Şimdi Ara

İphone 6 'dan Sıkıldım...Note 4 Değişim Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar TArafsız yorum bekliyorum..İphone 6'ım var note 4 düsünüyorum ekranı vs büyük...sıkınıtlı olurmu..malum android yavaslama vs..Teşekkürler

• 6 değil 6 Plus alsadyın keşke ama neyse iş işten geçmiş bir kere. Durumun müsaitse ve bütçen buna müsade ediyorsa geç tabi ama bir zaman sonra o yavaşlamalara takılmalara ve hatalara çökmelere hazırlıklı ol.
  • Yeni geçtiğiniz telefondan da sıkılacaksınız büyük ihtimalle.Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.Kararınızda ısrarcı iseniz, karşılaştırma yapacak olursak, Note 4 Yerine M9, S6 Edge tercih edebilirsiniz.Yeni nesil cihaz kullanmış olursunuz.Şunu unutmayın ki android cihazlar iPhone'lar kadar uzun ömürlü değildir.Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG ve Samsung Android 5.0 güncellemesini bazı modellerde geri geçtiler sanırım.
    Android 5.0 da hatalar var diyorlar şimdi Asus Zenfone serisi için 5.0 güncellemesini Nisan da demişti Mayıs ortasına erteledi.
    Demek istediğim iPhone da güncelleme desteği ortada cihaz ortada yazılım ortada hatalar yok değil ufak tefek hatalar var.
    Ama burada iOS kullanıcıları olarak iOS bırak Android geç diye bir tavsiye de bulunan olmaz sanırım.
    Samsung bölümene giderek modellerin ana konuları mevcut 6-7 sayfa geriden okuyarak yaşanılan sorunları görmeniz gerek.
    Bir mağazaya giderek cihazı elinize alarak kendiniz incelemeniz gerek.
    Yeni telefon alan bir arkadaş her iki cepheyide tam bilmediği için farkı bizlere soruyor ama siz bu cepheyi biliyorsunuz tek eksik diğer cephede durum nasıl onu kendiniz görmeniz gerek.
    Bölümlere konu açarak tarafsızlık beklemek olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim..fikirlerinizden dolayi..dusuneyim bir..

• Kardesim gecmeni siddetle tavsiye etmiyorum 5 yildir apple kuklaniyorum cevremde android kullanan arkadaslarim var bazen elime aliyorum inan android ios gibi degil hic bir zaman da olamiyacak ip 5 im vardi dedim android cihaz alcam m7 yeni cikmisti onu aldim 2 ay kullandim yapamadim :( gecmeyin derim bence ios 9 u bekleyin cunki menu felan baya seyler degisecek diye duydum

• M9 veya g4 daha iyi bi secim olur bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende iphone 6 plustan note 4 geçmek isitiyrm ama note 5 çıkınca onamı geçeyim diye kararsız kaldım

• Hala Android de kasma yavaşlama çökme var diyenleri gördükçe 2010 yılına geri dönüyorum. Beni geçmişe gönderiyorlar :)) yazık...

Not: iPhone 6 Plus kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcepsp

Hala Android de kasma yavaşlama çökme var diyenleri gördükçe 2010 yılına geri dönüyorum. Beni geçmişe gönderiyorlar :)) yazık...

Bilerek tartışma çıksın diye mi böyle yazıyorsunuz anlamıyorum açıkçası.
    Yoksa samsung cihazlarda ki android işletim sisteminin
    ram kullanımından , ram optimizasyonundan , sistem tarafından durdurulan uygulamalardan , rehber sorunundan , sayfalar arası geçişlerden kasmasından haberiniz mi yok bilemiyorum.

Yıl=2015 bu arada.

• Evime cebime pc me sokmayacağım iki marka. Samsung ve amd. Ne tuhaftır ki şu zamanlarda isimleri yanyana anılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

quote:

Orijinalden alıntı: turkcepsp

Hala Android de kasma yavaşlama çökme var diyenleri gördükçe 2010 yılına geri dönüyorum. Beni geçmişe gönderiyorlar :)) yazık...

Bilerek tartışma çıksın diye mi böyle yazıyorsunuz anlamıyorum açıkçası.
    Yoksa samsung cihazlarda ki android işletim sisteminin
    ram kullanımından , ram optimizasyonundan , sistem tarafından durdurulan uygulamalardan , rehber sorunundan , sayfalar arası geçişlerden kasmasından haberiniz mi yok bilemiyorum.

