Şimdi Ara

iPhone 5 mi 5C mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 5 almayı düşünüyorum fakat 5C yakın zamanda çıkacak diyorlar. İki telefon arasında çok abartı bir performans farkı veya fiyat farkı olur mu onu merak ediyorum.

ÖZET: 5 mi almalıyım 5C için beklemeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: 7th Heaven

iPhone 5 almayı düşünüyorum fakat 5C yakın zamanda çıkacak diyorlar. İki telefon arasında çok abartı bir performans farkı veya fiyat farkı olur mu onu merak ediyorum.

ÖZET: 5 mi almalıyım 5C için beklemeli miyim?

5C bi çıksın hele. Telefonun özellikleri belli değilken bu soruya cevap vermek anlamsız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf renkleri için almam. İşlemcisi falan düşük olacak diyorlar ne madar doğru bilmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dereyi gormeden paçayı sıvamak bu olsa gerek! Ama çıkacağı kesinse eğer ve polikarbon kasa sorun yaratmayacaksa, sistem bileşenleri revizyondan geçeceği için 5C öneririm. Zira nasıl olsa 5 aldığınızda (buyuk olasılıkla) kılıfla kullanacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Dereyi gormeden paçayı sıvamak bu olsa gerek! Ama çıkacağı kesinse eğer ve polikarbon kasa sorun yaratmayacaksa, sistem bileşenleri revizyondan geçeceği için 5C öneririm. Zira nasıl olsa 5 aldığınızda (buyuk olasılıkla) kılıfla kullanacaksınız.

Öyle demeyelim de mantıksal olarak yeni gelecek model eskisinden daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
    3 yıl önce açıldı
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.