Şimdi Ara

iphone 5s mi? 6 mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5s Apple'ın ticari hayatında yaptığı hatalardan biridir. 5s şu donanımıyla 7s'i bile aratmayacaktır. 32GB ve üstü bir 5s günümüzde ideal bir telefon. Ekran boyutu takıntısı olmayanlar için başka bir alternatif de yok. Android telefonların durumu malum, Windows phone'lar daha otrumadı. Eeee geriye sadece iphone kalıyor. iPhone içinde de en mantıklı cihaz da doğal olarak 5s görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Yakinda olur 3 senelik cihaz apple guncellemeyle yeni modele tesvik eder

Evde 4,5 senelik iOS 7'li iPhone 4s mevcut. iPhone 6 ile kafa kafaya performans veriyor. Bizzat test ettim. Demek ki güncelleme yapmayınca normal şartlarda bir iPhone minimum 5 sene gidiyor. Yanlış mıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan GM discovery kullaniyorum şarj bozula bozula gına geldi.5s sıfır almayi düşündüm değer şuan almaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s alınır ama sadece fiyatı yuzunden alınır 5s le 6 aynı değildir 6 da 20nm a8 işlemci 5s te 28nm a7 işlemci 6da daha yuksek ekran çözünürlüğü daha yuksek batarya daha iyi birkamera 5s de4 6 da 6 çekirdek grafik işlemci mevcuttur birde safarıde daha hızlı gezınırsın bütçe elveriyorsa 6 alın derim 7 ay sonra şuanki 4s durumuna düşecek ıphone 5s

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    dostum ne nazarı değecek fiyat söyleyeceksin alt tarafı.. 64 gbise ve 1900 2000 in altında ise alma. bi problem vardır. bence
  • Leventtr L kullanıcısına yanıt
    Sadece sosyal medya için kullanacagim kamera önemi yok takilmasi falan var mi acaba donuyor dedi bir arkadasim

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

dostum ne nazarı değecek fiyat söyleyeceksin alt tarafı.. 64 gbise ve 1900 2000 in altında ise alma. bi problem vardır. bence

problem olursa geri gönderirim gittigidiyor dan alıyorum sonuçta.dün akşam kadın sattı telefonu ilan açılır açılmaz satılmış tel her dakika yeni gelen telefonlara bakıyorum :D bir baktım 64 gb i6 1500 tl ye satılmış mediamarktan alınma cihaz resimleri var tertemiz ve 4 aylık.kadına mesaj attım satışı iptal edin 1650 lira vereyim dedim tamam dedi sonra tekrar ilan açamadı her ne olduysa bugün başkalarıda istiyor filan dedi 1750 lira vereyim dedim tamam dedi adresimi gönderdim.kargo şubesi yakınımda siz adresinizi gönderin ben göndereyim şimdi akşam ilan açarım ödemeyi o zaman yaparsınız dedi kabul ettim.açıkçası kıllanmadım değil ama sonuçta gittigidiyor dan alıyorum ben onay vermezsem karşı taraf parayı alamaz :D o yüzden içim rahat.fiyatı niye uygun yapmış bilmiyorum alışamadım iphone kullanmaya samsung aldım filan yazmış face ten ekledim kadını havalı birine benziyor ama profil fake olabilir emin değilim umarım bir sorun olmaz.telefonu alıp iyice bir incelemeyi düşünüyorum ama insanlar satıyor ya telefoncuya vermektense biri alsın kullansın mantığındalar.geçen gün 1 senelik tertemiz xperia z3 sattı adam 1000 liraya sonra 32 gb iphone 5s satıldı 1000 liraya yine daha bir sürü cihaz görüyorum böyle.takipte ediyorum profillerini alışverişte bir sorun yaşanıyormu alan kişiler telefonu iade ediyormu yorumları ne oluyor diye olumsuz yorum görmüyorum.sonuçta telefonu alan kişilerde fiyatları biliyorlar ama bazı insanlar uğraşmak istemiyor uygun fiyata satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shez

