Şimdi Ara

iPhone 6 Batarya Değişimi (Yetkili/Teknik Servis)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 telefonumun batarya değişimini yaptıracağım ama şu anda bulunduğum şehirde (malatya) yetkili servis bulunmadığı için apple ile görüştüğümde gaziantep'teki yetkili servise yönlendirdiler.

merak ettiğim nokta normal servisler 150 lira civarına yaparken apple 275 lira fiyat belirtti. telefonumun zaten garanti süresi doldu ve birkaç ay içinde satmayı düşünüyorum. satış esnasında yetkili servise yaptırmamış olmam bi dezavantaj oluşturur mu? görüşlerinizi merak ediyorum, ona göre karar verip ya yarın göndereceğim yetkili servise ya da burada iyi bir teknik servis buldum oraya yaptıracağım, şimdiden teşekkürler.

• Satıcaksan madem yaptırmadan sat bence bataryası değişmiş diyince kötü bir intiba oluyo 275 tlde pahalı cihazı satabiliceğin rakam 1600-1700 zaten batarya parasını düş 1300 e satmış oluyosun 6 yı hiç değiştirmeden 1500 den ver bence bataryanın durumunuda söylersin alan naparsa yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 almama daha iki ay falan var sikinti cikariyor o sureyi cikarmaz benim de burnumdan getirir diye degistirmem gerekiyor. Teknik servise yaptirsam bir sikinti olur mu acaba 275 bence de fazla telefonun ederini de bilmiyorum 2 yil once ilk ciktiginda miamiden almistim kayitli 64gb kaca gider kestiremedim

• asploia A kullanıcısına yanıt
    Hmm 64 gb ise pili değişmiş haliyle temizliğine göre 1800-2000 arası eder.

Pil degisimini arti mi eksi mi hesapladin :)

• asploia A kullanıcısına yanıt
    Pil değişimini düşüceksin 1850 tl ye satsan cihaz artık 2 yıllık olmuş sonuçta 150 de pili düşsen 1700.

Tamam hocam saol ilgilendigin icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Servis Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Hmm 64 gb ise pili değişmiş haliyle temizliğine göre 1800-2000 arası eder.

En fazla ederi 1500 şu anda. Ben bundan birkaç ay önce 6 64GB sattım ve o zaman 1700 en tepe rakamdı. Iphone 7 çıkmışken 1800-2000 lira etmez artık. Şahsi fikrimdir.
  • Yaw bırak ALLAH aşkına; ben bataryayı alıp evde kendim değiştirdim takır takır kullanıyorum 50 tl ye aldım batarya malıyet sıfır 50 tl ye bataryayı değişmiş oldum.
  • kesinlikle orjinal batarya taktır.
    yan sanayi bataryaların çipleri uyumlu olmuyor. belli bir süre sonra bozulur.

satarken avantajıda olur. ölü bataryalı cihazı almak istemez kimse. ama 1-2 aylık bataryalı cihazı daha rahat satman lazım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.