Şimdi Ara

İPHONE 6 AHİZE SES SORUNU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 5 senedir apple ürünlerini kullanıyorum fakat son olarak almış olduğum iphone 6 telefonumda diğer iphone 5 ve 5s e göre ahize sesinden (görüşme esnasında karşı tarafın sesi) çok az gelmektedir. iphone 6 kullananlar bunu farkettimi? bariz şu belli ama 5s e göre ahize sesi çok az geliyor.. ilk defa iphone 6 kullananlar için ses değeri normal gelebilir. ama 5s ten 6 ya geçen biri olarak ses çok az geliyor sizce????

• Cihazı yeni aldım ve evet bende bu sorunla karşı karşıyayım düzeltmek için ne yapabilirim acaba bir fikri olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir şey farketmedim bilmiyorum.

• Gulsahtmll G kullanıcısına yanıt
    walla yeteri kadar forum sitelerinde aradım ama bir çaresi yok alışacağız bu duruma sanırım...
  • Ben de fark etmedim çünkü ip6ım yok

• Bugün bende bir azalma hissettim ve soğudum telefondan fena şekilde. Günde çok kez görüşme yapıyorum ve şuan çok mutsuzum bu konu yüzünden. Randevu alıp götürücem çare yok.

• Bende 6 plus ta farkettim bu sorunu kulaklığa gelen ses biraz az erişebilirlikteki gürültü gidericiyi kapatınca ses artıyor birde üzerinde kırılmaz jelatin var bariz kalın o kulağınıza ahizenin yaklaşmasın önlüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.