Sadece sosyal medya için kullanacagim kamera önemi yok takilmasi falan var mi acaba donuyor dedi bir arkadasim

arkadaşın pek kullanmayı bilmiyor sanırım 4 5 ve 5s kullandım daha önce 3 telefonunda bir kere takıldığını hatırlamıyorum.annemde galaxy s4 var 3 4 sayfa açınca telefon donup kalıyor bazen birşeylere bakıyorum telefon resmen felç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Yakinda olur 3 senelik cihaz apple guncellemeyle yeni modele tesvik eder

Evde 4,5 senelik iOS 7'li iPhone 4s mevcut. iPhone 6 ile kafa kafaya performans veriyor. Bizzat test ettim. Demek ki güncelleme yapmayınca normal şartlarda bir iPhone minimum 5 sene gidiyor. Yanlış mıyım?

Menude sagasola geciste fark cok anlasilmaz ama uygulamalarda,oyunlarda,cok sekmeli islemlerde web deneyiminde,yakinda 64 bit olayinin tume yayilmasiyla etkileri bariz goruluyor. 5 bile yavasladi hocam. Ama tabi herkesin beklentisi,kullanim tarzi farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

güncelleme olmayınca ne oluyorki :D ben hala windows xp kullanıyorum kaç yıl oldu windows güncellemeyi keseli hiçbir sorun yaşamadım :D güncelleme kesilince sanki dünyanın sonu gelecekmiş gibi anlatıyor insanlar ya şaşırıyorum doğrusu.senin için söylemiyorum bunu lütfen beni yanlış anlama.genel olarak insanlar böyle.aslında bir ay önce lg g3 alacaktım babama aldım çok hoşuma gitti 1000 liraya aldım kliksadan 3 gb ram olan modelden, kamerası görüntüsü herşeyi çok hoştu ama herkes kasada çatlama sorunu vs yapıyor deyip dengemi bozdular babam 1 aydır kullanıyor ama sırf bu sorundan dolayı almaya korkuyorum.ondan bir önceki modeli bile alabilirim g2 onda da kronik kamera sorunu vs kasanın ses çıkarması ve bataryanın çıkarılamıyor oluşunu sorun yapıyor herkes o yüzden vazgeçtim yani g2 ve g3 ü bu sebeplerden eleyip iphone a geri dönüş yaptım çünkü beğendiğim başka telefon modeli yok sony samsung vs istemiyorum hoşuma gitmiyor.biraz uzun oldu ama illa iphone olsun diye bir derdim de yok ama hoşuma giderek alacağım başka telefon yok piyasada.

Hocam acikcasi bu butcelerde ben direk fp krali g4 oneririm. 1.4 lere kadar alinabiliyor. Guncellemenin onemi surada hocam: Eger siz cihazinizi guncellemisseniz buglar sikintilar varsa bu ya cihaziniz yavaslasin diye firma tarafindan yapiliyor yada onu duzeltme amaciyla bir guncelleme daha veriyorlar o daha beter yapiyor yeni cihaza zorluyorlar. Yani guncelleme her zaman iyi sonuc vermez. Heleko 5s gibi omrunun son demlerini yasayan cihazlar icin applein son gumcellemeri pimli bomba gibi. 4si oldurdiler 5i yavaslattolar,10 da aynisi 5 5s seklinde ilerlicek. Digebilirsinizki ben hic guncellemeyim,o zaman ya stock hali gibi cihaz almalisinizki sifor alsaniz 8 le 9 la gelir cihaz mumkun degil,ikinci el alsaniz illako guncellenmistir. Ha guncelleme kotumu degil,sikintilar kronik sorunlar guvenlik aciklari bi yazilim indirmekle gecer ama iphoneda durum farkli oldugu icin bahsetme geregi duydum.

