Şimdi Ara

iphone 5s mi? 6 mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen hafta 5 aldım gittigidiyordan 700 liraya tertemizdi cihaz ama aldığım kişi sitenin komisyon kestiğini bilmiyormuş satışı iptal etti.şimdi tekrar 5s lere bakıyorum 6 alacağım kişi cevap vermiyor vazgeçti herhalde millet bir garip!! dediğiniz gibi parası çok olan istediğini alır benim o kadar param yok :D ben alıp 6 ay sonra yarı fiyatına satacak değilim 1 2 sene kullanırım ondan sonra satıp üst modele geçerim. son model olsun gibi bir takıntım yok ios sevmesem iphone bile almam ama ios alışkanlığım var çok fazla uygulama oyun vs kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Arada ki antutu farkı
     iphone 5s mi? 6 mı?

O sonuc eski suan 65-70bin civari aliyor 5svede 5s ile 6 arasinda islemci farki yok gibi gpu ise 6 %20 daha iyi en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur üstad. En azından 5s ve 6 arasında günlük kullanım olarak farkı hissedemiyordum ama 6s hissettiriyor ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Doğrudur üstad. En azından 5s ve 6 arasında günlük kullanım olarak farkı hissedemiyordum ama 6s hissettiriyor ;)

5s ve 6 arasinda gunluk kullanimda fark var diyen yalan soyluyordur zaten emin olun :) 6s te tabiki fark hissedilir hocam donanimi 6dan nerdeyse iki kat guclu

• kararsız kaldım arkadaşlar yardım edin :D ne derseniz onu yapıcam ona göre yorum yapın lütfen.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/temiz-kullanilmis-iphone-5s-gold-16gb-204546450 şu cihaz 1150 lira 100 lira da finansbanktan bonus alıcam 1050 liraya düşecek mayısa kadar garantisi var çiziksiz bir kere bile düşmedi dedi sahibi.ya da türkcell den 1450 liraya sıfır 5s alıcam şimdi gidip sordum ellerinde varmış. ya sıfır ya 2.el fiyat farkı için riske girmeye değermi sizce?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/temiz-kullanilmis-iphone-5s-gold-16gb-204546450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 18 Ocak 2016; 18:02:29 >

• arkadaslar gene araya girecegim ama ben bugun 2ci el temiz bir iphone5 aldım 700 tlye acaba yuksek mi fiyatı yoksa iyi midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shez

arkadaslar gene araya girecegim ama ben bugun 2ci el temiz bir iphone5 aldım 700 tlye acaba yuksek mi fiyatı yoksa iyi midir ?

500 600 liraya 4s satanlar var hala 700 5 için iyi fiyat ezik çizik değişen yoksa iyi fiyat tabi :)daha aşağısına ancak eziği olanları bulursun.
  • 4 inç ve 2013'te çıkan bir cihazı almak çok mantıklı değil. Ben 5S satıp 6 aldım, sırf ekranı için bile geçilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanozen93

4 inç ve 2013'te çıkan bir cihazı almak çok mantıklı değil. Ben 5S satıp 6 aldım, sırf ekranı için bile geçilir.

ekranı aynı boyutta olsa zaten 2013 değil 2010 da çıkmış olsa yine 5s alırım telefonu çok seviyorum görünüş olarak.6 ların görüntüsü pek hoşuma gitmiyor açıkçası tek artısı ekranın büyük olması.ben telefonu sadece konuşmak için kullanıyorum biraz da whatsapp ve arada sırada internete girmek için yani elinden telefon düşürmeyen tiplerden değilim telden film video filan izlemem onun için 5s benim için ideal diye düşünüyorum tabi uygun fiyatlı 6 bulursam neden olmasın onu da alabilirim.zaten bir tane bulmuştum ama satan arkadaştan haber alamıyorum şuan sanırım vazgeçti :)

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun zaman kullanmaya niyetli iseniz bence sıfır ya da garantisi daha uzun süre bulunan bir cihaz bakın. Ben de 6s var ama 5s i çok sevdiğim için 8. Aya kadar garantili hatasız 64gb için 1400 ödedim. Çünkü sağım solum belli olmaz bir bakarsınız 6s i çekmeceden çıkarıp kullanmaya başlarım o yüzden 5s i elimden çıkarırken çok zarar etmem. Bana kalırsa kullanım sürenizi baz alarak karar verin.

