Şimdi Ara

iphone 5s mi? 6 mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    apple s modellerine her zaman fazla donanım koyar. ama bu demek değilki 1000 tl lik fark etmiyor. bana sorarsan ince olması ve ekranın büyük olması 1000 tl lik farka değer. sana göre değmeyebilir.
    ram ve işlemci de fark yok demeye getiriyorsunda lafı ben 5s ten geçtim 6ya. 5tende 5se geçmiştim..
    5 ile 5s arasındaki performans farkı uyg girerken yarım saniye kadardı.. 5s ile 6 arasındaki farkta aynı? 6 yine uygulamaları daha hızlı acıyor.. ramde farklılık olmadığı doğru ancak a7 a8e göre cok üst düzey bir işlemci. %25lik fark az bir fark değil. 75 e 100 bide böyle bak olaya. 4/4 4/3 performans farkı. yani yok değil, var. yok gibi bi algı oluşturmuşsunuz burada. 1000 tl lik farka ekran boyutu ile iyileştirilen performans, kamera, oyun performansı vs değer bence..
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    O farka değecek bir şey yok. Bahsettiğin fark benim zannımda en fazla 300 lira farkeder. Geekbench 3 skorları mevcut. %25'i çok büyük bir fark sanmayın. Aksine küçük bir farktır. i5 testte sonuncu olmuş. 5 ile 5s arasında uçurum varken 5s ile 6 arasındaki fark oldukça az. Dediğim gibi bir tık o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir şekilde değmez 5s şuana kadar apple ın yaptığı en iyi tasarım harikası telefon.6da samsung a benzedi apple özünü kaybetti sen değil çoğu kişide benim görüşümde 6 ile 5s arasındada kamera hız farkı yok denilecek kadar az burda kullanıcının düşüneceği tek dert ekran büyüklüğü olmalıdır.Büyük ekran istiyorsan 6 tasarım açısından kibarlık acısından ideal ekran istiyorsan 5s almalısın.Ayriyeten 64 bit yapısıyla birlikte eskimiyecek telefondur 2-3 yıl daha güncelleme alıcağına inanıyorum iphone 5 ile 5s dersen tabiki 5s ama 6 ile 5s dersen burda bahsettiklerimden ibaret zaten zenginsen en güncelini al burdaki asıl sıkıntı güncel fiyatlardan az para verip bir iki model önündeki telefondan geri kalmamak.İzlediğim 6 vs 5s speed testlerinde 5s in daha önce açtığını gördüğüm telefondır.Az araştırın ne demek istediğimi bariz bir şekilde anlayacaksınız ve benden size öneri eğer apple alacaksanız ve bu telefonu 3-4 yıl kullanma planınız varsa kesinlikle 16 gb almanızı önermem benim peşin param olmadığından ve turkcelde kalmadığından 16 gb almak zorunda kaldım.5s in 64 ü yok bulmanız imkansız ikinci el alabilirsiniz 6 64 gb bulabilirsiniz ve yıllarca herikisinide kullanabilirsiniz.5s ten yazdım ve benim kullandığım telefon diye asla övme gibi bir çabam yok gerçekler bunlar.iyigünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya apple ın bu zihniyet olduğu sûrece daha çok milletvburda 6 mı 5s mi 6s mii diye kavga eder

• Hangi zihniyet ?

• ios un bu kadar düsmesine stabiliteyi kaybetmesine ragmen 3.000₺ yi verene saşiyorum ilk ciktıgında 3.500 ₺ olan ip6 128 gb ına 1.700₺ tl ye adam ayagıma getirdi kutusu herseyiyle almıstım üstelik eski telefonumuda almıstı yoksa iphone okadar para verilmez artık.

• iphone nin sadece S serileri alınır 0 olarak . 4s 5s 6s diye gidilmeli.
  • semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    Kardeş söylediğin 2. El fiyat lari yüksek zaten 5s ın sıfır ı kampanya la 1350tl geliyor takip edersen
    2. El alacaksın fiyatları
    5s:900_1000 arası olan garanti lisi.
    İp6: 1700 kadar bulursun araştır.

• Iphone 5s güzel bir telefon yanlız 8 ay sonra şuanki ıphone 4s ın durumuna düşecek kasa itibariyle o yuzden birden bu kadar fiyatı düştü uzun ömürlü kullanımda ıphone 6 derim 6 da 6 çekirdek grafik işlemci 5s. Te 4 çekirdek 6da 20nm a8 işlemci 5s te 28 nm a7 işlemci 5s te 1136x640 6 da 1334 x750 çözünürlük ayrıca kamera baya bir iyileştirme yapıldı 6da telefon zevk meselesidir ben senelerdir ıphone kullanan biri olarak ıphone 6 nın tasarımını çok begenıyorum ıphone 5s parasına göre çok iyi bir telefondur ama ıphone 6 kadar değil

• Leventtr L kullanıcısına yanıt
    5s 4s'in durumuna düşmez. Çünkü 32-bit 64-bit farkı var. Ayrıca A7 28 nm olmasına rağmen Geekbench skoru 20 nm olan A8'e çok yakın durumda. Google'a yazın bulursunuz sonuçları. A8 A7'ye göre çok üst düzey değil. Sadece bir tık üstü. A8 ile A7 arasında 8 nm fark var ama skorları birbirine gayet yakın. A9 ise 16 nm olmasına rağmen A8'den %70 hızlı. Açıkçası 8 nm farkın çok da bir etkisi olmamış A8'de. 6'nın kaybettiği kısım RAM. 5s bir yıl önce çıktı. O yüzden ömrü bir yıl daha uzun olacak. 5s'in RAM'i yetmediğinde 6'daki işlemcinin ve grafik biriminin hiçbir anlamı kalmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leventtr

Iphone 5s güzel bir telefon yanlız 8 ay sonra şuanki ıphone 4s ın durumuna düşecek kasa itibariyle o yuzden birden bu kadar fiyatı düştü uzun ömürlü kullanımda ıphone 6 derim 6 da 6 çekirdek grafik işlemci 5s. Te 4 çekirdek 6da 20nm a8 işlemci 5s te 28 nm a7 işlemci 5s te 1136x640 6 da 1334 x750 çözünürlük ayrıca kamera baya bir iyileştirme yapıldı 6da telefon zevk meselesidir ben senelerdir ıphone kullanan biri olarak ıphone 6 nın tasarımını çok begenıyorum ıphone 5s parasına göre çok iyi bir telefondur ama ıphone 6 kadar değil

Kasa itibariyle 4S'in durumuna düşecek dediğiniz telefonun kasa ve tasarım kalitesi 6'dan çok daha güzel durumda bence. En azından cepte bükülmüyor.
  • BrutalRage kullanıcısına yanıt
    Bukulme konusunda hakılsın hocam ama telefon tasarımı begenıp begenmemek kişiye göre degişir zevk meselesi

• Konu cok gereksiz mesajlarla dolu. 6 ya parası yetmeyenler 6 yı kötülemiş. Her zaman güncel olanı almak iyidir. Ama bana sorarsan ikinci el 6 alıcagıma sıfır 5s alırım. Herşeyin ikinci eli alınabilir ama ikinci el telefon alınmaz bana göre. Tabi sen daha iyi bilirsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.