• quote:

quote:

güncelleme olmayınca ne oluyorki :D ben hala windows xp kullanıyorum kaç yıl oldu windows güncellemeyi keseli hiçbir sorun yaşamadım :D güncelleme kesilince sanki dünyanın sonu gelecekmiş gibi anlatıyor insanlar ya şaşırıyorum doğrusu.senin için söylemiyorum bunu lütfen beni yanlış anlama.genel olarak insanlar böyle.aslında bir ay önce lg g3 alacaktım babama aldım çok hoşuma gitti 1000 liraya aldım kliksadan 3 gb ram olan modelden, kamerası görüntüsü herşeyi çok hoştu ama herkes kasada çatlama sorunu vs yapıyor deyip dengemi bozdular babam 1 aydır kullanıyor ama sırf bu sorundan dolayı almaya korkuyorum.ondan bir önceki modeli bile alabilirim g2 onda da kronik kamera sorunu vs kasanın ses çıkarması ve bataryanın çıkarılamıyor oluşunu sorun yapıyor herkes o yüzden vazgeçtim yani g2 ve g3 ü bu sebeplerden eleyip iphone a geri dönüş yaptım çünkü beğendiğim başka telefon modeli yok sony samsung vs istemiyorum hoşuma gitmiyor.biraz uzun oldu ama illa iphone olsun diye bir derdim de yok ama hoşuma giderek alacağım başka telefon yok piyasada.

Hocam acikcasi bu butcelerde ben direk fp krali g4 oneririm. 1.4 lere kadar alinabiliyor. Guncellemenin onemi surada hocam: Eger siz cihazinizi guncellemisseniz buglar sikintilar varsa bu ya cihaziniz yavaslasin diye firma tarafindan yapiliyor yada onu duzeltme amaciyla bir guncelleme daha veriyorlar o daha beter yapiyor yeni cihaza zorluyorlar. Yani guncelleme her zaman iyi sonuc vermez. Heleko 5s gibi omrunun son demlerini yasayan cihazlar icin applein son gumcellemeri pimli bomba gibi. 4si oldurdiler 5i yavaslattolar,10 da aynisi 5 5s seklinde ilerlicek. Digebilirsinizki ben hic guncellemeyim,o zaman ya stock hali gibi cihaz almalisinizki sifor alsaniz 8 le 9 la gelir cihaz mumkun degil,ikinci el alsaniz illako guncellenmistir. Ha guncelleme kotumu degil,sikintilar kronik sorunlar guvenlik aciklari bi yazilim indirmekle gecer ama iphoneda durum farkli oldugu icin bahsetme geregi duydum.

lg g4 pahalı bir cihaz bence o parayı etmez onu alacağıma g3 alırım ama onu da neden almadığımı yukarıda yazmıştım aten.ayrıca fiyatları 6 ay sonra g3 gibi 1000 liraya düşer.aldığım malın kısa sürede değer kaybetmesine dayanamıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

lg g4 pahalı bir cihaz bence o parayı etmez onu alacağıma g3 alırım ama onu da neden almadığımı yukarıda yazmıştım aten.ayrıca fiyatları 6 ay sonra g3 gibi 1000 liraya düşer.aldığım malın kısa sürede değer kaybetmesine dayanamıyorum :)

Pahali degil g4. Su anda amiral gemi olup guncel olup son nesil olan tum rakiplerinden uygun fiyatli ve onlar kadar iyi sayilir,kamera da hepsinden iyi zaten. 3000 lik z5 pden de 3500 luk iphone 6splustanda kat kat ileride. Note 5 le cok yakinlar ki o da yaklasik 800 tl pahali. Pahali olan g4 degil g3 bence. Bir suru kronik sorunu var ve serilere gore sikintili cihaz,g4 un o seviyede sorunlari yok. Dusebilecegi maksimum 1300 ler olur ki zaten 1400 lerde. G3 1200 lerde,indirimlerle 1100 lere geliyor ama G5 gelecekte zaman gececekte g5 dusunce g4 o fiyatlara duser,1000 e dusmez. Acikcasi 200 lira fazla vermeyip g3 aldigina pisman olursun bariz fark var

• arkadaslar peki telefonu alırken taksit oluyor mu, bir yasak vardı ama güncel bir bilgi bulamadım bunun hakkında
  • shez kullanıcısına yanıt
    normal kredi kartına taksit yok ancak ticari kredi kartınız varsa taksitli alabilirsiniz.
  • Arada ki antutu farkı
     iphone 5s mi? 6 mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla burda fiyattan ziyade ekran boyutu kafa karıştıran unsur haline gelmiş. Ki bu konuyu bize sormak fayda etmez. Çünkü kimisi çok geniş kocaman ekranlı cihazları severken, kimisi de tek el ile kullanıma daha müsait ve makul ekranlı cihazları sever. Benim için ekranın çok büyük olmaması gerekir.

