Merhaba forum üyeleri 6 aydır iphone 5stelefon kullanmaktayım 2. ayından beri şarjı hep 25 ten 20 ye düşüyodu ilk başlarda umursamadım düzelir dedim 3 hafta önce şarjı 30 dan 20 ye 20 dende 15e 15 ten 1 e düştü bende apple aradım sıfırla felan dedi ne dedilerse yaptım sonra düzeldi ama sonra şöyle bi sorun çıktı 29 dan 21 e düşüyo hep 29 a geldimi direk 21 ye düşüyo diye bende genpaya verdim izmir çankayadaki sonra bişi yapmadan verdiler 2 gün sonra bende apple gene görüştüm izmir alsancak egemeke vermemi söledi verdim onlarda 3 gün sonra cihazda sorun yok diye verdiler ama gene 29 dan 21 e düşüyo dün akşamda şöyle bişi oldu 1 saat 20 dakikada 80e geldi 40 dk sonrada 94 olmuştu fakat 1 saat 94 te kaldı bende şarjı çıkardım taktım gösterge oynamadı telefonu açtım kapadım gösterge oynamadı 1 saat 94 te kaldıktan sonra 95 96 oldu 10 dk arayla 15 dk sonrada 100 yazdı direk yardımlarınızı bekliyorum
not: apple yardımcı olcam diyip servisi arıcam diyip aramıyo servisler sorun yok diyo nasıl kanıtlıcam bilmiyorum ( çok iyi anlamadım kusura bakmayın yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim )