evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ikilemde kaldım sadece anlayan arkadaşlarım seçmemde yardımcı olabilirler mi
Tabiki ip6. Neden ikilemde kaldığını anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: codexper
Tabiki ip6. Neden ikilemde kaldığını anlamadım.
hocam fiyat konusunda kafam karıştı birbirlerine yakın oldukları için
quote:
Orijinalden alıntı: shadowalker35
hocam fiyat konusunda kafam karıştı birbirlerine yakın oldukları için
Alıntıları Göster
6s'in çıkmasına 2 ay kalmışken biraz sabredin derim
quote:
Orijinalden alıntı: Kahya Yahya
6s'in çıkmasına 2 ay kalmışken biraz sabredin derim
Alıntıları Göster
o kadar para yok
Tabi ki 5s. Yani bence. Ben ekran boyutunu hiç sevmedim 6 nın. Zaten tasarımı desen Çin malına benziyor.
Abi eski jenerasyon telefonu almak nedir ya
Bende aynı ıkılemde kaldım. Kararım iphone 5s oldu . 18 ay garantili 1300-1400 liraya bulabılıyorum . Neden iphone 6 dusunmedın dersenız ram olayı ve bukulme olayı benı o telefondan soguttu . Ama iphone 6s her turlu alınabılırlıgı yuksek cıhaz.ram 2 gb gelecek ve o.2 mm kalınlastıracaklar cıhazı (yanlıs sızıntı bılgı olabilir)
6 alın hocam
quote:
Orijinalden alıntı: bimin aystiisi
6 alın hocam
6 hocam daha fazla güncelleme desteği büyük ekran fakat kolay kullanım tek elle kullanımda da tatmin eder
Butce sikintisi yoksa en son modeli almak daha mantikli.
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
Bende aynı ıkılemde kaldım. Kararım iphone 5s oldu . 18 ay garantili 1300-1400 liraya bulabılıyorum . Neden iphone 6 dusunmedın dersenız ram olayı ve bukulme olayı benı o telefondan soguttu . Ama iphone 6s her turlu alınabılırlıgı yuksek cıhaz.ram 2 gb gelecek ve o.2 mm kalınlastıracaklar cıhazı (yanlıs sızıntı bılgı olabilir)
RAM olayı derken hocam? 6 Plus çok hafiften RAM sorunu yaşıyor ancak 6'da rahatsız eden gözle görülür bir sorun yok. Bükülme olayı ise Plus'larda görülen bir şeydi ve sonraki üretimlerde düzeltildi zaten, her telefonda da olan bir şey değildi. Milyonlarca insan kullanıyor bu telefonu zaten hocam. Yeni jenerasyon varken eskini almak pek mantıklı değil açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
RAM olayı derken hocam? 6 Plus çok hafiften RAM sorunu yaşıyor ancak 6'da rahatsız eden gözle görülür bir sorun yok. Bükülme olayı ise Plus'larda görülen bir şeydi ve sonraki üretimlerde düzeltildi zaten, her telefonda da olan bir şey değildi. Milyonlarca insan kullanıyor bu telefonu zaten hocam. Yeni jenerasyon varken eskini almak pek mantıklı değil açıkçası.
Alıntıları Göster
Ekran boyutu yeterli ve bir sene az kullanırım diyorsanız 5S almak daha mantıklı
shadowalker35
kullanıcısına yanıt
Yeni jenerasyon varken eskisini almak pek mantıklı değil. İdeal boyuttaki ekranı ve daha uzun süre güncelleme desteği, ve tabi ki yeni gelen özellikler vesaire nedeniyle 6 almak daha mantıklı. Anlamsız bir soru olmuş biraz açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Yeni jenerasyon varken eskisini almak pek mantıklı değil. İdeal boyuttaki ekranı ve daha uzun süre güncelleme desteği, ve tabi ki yeni gelen özellikler vesaire nedeniyle 6 almak daha mantıklı. Anlamsız bir soru olmuş biraz açıkçası.
neden anlamsız olsun illa millet alıyor diye popüler diye bende mi alıcam iphone 6 ben sadece donanımsal farkları sizin açınızdan duymak istedim
flowerhorn
kullanıcısına yanıt
ios cihazlarda ramdan ziyade işlemci faktörü önemli 5s le 6 arasında işlemcilerin yarı yarıya performans farkı var. rama takılmayın bu kadar. diğer taraftan cihazların dayanıklılığı maalesef 4 lerin kasasının yanında sıfır. bu 5s içinde geçerli 6 içinde. ezilme yamulma bu cihazlarda fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: qqyyxx
ios cihazlarda ramdan ziyade işlemci faktörü önemli 5s le 6 arasında işlemcilerin yarı yarıya performans farkı var. rama takılmayın bu kadar. diğer taraftan cihazların dayanıklılığı maalesef 4 lerin kasasının yanında sıfır. bu 5s içinde geçerli 6 içinde. ezilme yamulma bu cihazlarda fazla.
5s kullanıcısım 6 al ama yarı yarıya işlemci farkı var diyenler neyin kafasında anlamadım yüzde 10 kadar bir fark var telefondan anlamayan adamlarla muhattap olma
quote:
Orijinalden alıntı: qqyyxx
5s 6ya yakın performansta. ben olsam 5s alırdım 6da gözüm yok.. he bütcen ne bilmiyorum ama paraysa sıkıntın 6nın değişim cihazlarını uyguna satan yerlerden alabilisin