Şimdi Ara

Iphone 5S Çay Dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yaklaşık yarım saat önce ofiste bilgisayarımın üzerindeki yaklasık yarım bardak çay masaya döküldü ilerleyen çay masanın köşesindeki iphone 5s imle temas etti

Temas ettiği nokta ses açma kapama tışlarının olduğu nokta kılıf vardı ama o kısımı açıktı ve acık olan kısım komple temas etti birazda altına girmiş kılıfı çıkarınca fark ettim.

Acilen kuruladım. Şu anda hiç bir sorun gözükmüyor. Yapmam gereken bir şey var mı Ne dersiniz ?

• Yapacak bişi yok gerekeni yapmışsınız, kullanmaya devam edin.
  • Peki gozlemlemem gereken olasi aksilikler neler bu durumda neler olursa lan almis icine makine derim ??
  • Kullandikca cikabilir yinede dikkatli olun
  • Evet cikabilir onun icin eger bilgisi olan bir arkadas varsa su temasinda cikabilecek sorunlara iliskin yazarsa sevinirim. birde iyi bir gelisme sanirim bu sim kart yuvasindaki su temasini gosteren daire hala beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttchazy

Evet cikabilir onun icin eger bilgisi olan bir arkadas varsa su temasinda cikabilecek sorunlara iliskin yazarsa sevinirim. birde iyi bir gelisme sanirim bu sim kart yuvasindaki su temasini gosteren daire hala beyaz
    Önlem olsun diye telefonun o tarafını 1 güne mahsus pirincin içinde beklet.
  • Benim 4S komple wc'ye düşmüştü soğuk havada kurutup pirincin içinde beklettim 1 güne yakın hala taş gibi
  • Çay şekerli miydi? Ciddi tozlanma problemleri olabilir ileride. Tecrübeyle sabit
  • Evet okuduklarim kadariyla iphonelarin bir su dayanikliligi var sanirim arkadaslar birde 5 ve 5 s teki yan tus kismi sivinin gelebilcegi en iyi yer olarak tasvir ediliyor bazi yorumlarda islak yada terli ellerimizle bastigimizda sikinti olmasin diye daha iyi yalitim uygulanmis ne kadar dogru bilmiyorum
  • quote:

Arkadaslar yaklaşık yarım saat önce ofiste bilgisayarımın üzerindeki yaklasık yarım bardak çay masaya döküldü ilerleyen çay masanın köşesindeki iphone 5s imle temas etti

Temas ettiği nokta ses açma kapama tışlarının olduğu nokta kılıf vardı ama o kısımı açıktı ve acık olan kısım komple temas etti birazda altına girmiş kılıfı çıkarınca fark ettim.

Acilen kuruladım. Şu anda hiç bir sorun gözükmüyor. Yapmam gereken bir şey var mı Ne dersiniz ?

En rahat 5s kullanıcısıyım çay ayran kola hepsi girer ama bir şey oldumu hayır olmadı büyütmeyin böyle şeyleri.

• Evet sekerliydi ama ilginctir kuruladiktan sonra ses acma kapama cubugundaki girintiyle cok ugrasirm diodum lakin hic bise yoktu simdide bur leke yada benzeri bisey yok alternatif telde yok pirincede koyamiycam bakalim artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Arkadaslar yaklaşık yarım saat önce ofiste bilgisayarımın üzerindeki yaklasık yarım bardak çay masaya döküldü ilerleyen çay masanın köşesindeki iphone 5s imle temas etti

En rahat 5s kullanıcısıyım çay ayran kola hepsi girer ama bir şey oldumu hayır olmadı büyütmeyin böyle şeyleri.

Hic bir mudahale yapmadan mi bisey olmadi hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Hic bir mudahale yapmadan mi bisey olmadi hocam

Alıntıları Göster
    Az bir çayın dokunmasından birşey olacağını zannetmiyorum, o kadar dandik değil ya bu cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Wave -- 2 Mayıs 2014; 20:24:29 >

• Benim de dün 5s ime su döküldü avuç içi kadar anında müdahale ettim kuruladım eve gidince de pirince koydum sabaha kadar şuana kadar bi sıkıntı yoktu az önce bi telefon görüşmesi yaptım sesimin bi ara kesik kesik geldiğini söylediler renk değiştiren bölüm neresi 5s de sessize alıp kapama yerimi acaba sessize aldığımda kırmızı çizgi var orası turuncumuydu acaba ? 5s i olanlar bakıp cevaplayabilirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugseryldz46

Benim de dün 5s ime su döküldü avuç içi kadar anında müdahale ettim kuruladım eve gidince de pirince koydum sabaha kadar şuana kadar bi sıkıntı yoktu az önce bi telefon görüşmesi yaptım sesimin bi ara kesik kesik geldiğini söylediler renk değiştiren bölüm neresi 5s de sessize alıp kapama yerimi acaba sessize aldığımda kırmızı çizgi var orası turuncumuydu acaba ? 5s i olanlar bakıp cevaplayabilirse sevinirim

Yok orasi telefonu titresime aldigini gor diye konulmus renk degistiren kisimi gormen icin sim karti cikarip ordaki bosluga bakman lazim alt tarafta kaliyor telefonun arka kisminin yuzeyinde.
  • quote:

Benim de dün 5s ime su döküldü avuç içi kadar anında müdahale ettim kuruladım eve gidince de pirince koydum sabaha kadar şuana kadar bi sıkıntı yoktu az önce bi telefon görüşmesi yaptım sesimin bi ara kesik kesik geldiğini söylediler renk değiştiren bölüm neresi 5s de sessize alıp kapama yerimi acaba sessize aldığımda kırmızı çizgi var orası turuncumuydu acaba ? 5s i olanlar bakıp cevaplayabilirse sevinirim

Hiçkimse cevap vermemiş cevap vereyim barii
    Sim kartınını çıkar oraya bi ışık tut etiket gibi bişe var beyaZ renk benim telimde suya düştü orası kırmızı olmuş ama cihaza bile olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatBirYalan -- 2 Mayıs 2014; 20:41:08 >

• ttchazy T kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım ama pek birşey göremedim beyaz gibi ama farklı bi renk yok kırmızı pembe vs bi renk görmedim
  • Kırmızı bi renk göremedim hocam arka kapağın olduğu tarafa doğru bakacağız değil mi ?
  • quote:

Kırmızı bi renk göremedim hocam arka kapağın olduğu tarafa doğru bakacağız değil mi ?

Kırmızı veya beyaz...
    Ekran tarafına bakan tarafda etiket
  • Etiket mi tam bilemiyorum tuvarlak birşey var etikete benzer birşey göremedim ama kırmızı renkte birşey yok beyazımsı sanırım renk körlüğü var bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.