Bildirim
İphone 5S camı çıktı ama çalışıyor zorlu centere götürsem parasıyla degişirler mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam apple türkiye yabancı ülkeden alınan cihazlarla ilgilenmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ruven
hocam apple türkiye yabancı ülkeden alınan cihazlarla ilgilenmiyor.
Söylediğiniz şey amerika cihazları için geçerli sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
300 kusur tl cam ekran degisimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resim atarmısınız merak ettim
Benimde başıma geldi Ekran yerinden çıktı çok bilmiş gibi yerine oturtmaya çalışınca anakart baskı yapıp ekrana zarar verdi. Dışardan ekran değiştirmeye çalıştım saolsun onlarda sensörün tekine zarar verdi. Ayrıca orjinal diye sattıkları ekranların çoğu sıkıntı yarattı. Ekran değişimini apple storeda yaptırmanı tavsiye ederim yada en azından onlar yerine oturtsun dışarda yaptırma 5S ve üst modellerde servis dışında kasa açılınca bir yeri düzelteceğiz derken başka yeri bozuyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: blue_brownie
Benimde başıma geldi Ekran yerinden çıktı çok bilmiş gibi yerine oturtmaya çalışınca anakart baskı yapıp ekrana zarar verdi. Dışardan ekran değiştirmeye çalıştım saolsun onlarda sensörün tekine zarar verdi. Ayrıca orjinal diye sattıkları ekranların çoğu sıkıntı yarattı. Ekran değişimini apple storeda yaptırmanı tavsiye ederim yada en azından onlar yerine oturtsun dışarda yaptırma 5S ve üst modellerde servis dışında kasa açılınca bir yeri düzelteceğiz derken başka yeri bozuyorlar.
aradım abd ürünüylew donanımsal sistemsel farklılıklar oluyor biz ilgielnemiyoruz gibi şeyler dediler. ekranın donanımla ne alakası var degil mi. genede istanbula gidince hafta sonu telefonu zorluya götürsem ekranı oturturlar mı ücret karşılıgında ?
-
Sadece Amerika degil baska ulkelerden alinma cihazlarla da ilgilenmiyorlar. Daha onceki gittigim zaman birisinin elinde Dubai'den alinma 5s vardi ve home tusu calismiyordu. Ucreti dahilinde bile tamir etmemislerdi. Ayrica randevusuz mudahale etmiyorlar...
Yanlış bilgi vermeyelim. Benim ingiltere garantisi bitmiş iphone 5 mi meşhur düğme sıkıntısı nedeniyle değişimi yapıldı. Şu anda hanım kullanıyor ve bir sıkıntısı yok hatta özellikle halen ios 7 kullandıryorum. Altın değerinde oldu. :)
Amerikanın şöyle bir sıkıntısı olabiliyor. Sim kartsız modellerde yardımcı olmamaları normal onun haricinde artık çokta bir fark yok. -
Ekran çıtan ayrılmıştır çıtı ile ekran yapştrılırsa düZelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X