Şimdi Ara

İphone 6, akıllı telefon tarihinde en kaliteli telefon olarak yer alacak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler son 2 gündür beni birilerimi koruyor yoksa bu iphone 6 kalitesimidir bilmiyoruö. Küçük bi tane kuzenim var 1.5 yaşlarında iphone 6mı masada görüp aldı eline. Karışmadım bende bişy olmaz diye. Çocuk bi anda teldonu duvara fırlattı. Aklım başımdan gitti. Ontelefon için yazın 3 ay boyunca çalıştım ben. Korka korka titreye titreye telefonu yerden kaldırdım, hiç bir kırılma çatlama yok. Ekranda jelatin vardı zaten çizilmez( kırılmaz olanlar değil bildiğiniz şeffaf ekran koruyucu). Bide bu sabah evden çıktım, telefonla konuşuyorum arkadanda araba geliyomuş, uyku sersemiyim tabi farkında seğilim hiçbişeyin, araba hızla gelirken kornayı çaldı ben o heyecanla hemen kenara kaçtım o an telefonu elimden düşürdüm arabanın tekerleği telfonun üstünden geçti, aha dedim şimdi bitti bu telefonun kırılacağı var, telefonu bi kaldırdım abi olamaz böyle bir şey hem o kadar yüksekten semsert düştü hem üstünden araba geçti bi tane çatlama olmazmı. Sabahtan beri applea dua ediyorum. Bu kaliteli telefonu ürettikleri için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi de get kendine sövdürtme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Bi de get kendine sövdürtme

Anlamadım?

• üşenmedim okudum :) verilmiş sadakan varmış derlerdi eskiden büyükler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

üşenmedim okudum :) verilmiş sadakan varmış derlerdi eskiden büyükler

Kardeş alakası yok onla bunla telefon kalite

• kardeş geçenlerde i6 için 1250 lira önce para sonra telefonu kargolayacağım diyordun

• Yok artık ciddi mi valla duvara atmak neyse de araba fazla gibi geldi ama ciddiyseniz doğrudur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma ama pek inandirici gelmedi. 4 - 4s desen belki ama..

• Beyler bende hiç anlamadım hadi duvara fırlattı tamam anlarımda araba üstünden geçince hiç bişey olmadı çok şaşırdım ve sevindim. İki gün üst üste olsu hemde bu olaylar çok garip harbiden

• apple sana paramı verdi bu konuyu aç diye

• KOPTUM
  • Tutar :D

• O kadar da değil ya , en azından o tekerlek üzerinden geçtiği zaman bükülmesi lazım İronik CSB

• Aga bu nedir? Bu kadar da fanboy olmayın lan

• Şans işi bunlar kendi telefonumu defalarca yere düşürdüm dik olarakta düştü Ekranın üstünede hiç bişey olmadı ama Arkadaşımın teli masanın üstünde şarjdaydı Ufoyu çekerken düştü ekran tuz buz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafan güzelmiş kardeş

•  İphone 6, akıllı telefon tarihinde en kaliteli telefon olarak yer alacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 18 Mart 2015; 22:09:51 >
  • Kardeşim inanan inanır, inanmayan baksın işine

• bende apple'ı çok severim hatta 6+ siparişi bile verdim ama bu telefon o kadar sağlam olamaz o yüzden;

cool story bro
  • Zebaniyi aradım bulamadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.