Arkadaşlar iphone 5s - ios 9.3.5 sürümünü kullanıyorum hiç birşey kapalı durumda değil ( arka planda yenileme , konum servisleri vs. ) yatarkende hücresel açık durumda kullanım süresi olarak 3.30 - 4.30 saatleri arasında değişiklik gösteriyor . Battery Life programında 148 döngü olmuş olarak gösteriyor ve batarya kapasitesini 1350 / 1550 (%87 ) olarak göstermekte bu sanki bana biraz fazla geldi bu kadar kayıp olmaması gerekiyor. Telefon daha 4-5 aylık bu kullanım süreleri normal midir ; önceden daha çok kullanım süresi alıyordum sanki. Sizde kullanım sürelerinizi ve açık veya kapalı olan özellikleri ile belirtip (sürümde dahil) yazarsanız ona göre bir karşılaştırma yapmak istiyorum.
Pil göstergesi,herkesin şarja takma alışkanlığına göre değişiklik gösterir. Telefonu % 100 olunca çıkarıp,telefon kapanınca şarja takıyorsan batarya daha sağlıklı tükenecektir. Ama yerli yersiz(ör. % 10-20 de takıp,% 80-90 iken) şarjdan çıkarıyorsan daha sağlıksız olacaktır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Normal bir şekilde şarj ediyorum yarım doldurup çekmiyorum %10un altında takıyorum %100 olana kadar bekliyorum o şekilde çekiyorum fakat batarya kaybı çok gibime geliyor appleın sitesinde 500 döngüye kadar %80ini korur şeklinde bilgi verilmiş ama benimki şu anda bile o civarlara yaklaşmış durumda . Sizin kullanım süreleriniz ne kadar acaba
İzmirde bi teknik serviste orjinal pil değişimine 100 TL dediler bilginiz olsun.Israr ettim, orjinal dedi.