Şimdi Ara

Iphone 5s kenardaki kirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5s kullanıyorum yaklaşık 2 aydır beyaz olduğu için ekran kenarlarındaki tozlar birikip kir haline geliyor ve temizlenemiyor yada çıkmıyormu bilemedim şuan dikkatli bakarsak belli oluyor ama ileride orada iyice birikip çok belirgin hale gelebilir orayı nasıl temizleyebilirim ?
    Normalde temizlik için aşağıdaki resimdeki spreyi kullanıyorum kullanan varsa kalitelimidir ?
     Iphone 5s kenardaki kirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sitede gördüm suan ismi aklımda değil fakat öven coktu aklıma gelirse edit yaparım

• Tozdan ziyade ekrandaki yağ birikiyor. Evet çirkin bir görüntü beyaz telefonda ama spreyler de hoparlöre falan kaçar diye hiç kullanmadım bilmiyorum.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Çözüm varmıdır ?

• kardeşim yanlış mı anladım bilmiyorum ama normalde bunu kullanıyorum demişsin bide kaliteli midir diye soruyorsun :):) bence sen bize söyle?
  • Arkadaşlar gözlük camı silmek için ıslak mendil tarzı ürünler var, onları kullanabilirsiniz. Şahsen çok yararını gördüm. Watsons mağazalarînda 2,5 tl gibi bir fiyata bulabilirsiniz.

• Dostum her gün hafif ıslatılmış bir bezle siliyorum cihazı ve bu güne kadar hiç bir birikinti tarzı durumla karşılaşmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6S+ Cam kırığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çözdüm ya kir jelatinde birikmiş jelatinin kenarlarında çıkarına parladı telefon değiştirme zamanı gelmiş demekki

• Ekran köşelerini diyorsunuz sanırım ben kürdanla temizliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.