Şimdi Ara

iphone 5s garantiye yollamak için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2.el bir tane iphone 5s aldım. Şuan herhangi bir sorunu yok telefonun ama herhangi bir durumda garantiye yollama ihtiyacı olursa nasıl yollayacağımı nereye yolluyacağımı bilemiyorum. Appleenin internet sitesinden baktığımda ;

Onarım ve Servis Kapsamı: Etkin

Ürününüz Apple'ın Sınırlı Garantisi çerçevesinde uygun donanım onarımları ve servis kapsamındadır.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 11 Temmuz 2016

aldığım kişinin bana verdiği kutudaki belgelerde telefonun nisan ayının 2013 de alındığı ve nisan aynın 2015 de bittiği yazıyor ama internet sitesinde yazan durum bu kafam karıştı açıkcası hangisine güvenmem gerektiği konusunda ve daha önceden ben teknosadan aldığım için direk teknosaya götürüyordum telefonu onlarda garantiye yolluyorlardı ben şimdi teknosa tarzı bir firmadan almadığım için bir garanti sorunu olursa nereye yollayacağım bu konuda daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum.

• Apple ın sitesinde ne yazıyorsa geçerli olan o dur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önceden tecrübeli arkadaşlar yokmu acaba cevaplayacak ?
  • genpa, telpa gibi garanti firmalarının sitesinden imei sorgulatarak hangi firmanın baktığını öğrenebilirsin, anlaşmalı kargo firmalarıyla cihazını ücretsiz olarak garantiye gönderebilirsin. Cihazının garantisi de applenin sitesinde yazan tarihtir. Garanti süresi uzamış olabilir, apple onu yapabiliyor. Bir tanıdığım yaşamıştı garantisi bitmeden 1 hafta öncesinde cihazı değiştirildi ve garantisi 2 sene uzatıldı. Sitede yazan neyse odur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.