Şimdi Ara

iphone 5s mi? 6 mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya buraya yaZıp dedigin telefonları kullanamayanlar bos yorumlar yazıyor iphone 6 daha iyi bi cihaz ekran olarak işlemci olarak 6 dan 6s e gecilmez Ama bence 6 al satarken zarar etmezsin fzla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Su cagda hala 5s onerenler sadece 6ya gecemeyip 5sle devam edenler. Aman aliyorsan 6dan asagisini alma,5smi kaldi artik yahu

niye öyle diyorsun ki sanki 10 yıl önceki modeli alıyoruz!! bende buna gıcık oluyorum illa yeni model olsun son model olsun bizim millette takıntı bu benim öyle bir takıntım yok. 5s eski olmuş benim için sorun değil 2 yıl önce çıkmış cihaz öyle bir söylüyorsunuz ki 3310 alıyormuş gibi hissettim.5s in ekranı 6 ile aynı boyutta olsa fiyatları da aynı olsa bir saniye düşünmez 5s alırdım tek sorun ekranın 4 inç olması onun haricinde son model takıntım yok millet gibi :)
  • 5s ten 6 ya geçmiş biri olarak performans hız farkı yok denecek kadar az sırf bu yüzden kesinlikle geçilmez veya fazla para verilmez ancak ekran büyüklüğü parlaklığı muhteşem 6 ile telefondan keyif alıyorsunuz şuan 5s i elime alınca o ekranı nasıl kullanmışım diyorum. (5s i kullanıyorken cihazdan memnundum en büyük fark ekrandır)

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

hocam manyaklık etmeyin. 5smi 6mı demişsiniz 5s demişler :) ben 5 ten 5s e geçtim bir fark anlamadım. 5sten 6ya geçtim inanın bana 6 5sten cok daha üstün bir cihaz. üstün gözükmese bile öyle. ekran parlaklığı birinci artısı..
    ikinci artısı ekran boyutu. büyük cihaz kullanınca 5s oyuncak gibi gelecek.
    ücüncü artısı 6 yeni nesil bir cihaz daha cok güncelleme alacak olması. 4 artısı 6s ile aynı kasaya sahip. bu sene 7 cıkınca 6 eski duracak evet ama 5s unutulmuş olacak.. bu 6nın durumundan dahada kötü.satarken daha değerli satacaksınız.. kamerası 5sten daha iyi.. bilemiyorum, ben 5sle 6 arasında kalırsanız kesinlikle 6 derim.

bakalım hocam 6 buldum bir tane kadın uygun fiyata verecek 64 gb modeli 4 aylık bimeks ürünü verirse harika olacak.5s te bulmuştum bir tane 15 aylık ama nokta hata yok 1150 istiyordu 1100 verdim daha fazlasını 5s için vermem adam vermedi baktım satılmış cihaz.

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    6 için ne istiyorlar bende sıfır gibi 16 gb 2 aylık 6 var mesela satıcak olsam 1900 den satardım.. Aldığınız fiyat nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: neoorog

aklını kullan. 6 ucuzlayınca 5s'de ucuzlayacak. 6 almayı biraz ertelemiş olcaksın kar etmiyorsun.

5s çok ucuzlamaz ama 6 6s fiyatları çok daha fazla düşüş yaşar.mesela şuan sıfır 6 ile 6s arasında 300 lira fiyat farkı var ama ikinci ele bakarsan 1800 2000 liraya 6 bulurken 6s ler için millet 2600 2700 lira fiyat istiyorlar arada 800 lira fark var en az.7 çıkınca 5s fiyatları en fazla 100 lira düşer ama 6 fiyatları 1500 lere düşer diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

6 için ne istiyorlar bende sıfır gibi 16 gb 2 aylık 6 var mesela satıcak olsam 1900 den satardım.. Aldığınız fiyat nedir

alayım ondan sonra söylerim nazar değmesin şimdi :D çok uygun fiyat ama şüphem var tabi bimeks ürünü cihaz 4 aylık niye uygun fiyata veriyor anlamadım kadın kullanamadım iphone samsung aldım diyor zengin bir tipe benziyor ama bakacaz artık :D
  • quote:

Su cagda hala 5s onerenler sadece 6ya gecemeyip 5sle devam edenler. Aman aliyorsan 6dan asagisini alma,5smi kaldi artik yahu

Boş yapma kardeşim bende iphone 6 var vede iphone 5s de kullandim ama aralarinda ekran disinda fark goremediğim için tecrübemi paylaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Orta yolu bul, 1400 e 0 5s al.