Yıl=2015 bu arada.

Ne alakası var kardeşim. Ben de iPhone 6'daki mavi ekran hatasından, açılıp anında çöken uygulamalardan hiçbir telefon ile bluetooth veri transferi yapamayan, özgürce fotoğraf arşivimi hiçbir Pc yazılımına gerek kalmadan yükleyip silme işlemini yapamayan yazılımdan bahsederim. Ama şuan Note 4 ve S6'daki donanım hiçbir Apple telefonunda yok. Note 4 kullandığım sürece saydığınız hataların hiçbirini yaşamadım. Çok övdüler diye iPhone 6 Plus'a geçiş yaptım. Memnunum tabiki ama Android'in bugün geldiği nokta yabana atılamaz. Haaa çin malı android telefon kullananları kaaele alıyorsanız onu bilemeyecem.

• Sizler para verdiğiniz kullandıgınız telefonu kötülyemiyorsunuz başka telefona geçince o mazide kaldı deyip eleştiriyorsunuz ben iphone 6 plus kullanıyorum çöken uygulamamı dersin ram şişmesimi dersin hepsi var bukadarda fanlık yapılmazki anlamıyorum apple babanızın şirketimi ?

• turkcepsp kullanıcısına yanıt
    Zorluya gidin destek alın mavi ekran hatası belki de cihazdan kaynaklan bir problem 8.3 ile gelen bir problem olduğunu sanmıyorum.
    Yıldan bahsediyorsunuz ama yıl=2015 hala iphone da bluetooth olmamasını öne sürüyorsunuz.
    Donanımdan bahsetmişsiniz.
    Yıl 2015 kardeşim neden 1GB ram olan iphone 6 ya para verdiniz büyük hata yapmışsınız.
    Şuan 3-4 GB ram olan cihazlar moda 2500 lira veripte 1GB ram cihaz alınır mı?

Birde gelmiş buraya note 4 s6 daki donanım hiçbir telefonda yok diyorsunuz.
    Kullandığınız cihazda ki a8 işlemciyi incelemenizi sonra gelip bu yazdığınızı tekrar tartmanızı öneririm.

Android 2 sürümlerinin çoğunu android 4 sürümlerinin çoğunu kullanmış biri olarak android 5 tabiki kendi cephesinde yabana atılamaz.
    Ama yazdığım sorundan da kaçamaz.

Şimdi bu konu uzar da uzar en güzeli deneyim :)
    Ben ilk yazımda arkadaşa bölümdeki ana konulara girin sorunları okuyun mağazaya gidin kendiniz test edin görün dedim.
    Yoksa android savunanlara ne kadar yazarsak yazalım anlamıyorlar sanırım.
    Arkadaşın işi daha kolay iOS kullandığı için diğer cihazları kullandığında rahatlıkla gözlemleyerek farkı görecektir.

• Kardeşim iPhone bölümüne boyle bir konu acarsan alicagin cevaplar belli not 4 sıfır kasma donma yok yeni touchwizz baya bi akıcı 3 GB RAM ve iyi işlemciyle birleşince performansı gayet iyi oluyor

• Çıkalı senesi bile olmayan telefondan sıkılabilecek kadar lüks yaşayabiliyorsanız (!), bence iPhone 6S çıkana kadar telefonunuzu kullanıp iPhone 6S çıktığı zaman ise iPhone 6S+ almanız daha zekice olur hem büyük ekran elde edersiniz hem de Apple kalitesinden mahrum kalmazsınız Tabi tercih sizin.

• Geçecekseniz bence S6 Edge daha iyi olabilir

• Bence geçme android i sevsemde malesef sıkışmalar şişmeler bol bol ios gayet stabil. Samsung s6 edge dılında malzeme kalitesi baya düşük onuda hedap et illa gececeksen s6 edge al bence ama iphone 6 mis gibi kullan

• İphone 6 plus dan sonra, samsung s6, note 4 kullanıp, bugün geri iphone 6 ya dönüş yapmış biriyim. S6 nın pili fazla gitmiyor, çok tatlı cihaz olmasına rağmen. Note 4 de bana pek tat vermedi, 1 kezde dondu, reset attım düzeldi.

Ben geçme derim.
  • Jailbreakı bekle. Çıkınca tadından yenmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.