Şimdi Ara

iphone 5s mi? 6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2.el iphone 5s yada 6 alıcam ama karar veremedim. 5s 1100 1200 tl civarı 5 ay garantili, iphone 6 1900 2000 tl civarı 12 ay garantili.ikiside temiz çiziksiz dış yüzeyde sorun yok, donanımlarını da kontrol edicem aldıktan sonra. gittigidiyordan almayı düşünüyorum ama kararsızım 800 lira fark için 6 almak mantıklımı yoksa 5s mi almalıyım sizce? ekran çok önemli değil aslında ama 5s ekranı biraz küçük sanki daha önce kullandım çok beğendiğim bir telefon.siz olsanız hangisini alırdınız? sadece daha yeni olduğu için 6 yı seçmek ve 800 lira fazla vermek mantıklımı sizce?

• 800 liralık farka değmez.
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    peki birşey daha sorayım müsaadenle :) 2.el iphone 5s 1100 sıfır 5s 1500 lira 400 lira fark için 2.el değermi sence? bu seferde sıfır 5s yerine 6 alayım diyorum :D 400 lira fark 800 oluyor :D en iyisi 2.el sanırım ama yine de sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

peki birşey daha sorayım müsaadenle :) 2.el iphone 5s 1100 sıfır 5s 1500 lira 400 lira fark için 2.el değermi sence? bu seferde sıfır 5s yerine 6 alayım diyorum :D 400 lira fark 800 oluyor :D en iyisi 2.el sanırım ama yine de sormak istedim.

2.el 5s almak daha mantıklı. 5s'in herhangi bir kronik sorunu da yok. Sıfırına fazla para vermenin gereği yok bence. Ayrıca 5s'in sıfır fiyatları dip fiyatlara indi ama iPhone 6'nın fiyatı 1 yıl sonra ciddi bir düşüş yaşar. Şu an sıfır iPhone 6 alırsan 1 yıl sonra satayım dersen ciddi bir zararın olur.
  • Haklisin.en azindan 2.el 5s alıp 6 fiyatları düşene kadar kullanıp öyle 6 almak daha iyi fikir.Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine al-sat yapacaksan 5s al derim
  • Ekran dışındaki farklar çok az yani o paraya değmez bana göre, senin için en büyük etken ekran boyutu
  • 5s alınır, ip7 cıkacak onuda alırsınız.6 alırsanız 7 alamayacak duruma gelirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bircancan B kullanıcısına yanıt
    herkes 5s diyor o yüzden bende 5s almaya karar verdim 800 lira az para değil sonuçta ve ekran hariç çok fark yok deniyor ayrıca 5s benim en çok beğendiğim model.herkese teşekkürler.
  • Bende düşünüyordum ama eylülde 7 çıkınca çok eski kalıcak 5s. Aynı 4-4s lerin şimdiki hali gibi olucak, üzerine birde bit kadar ekran eklenince soğudum cihazdan.
  • EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    onu bende düşündüm ama o zamanda 1600 1700 dolaylarında 2.el temiz 6s ler olur diye düşünüyorum. 5si satıp 6s alınabilir.ayrıca hala 4 kullanan birkaç arkadaşım var zaten sosyal medya dışında kullanmıyorlar oyun vs yok yani bende öyleyim o yüzden sorun olmaz benim için en az 2 3 yıl daha kullanılır 5s ler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 15 Ocak 2016; 14:10:37 >
  • hocam manyaklık etmeyin. 5smi 6mı demişsiniz 5s demişler :) ben 5 ten 5s e geçtim bir fark anlamadım. 5sten 6ya geçtim inanın bana 6 5sten cok daha üstün bir cihaz. üstün gözükmese bile öyle. ekran parlaklığı birinci artısı..
    ikinci artısı ekran boyutu. büyük cihaz kullanınca 5s oyuncak gibi gelecek.
    ücüncü artısı 6 yeni nesil bir cihaz daha cok güncelleme alacak olması. 4 artısı 6s ile aynı kasaya sahip. bu sene 7 cıkınca 6 eski duracak evet ama 5s unutulmuş olacak.. bu 6nın durumundan dahada kötü.satarken daha değerli satacaksınız.. kamerası 5sten daha iyi.. bilemiyorum, ben 5sle 6 arasında kalırsanız kesinlikle 6 derim.
  • 5s 8.41de iyi ama 9 da hantal güncelleme yapmam diyosan al yoksa iphone 6 al derim 9da pek bi değişikliği yok ama hızlı en azından 6s e göre yapmışlar 9u bence

• Orta yolu bul, 1400 e 0 5s al.

Tertemiz kullan hocam dertsiz tasasiz

• iphone 5s ile 6 arasinda inanın ekran dışında abartılacak heleki fiyata değecek fark yok hız farkını anlamazsın bile bence iphone 5s gold modeli bile daha yakışıklı duruyo tabi bu kişiden kişiye göre değişir bence iphone 5s al fiyatida uygun bu aralar

• Su cagda hala 5s onerenler sadece 6ya gecemeyip 5sle devam edenler. Aman aliyorsan 6dan asagisini alma,5smi kaldi artik yahu

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    aklını kullan. 6 ucuzlayınca 5s'de ucuzlayacak. 6 almayı biraz ertelemiş olcaksın kar etmiyorsun.
  • 5s
  • al 5s keyfine bak.

ayrıca 0 al boşver 2. eller kırık dökük hep
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.