Şimdi Ara

İphone 5 vs 5s arasındaki kamera kalitesinde fazla fark var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için Touch ID veya 64bit a7 çip önemli değil sadece aralarındaki kamera kalitesinde fazla fark var mı bunu öğrenmek istiyorum bilen birisi yanıtlarsa sevinirim.

• Çok belirgin bir fark yok ama 5s de ağır cekim video özelliği var ve işlemcisi vs tabi ki 5 den çok çok iyi. iPhone 6 ile es değer araştırırsan. Bence alacaksan 5s al iOS sürümlerini daha iyi kullanırsın 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

Çok belirgin bir fark yok ama 5s de ağır cekim video özelliği var ve işlemcisi vs tabi ki 5 den çok çok iyi. iPhone 6 ile es değer araştırırsan. Bence alacaksan 5s al iOS sürümlerini daha iyi kullanırsın 👍

Asıl 5 ile 5s arasında çok fark yok 6 ile var 2 cihazıda aynı anda kullanıyorum 5 in 5s den hızlı olduğu anları bile gördüm insanları yanlış yönlendirmeyin.

• sadece diyafram farkı var. 5 in diyaframı 2.4 5s ve 6 ların dıyaframı 2.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

Çok belirgin bir fark yok ama 5s de ağır cekim video özelliği var ve işlemcisi vs tabi ki 5 den çok çok iyi. iPhone 6 ile es değer araştırırsan. Bence alacaksan 5s al iOS sürümlerini daha iyi kullanırsın 👍

Asıl 5 ile 5s arasında çok fark yok 6 ile var 2 cihazıda aynı anda kullanıyorum 5 in 5s den hızlı olduğu anları bile gördüm insanları yanlış yönlendirmeyin.

Bir daha arastir. Hiz testi basit uygulamalari acip kapatmakla olmaz. A7 ile A8 arasinda %25 lik bir hiz artisi var. A6 ile A7 arasinda %100 luk hiz artisi var. gelecekte cihazinin kasilmamasini istiyorsan iphone 5s al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s i alacak kadar paran varsa bu konuyu açman çok saçma
  • quote:

quote:

32 bit işlemci ile 64 bit işlmeci aynı diyorsun yani bir sen akıllısın bizler aptalız....

• quote:

quote:

Yav he he :d arastir güzel kardeşim. 6 ile 5s ayni ama 5 ile 5s ayni değil.

• Kamerayi bilmiyorum ama
    İp5 ile 5s arasinda daglar kadar fark var
    İphone 6 ile 5s arasinda az performans farki var o kadar

• ip6 nın kamerası 5s den daha iyi.çok fark yok ama iyi olduğu belli

• Çok sağolun yorumlar için ama ben öğrenciyim ve ıphone 5 in parasını zor topladım açıkcası ama ıphone 5s al derseniz biraz zaman alır ama para biriktirme imkanımda var tabi tekrar sağolun yorumlar için.
  • Hani bazen 6 mı 5s mi diyenlere bile 5s diyebilecek durumlara gelebiliyoruz 6 daha güncel bir cihaz iken fakat 5 mi 5s mi diye konu saçma olmuş gibi geliyor. Yok 5 5s ten hızlınmış ta bilmem ne boşver sen bunlar eğer durumun müsaitse 5s al derim çok ta harika bir telefon hem şıklık hem kalite hem de kullanim bakımından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size laf yetiştirmek mümkün değil. İki cihazıda aynı anda kullanıyorum 5 5s den hızlı demedim bazı durumlarda dedim sadece tabiki 5s daha iyi bir cihaz ama aradaki fark standart kullanımda farkedilmeyecek kadar az. Bu konuda daha yorum yapmayacağım iyi forumlar.

• quote:

Size laf yetiştirmek mümkün değil. İki cihazıda aynı anda kullanıyorum 5 5s den hızlı demedim bazı durumlarda dedim sadece tabiki 5s daha iyi bir cihaz ama aradaki fark standart kullanımda farkedilmeyecek kadar az. Bu konuda daha yorum yapmayacağım iyi forumlar.

Orası öyle tabi biz de cekistirici mesajlar pek atmadık zaten. Dediginiz gibi sonuçta iphone serilerin de hep stabil olduğu için bir öncekinin bir sonrasından aşağı kalır yani olmuyor tabi fak st durum müsaitse bir sonrakini alması daha kullanışlı olacaktır. Daha güncel olduğu da aşikar .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.