Yani yalnızca yan tarafı koruyan kılıf ne kadar ihtiyaç giderebilir ki? Tabii herkesin kendi beğenisi, o ayrı..

• engin9103 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi herkesin kendi beğenisi ben telefonun arkasını önünü kapatan kılıfları sevmiyorum :) oralara jelatin taktım zaten o kadarı yeterli diye düşünüyorum .Zaten silikonun çıkıntıları zaten telefon yere düz kapaklansa dahi temas ettirmiyor ancak köşe kenara çarparsa ekran kırılır yada zarar görebilir .
  • eyvallah :)
  • quote:

eyvallah :)
    nasil zevkiniz va şaşıyorum şu dhdekilere mis gibi güzelim iphone 5i iphone 2gden farksız aşırı kaba bi hale sokmuş üstelik 70 lira en insaf ya maliyeti yemin ediyorum 1dolar bile değil bunların
  • 3DMystic kullanıcısına yanıt
    :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.