Ekleme: Özellikle pili çok önemli. Benim aldığım 395 döngüye sahip ve 1550mah dan sadece elli kaybetmiş 1500mah. Çünkü ilk sıkıntı yaşayacağınız yer pil olacaktır. Eğer 2. El alacaksanız pil durumunuda sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 18 Ocak 2016; 18:45:07 >
  • shez kullanıcısına yanıt
    Temiz ise ederini almışsınız kardeşim. Hayırlı olsun

• quote:

Hocam uzun zaman kullanmaya niyetli iseniz bence sıfır ya da garantisi daha uzun süre bulunan bir cihaz bakın. Ben de 6s var ama 5s i çok sevdiğim için 8. Aya kadar garantili hatasız 64gb için 1400 ödedim. Çünkü sağım solum belli olmaz bir bakarsınız 6s i çekmeceden çıkarıp kullanmaya başlarım o yüzden 5s i elimden çıkarırken çok zarar etmem. Bana kalırsa kullanım sürenizi baz alarak karar verin.

Ekleme: Özellikle pili çok önemli. Benim aldığım 395 döngüye sahip ve 1550mah dan sadece elli kaybetmiş 1500mah. Çünkü ilk sıkıntı yaşayacağınız yer pil olacaktır. Eğer 2. El alacaksanız pil durumunuda sorun

en az 1.5 2 yıl kullanırım diye düşünüyorum.pil konusuna gelirsek açıkçası 2.el ürün olduğu için satıcıların doğru ve dürüst şekilde bilgi vereceğini düşünmüyorum.

2 yıl kullanmayı düşünüyorsanız o zaman sıfıra yönelin ya da sıfıra yakın bir telefona. Örneğin pili bozuk çıksa orjinalini takmak isteseniz iyi para ödeyeceksiniz. İkinci el size sıfırdan fazlaya mal olacaktır

• quote:

2 yıl kullanmayı düşünüyorsanız o zaman sıfıra yönelin ya da sıfıra yakın bir telefona. Örneğin pili bozuk çıksa orjinalini takmak isteseniz iyi para ödeyeceksiniz. İkinci el size sıfırdan fazlaya mal olacaktır

o zaman da şöyle bir ikileme düşüyorum 1450 veriyorsam 400 500 daha vereyim temiz 2.el 6 alayım diyorum ama dediğiniz gibi en iyisi sıfır bir 5s alayım ben ya sıkıldım artık 1 1.5 aydır telefon bakıyorum 3 4 tane içime sinen ikinci el cihazı ahmaklığımdan almadım en güzeli gideyim türkcell e alayım ben :) teşekkür ederim.
    Doğru karar vermişsiniz;) Alın sıfır kafanız rahat olsun. Şimdiden hayırlı olsun

• Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    mevzu bu kadar basit :D
  • ekran boyutu için bile değer birde 5s 6'ya nazaran daha narin bir cihaz elmas kesim mi neyse o zımbırtı çok cabuk deforme oluyor
  • vodafone dan annemin hat üzerinden aldım arkadaşlar 60 tl fatura + 75 tl telefon taksidi toplam 135 lira 24 ay taksitle aldım.telefonu yarın alıcam 1800 liraya gelmiş oluyor.6s alsam 210 tl ödemem gerekecek 75 tl*24= 1800 tl fark çıkıyor 5s le arasında, değeceğini düşünmüyorum açıkçası ama hala kararsızım.tekrar inceliyorum acaba hatamı yapıyorum diye ama 6s alsam 24 ayda 5040 lira ödemiş olacağım 5s ile 3240 lira ödüyorum 5040 çok geldi. birde 6s 16 gb kurtarmaz 64 gb alsam 6000 tl ye dayanacak o yüzden yarına kadar fikrimi değiştirmezsem 5s space gray almış bulunuyorum ama dediğim gibi hala kararsızım, türkiyede benden daha kararsız bir insan yoktur :D
  • Yurtdışından 6s alma imkanım olmasaydı,buradan sıfır 5s alacaktım.Şu anda TR'de alınabilecek en uygun cihaz bence 5s.Bence 2 sene rahat götürür,2 sene sonraya kimbilir ne yenilikler gelecek.Çok uzun vadeli düşünmeye gerek yok o yüzden
  • arkadaşlar birşey daha takıldı aklıma bu vodafone da satılan telefonlar apple garantili mi yoksa başka firmadan mı ? internette arıyorum biri demiş teleservice biri demiş brightstar demiş eğer apple ürünü değilse almam imza atmış imzam ama bir şekilde kurtulurum ondan sorun yaşamak istemiyorum ilerde.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.