Şimdi Ara

İphone 5s Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5s - ios 9.3.5 sürümünü kullanıyorum hiç birşey kapalı durumda değil ( arka planda yenileme , konum servisleri vs. ) yatarkende hücresel açık durumda kullanım süresi olarak 3.30 - 4.30 saatleri arasında değişiklik gösteriyor . Battery Life programında 148 döngü olmuş olarak gösteriyor ve batarya kapasitesini 1350 / 1550 (%87 ) olarak göstermekte bu sanki bana biraz fazla geldi bu kadar kayıp olmaması gerekiyor. Telefon daha 4-5 aylık bu kullanım süreleri normal midir ; önceden daha çok kullanım süresi alıyordum sanki. Sizde kullanım sürelerinizi ve açık veya kapalı olan özellikleri ile belirtip (sürümde dahil) yazarsanız ona göre bir karşılaştırma yapmak istiyorum.

• Pil göstergesi,herkesin şarja takma alışkanlığına göre değişiklik gösterir.
    Telefonu % 100 olunca çıkarıp,telefon kapanınca şarja takıyorsan batarya daha sağlıklı tükenecektir.
    Ama yerli yersiz(ör. % 10-20 de takıp,% 80-90 iken) şarjdan çıkarıyorsan daha sağlıksız olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bir şekilde şarj ediyorum yarım doldurup çekmiyorum %10un altında takıyorum %100 olana kadar bekliyorum o şekilde çekiyorum fakat batarya kaybı çok gibime geliyor appleın sitesinde 500 döngüye kadar %80ini korur şeklinde bilgi verilmiş ama benimki şu anda bile o civarlara yaklaşmış durumda . Sizin kullanım süreleriniz ne kadar acaba
  • İzmirde bi teknik serviste orjinal pil değişimine 100 TL dediler bilginiz olsun.Israr ettim, orjinal dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.