Şimdi Ara

İphone 5s Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumun Ekranındaki şifreyi unuttum ve iphone kilitlendi.

İtunese baqlayın yazıyor..

Bağlayınca Güncelleyin dedi...

Sorun Burada Başlıyor...

Günceller isem Bana İcloud Şifremi sorar mı?

Çünkü Ne İsmini Nede Şifresini hatırlıyorum ve telefonda ikinci el aldım fatura yok...

Şimdiden Teşekkürler...

• icloud şifresinden önce telefon parolasını soracak. icloud şifresi en önemsiz şey şu an için.
  • Telefonunuza kayıtlı ise sorar. iPhone'umu Bul etkin ise üzgünüm ki o hesabınızın şifresi size %100 lazım. Eğer kilit ekranındaki şifreyi unuttuysanız açmakta baya zorlanacaksınız kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Acaba Bataryayı Söksem Ve Tekrar Taksam Şifre Sorar Mı?
    Bildiğim Bazı Telefoncular Var Şifreyi Kırabiliyor...Yani Ana Ekran Şifresini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkolcuxxx

Teşekkürler Acaba Bataryayı Söksem Ve Tekrar Taksam Şifre Sorar Mı?
    Bildiğim Bazı Telefoncular Var Şifreyi Kırabiliyor...Yani Ana Ekran Şifresini...

Birşey fark etmez, o telefon illaki şifre isteyecek her şekilde. Boşu boşuna telefonu parçalama elinde kalmasın.

Anlayan telefoncu varsa göster yinede.
  • Şuan Şifre Yazamıyorum Ama İphone Kilitlendi Yazıyor...
  • quote:

Şuan Şifre Yazamıyorum Ama İphone Kilitlendi Yazıyor...

Üst üste hatalı girdiysen kitler bir süre.
  • Bir Süre Değil Bana İtunese Bağlayın Yazıyor...
  • quote:

Teşekkürler Acaba Bataryayı Söksem Ve Tekrar Taksam Şifre Sorar Mı?

FBI bile zor kırdı iphone un şifresini bizim ülkemizde kim kıracak o şifreyi
  • kilit sifresi kayip Icould sifresi kayip ....
    calinan kisiye iade et gitsin hirsiz degilsende o damgayi yemek üzere olabilirsin haberin olsun ...
  • Hocam cihazın iOs 9.3 ü indirip iTunese kurun. Daha sonra cihazı home ve orta tuşa basılı tutarak kapatın. Apple logosunu görünce cihazınızı usb ile bilgisayara bağlayın. iTunes cihazınıza yeni yazılım yükler ve cihazınızı sıfırlamış olursunuz. Anlamadıysanız pm atın yardımcı olayım.

• Bu nasıl bi suçlama... O zamanın cahilliği işte insanın başına gelince anlıyor o şifre ve hesapların önemini...

• Bu arada kendi telefonumdan hırsız damqası yemek nedir? Aldığıma dair şaitlerim var?Ve siz polismisiniz Çalıntı telefonların peşinde misiniz?Yoksa polisliğe mi özeniyorsunuz?Nedir derdiniz?

• xxxkolcuxxx X kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ne yaptınız şifre işini? Aynısı benimde başıma geldi ve yapamıyorum. Telefon resmen çöpe gidecek. Ekran itunes te kaldı bağlıyorum pcye güncelleme yapıyorum güncelleme yüklenene kadar tlf açılıyor hata veriyor şifre girmelisiniz yazıyor ve şifre giremiyorum. Tlfnu yeni almıştım kendi ıd falan yüklü bi türlü açamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.