Eğer performans açısından çok büyük beklentilere sahip değilseniz ve ekran da makul seviyelerde olmalı görüşüne katılıyorsanız seçiminiz 5S olmalıdır. Performans konusu sizin için çok önemliyse biraz bekleyin derim. Yakında 4 inçlik yeni bir iPhone'un tanıtılacağı dedikoduları dönüyor ve büyük ihtimal çok başarılı bir cihaz olacak. Demedi demeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Anladığım kadarıyla burda fiyattan ziyade ekran boyutu kafa karıştıran unsur haline gelmiş. Ki bu konuyu bize sormak fayda etmez. Çünkü kimisi çok geniş kocaman ekranlı cihazları severken, kimisi de tek el ile kullanıma daha müsait ve makul ekranlı cihazları sever. Benim için ekranın çok büyük olmaması gerekir.

Eğer performans açısından çok büyük beklentilere sahip değilseniz ve ekran da makul seviyelerde olmalı görüşüne katılıyorsanız seçiminiz 5S olmalıdır. Performans konusu sizin için çok önemliyse biraz bekleyin derim. Yakında 4 inçlik yeni bir iPhone'un tanıtılacağı dedikoduları dönüyor ve büyük ihtimal çok başarılı bir cihaz olacak. Demedi demeyin..

bende duydum 4 inçlik yeni bir telin geleceğini ama onun fiyatı 2000 liranın üzerinde olur ve ne zaman çıkacağı belli değil o kadar bekleyemem açıkçası.

• Artık 5s alınmaz , hala donanımı yeterince güçlü olsa bile 5s artık eski bir ciha malesef eylül ayında 7 çıkacak 5s yavaştan tarih olur

• Buradaki yazılan hiçbişeye inanamadım.6 al diyenler var adam hız kamera dan bahsetmiş5s ile 6 nın arasında gram bir fark yok arkadaşlar hissetmiyosun hatta internetteki speed testlerinde 5s önde bile açıyor araştırınız.Tek farkı ekran farkı ben iphone 6 yı hiç beğenmiyorum tercih meselesi nedeni ise tasarımı 6 yı alacak param vardı ve ablamda var fakat ben 5s aldım gayet mutluyum suana kadar apple da en iyi tasarım 5s'dir öneririm.Size tek tavsiyem 16((12)) gb alıp kendinizi harap etmemeniz 2 el alacaklar 5s in 64 ünü alın 0'ı yok.Kendi telefonum diye söylemiyorum allah var yukarda gerçekten 6 dan miğdem bulanıyor bildiğiniz.iyigünler

• Bazı çok zeki arkadaşlarımız var, 6 5s den daha iyi demiş. Bunu herkes biliyor zaten arkadaş arada vereceğim paraya değer mi diyor ? Konuyu açan arkadaşımız çok güzel bir tespit yapmış. iPhone 7 çıkınca 5s in 2.elde fiyatları ortalama 100 TL düşer. Fakat iPhone 6 ın şu an piyasası 1800-2000 arası iPhone 7 çıkınca 1400-1500 e kadar iner. Sıfır iPhone 6 alsan en ucuz 2300 TL. Kısacası şu an iPhone 6 alıp 1 yıl sonra satmanla edeceğin zarar 5s alıp 1 yıl sonra edeceğin zarardan fazladır. 2.el 5s ekonomik olarak mantıklıdır. Hatta 600-700 bandında iPhone 5 bulabilirseniz bence iPhone 5 alın. Paraya acımayan, benim için paranın önemi yok, çok zenginim diyenler 6s+ 128 GB alabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.