Şimdi Ara

iphone 5s (birşey soracaktım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle . herkese kolay gelsin arkadaşlar . bir sorum olacaktı. 2 gün önce iphone 5s aldm ve daha önce samsung s4 kullanıyordum . iphone hakkında pek bilgim yok yani . Şarj etme konusunda sıkıntı yaşıyorum . telefonun şarjını bitirmeye kadar uğraşıp öyle şarj ediyordum. Sonra iphone kullanan bir arşadaş iphonun kapanmasını beklemeden şarja tak dedi . % 5 % 10 hatta % 20 civarlarında . yoksa pili yersin dedi. Benimde kafam karıştı. Yardım ederseniz sevinirim..

• Batarya ömrünü ele alırsan şarj bitmeden şarja takmak ömrü azaltıyor. Ancak yeni nesil telefonların bataryalarında bunun olacağını sanmıyorum. Bende bütün telefonlarımı şarjı komple bitip kapanmadan takmazdım. Özellikle nokia ve samsung telefonlarımda bunu yapıyodum. Daha sonra iphone 4 kullanmaya başladığımda bu kuralımı çiğnedim yaklaşık 2 yıl gün ortalarında şarj ettim bitmeden bi çok seferinde taktığım oldu ama genel olarak bi eksisini görmedim.
  • hmm. yani cihaz kapanmadan şarj etmek sorun olmuyo diyosunuz. tmm saolun.
  • %20 de şarj edip %100 de çekiyorum yanlışmı bazen %2-%17 gibi takıp %95 gibi çıkarıyorum
    Not dışarı çıkmam gerektiğimde %30-%40 gibi takıp %4-%7 +doluyo şıkarken çekip çıkıyorum sizce iyi yapıyormuyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sıyah acilmamis kutusunda sıfır kayitsiz 16 gb ıphone 5s var satmayı dusunuyorum 1250 ye ılgılenenler mesaj atsın
  • %40 barajının altına inmeden şarja takarsanız, pil ömrü daha uzun olur.
  • Ayda bir veya iki kez telefon kapanana kadar kullanın ve tam şarj yapın.onun dışında istediniz zaman şarj edebilirsiniz sıkıntı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.