Tertemiz kullan hocam dertsiz tasasiz

işte öyle düşündüğümde de sıfır 5s alacağıma 300 en fazla 400 daha eklerim 1 yıllık garantili iphone 6 alırım diyorum :D hatta 3 4 gün önce iphone 5 aldım 700 liraya adam site komisyon kesiyor diye satışı iptal etti, yani 5 bile alabilirdim :D 6s alayım dedim o kadar para vermeye de kıyamıyorum annemin fatura üzerinden hesap ettirdim 4800 liraya geliyor faturayla beraber 2 yılda yazık günah araba alınır o parayla :D
  • Ben sıfıra 5s aldim ve cok memnunum durumun varsa 6 al ama 5s'de seni üzmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet kaldı. Bir sorun mu var?

• Yakinda olur 3 senelik cihaz apple guncellemeyle yeni modele tesvik eder

• Tabikide 6. 5s in ekranı küçük ordan kaybediyo yoksa güzel cihaz.

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    Bak kardesim ben o bildigin yeni cihaz pesinde kosan insanlardan asla olmadim. Kullandigim telefonda yeni degil. Ama ikisini alma ihtimali olan kosiye mantiklisini omeriyorum cunku iphone 5 i yavastan hasata cikardi guncellemelerle apple,bir sonraki guncellemede hedef 5s. Sayili suresi var yani dolayisiyla tuketim toplumu kafasiyla degil kullanim suresi odakli baktim. Ha o fiyatlara cok daha uygun cihazlarda var ama soru iphone olumca imsanlari yaniltmamak lazim

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsunuz. Çok genel bir yargı olmuş. Şu an bende 5s ve 6s var ama 6s i 25 gün kullandım ve 5s e geri döndüm. 6s çekmec'de kutusunda duruyor. 5s i kullanmayı seviyorum. İnsanlar da 5s i çeşitli nedenlerle sevebilir ve tercih sebebi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

quote:

Boş yapma kardeşim bende iphone 6 var vede iphone 5s de kullandim ama aralarinda ekran disinda fark goremediğim için tecrübemi paylaşıyorum

Madem gereksiz niye bir dunya para verip ustune aldin?

• Beynimde elımde 5s var eğer temız ıkıncı el bı 6 s bulursam alırım o zamana kadar 5s yeter

• bwnce gncel olan tercih edilmeli

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    güncelleme olmayınca ne oluyorki :D ben hala windows xp kullanıyorum kaç yıl oldu windows güncellemeyi keseli hiçbir sorun yaşamadım :D güncelleme kesilince sanki dünyanın sonu gelecekmiş gibi anlatıyor insanlar ya şaşırıyorum doğrusu.senin için söylemiyorum bunu lütfen beni yanlış anlama.genel olarak insanlar böyle.aslında bir ay önce lg g3 alacaktım babama aldım çok hoşuma gitti 1000 liraya aldım kliksadan 3 gb ram olan modelden, kamerası görüntüsü herşeyi çok hoştu ama herkes kasada çatlama sorunu vs yapıyor deyip dengemi bozdular babam 1 aydır kullanıyor ama sırf bu sorundan dolayı almaya korkuyorum.ondan bir önceki modeli bile alabilirim g2 onda da kronik kamera sorunu vs kasanın ses çıkarması ve bataryanın çıkarılamıyor oluşunu sorun yapıyor herkes o yüzden vazgeçtim yani g2 ve g3 ü bu sebeplerden eleyip iphone a geri dönüş yaptım çünkü beğendiğim başka telefon modeli yok sony samsung vs istemiyorum hoşuma gitmiyor.biraz uzun oldu ama illa iphone olsun diye bir derdim de yok ama hoşuma giderek alacağım başka telefon yok piyasada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

quote:

Madem gereksiz niye bir dunya para verip ustune aldin?

Meraktan aldım mutlusunuz ama şuanki aklım olsa 5s yetiyormuş bana bunu anladım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.