Şimdi Ara

İphone 5 uyku tuş'u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıl önce iphone 5 aldım garantisi biteli 15 gün oldu, turkcell den almıştık. Bu apple'ın iphone 5 için olan tuş kilidi değiştirmesine de uyuyor. şimdi ben randevu alıp götürsem telefonu 1.si sıfırınımı verirler yoksa tamir mi ederler, 2.si telefonun garantisi yok sıkıntı olurmu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti olsaydı Apple sıfırını verirdi direk , geçen hafta 4s cihazım da ahize ses az geliyor diye vermiştim , 5 gün sonra sıfırını yolladı Apple.
  • Konu yanlış yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değiştirirler, garantisi bittiği halde gördüm bende sıfır cihaz verdiler (sanırsam tam sıfır sayılmıyor bu cihazlara bir ad veriyorlardı unuttum) +3 ay garantide verdiler
  • Dostum geçen sene yaza doğru bu kampanyayı başlattılar ve bendede aynı sorun vardı. Hala kampanya devam ediyor mu bilmiyorum. Bende önce internetten denedim ve kabul etti. Sonra zorlu center'daki Apple Store'a götürdüm. Orada Genius telefonumu aldı ve arkaya bir yere götürdü baktılar telefonuma sonra biz bunu alıyoruz size yenisini veriyoruz dediler. Telefonumun her yeri kırık döküktü ve çizikti. Bana sıfırını verdiler. Gayet anlayışlı ve güleryüzlüydüler. Sana tavsiyem hala kampanya devam ediyorsa oraya götür. Ama randevu alman gerekiyor ben 1 hafta önceden almıştım bana 1 hafta sonraya vermişlerdi randevu. Garanti konusunda da sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Oraya gidince sana yardımcı olacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Değiştirirler, garantisi bittiği halde gördüm bende sıfır cihaz verdiler (sanırsam tam sıfır sayılmıyor bu cihazlara bir ad veriyorlardı unuttum) +3 ay garantide verdiler

Refurbished deniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.