Bildirim
iPhone 5 Paris stok durumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.apple.com/fr/retail/iphone/
Buradan Paris'teki APPLE store'larin durumlarini gorup IPHONE 5 rezerve ettirme sansiniz mevcut.
Paris merkezde OPERA'yi oneririm secim icin. Giren cikan musterilerin cogu da turist bu arada, rezerve edince sorun cikacagini pek sanmiyorum.
Sayfalari gezerken google ghrome ile translate ettirebilirsiniz. -
Teşekkür ederim ama stok durumunu rezerve yapmadan göremiyoruz bu yüzden hepsine tek tek yapıp cevap beklemek gerekiyor o kötüymüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OytunB -- 5 Ekim 2012; 17:13:04 > -
şu anda rezervasyon sayfası kapatılmış. iphone'lar kısıtlı sayıda kaldığı için rezervasyon almıyorlarmış. şu anda bir arkadaşım paris'te, ona aldırmayı düşünüyordum ancak bu sayfa işimize yaramayacak gibi gözüküyor.
"Nous sommes désolés. La disponibilité de l'iPhone étant limitée, les réservations ne peuvent actuellement être enregistrées. Merci de réessayer ultérieurement." -
arkadaşlar bnde arkadaşıma bugün para verdim parise gitti 4 gün sonra gelicek apple store son stok durumu hakkında bilgisi olan varmı ? -
İtalya ve almanyadaki apple storelarda rezerve sayfasını kapamış sanırım nasip olmayacak açılsada rezerve ettirip alsak -
quote:
Orijinalden alıntı: ibo21
arkadaşlar bnde arkadaşıma bugün para verdim parise gitti 4 gün sonra gelicek apple store son stok durumu hakkında bilgisi olan varmı ?
arkadasin pariste bulursa banada haber versin -
quote:
Orijinalden alıntı: cocainbar
quote:
arkadaşlar bnde arkadaşıma bugün para verdim parise gitti 4 gün sonra gelicek apple store son stok durumu hakkında bilgisi olan varmı ?
arkadasin pariste bulursa banada haber versin
bu ben gittim yok mu demek yoksa -
arkadaşım bugün apple store'a gitmiş yokmuş, yarın için rezervasyon yaptırmış, çıkarsa alacak, çıkmazsa alamayacak haliyle. yani gidip rezervasyon yaptırıp sıra beklemek gerekiyor, her gün deneyip bi gün alınabilir. -
bende geçtiğimiz hafta auto show nedeniyle Paris'teydim. Gitmişken opera daki apple mağazasına uğradım... Devlet dairesi mantığıyla yarın gel belki stok gelicek dedi çalışanlardan biri. 2. gün gittiğimde ise başka bir çalışan rezervasyon yapmam için bir adres verdi fakat bu adrese de girdiğimde yoğunluktan dolayı rezervasyon yapılamadığı yazıyordu... anlaşılan bir süre daha beklemek gerekecek... umarım bu hafta bulursunuz -
quote:
bulmusmu arkadasin cihaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple hangi kargo ile çalışıyor
- mtjv3tu/a vs mqd83tu/a
- icloud mail şifremi unuttum
- iphone imei atma
- şirket üzerine telefon almak
- iphone 15 pro max sessize alma tuşu
- yurtdışından gelen telefon pasaportsuz nasıl açılır
- iphone 16 plus özellikleri
- iphone ekran kapanmıyor
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X