Şimdi Ara

İphone 6 Ekran koruyucu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar karasız kaldım, ekran için cam koruyucu mu, jelatin mi, hangisini almalayım artıları eksileri ile hangi markayı tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.Kullananlar tutuşda parmak izi vb şikayetleri yazarsa da mutlu olurum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetitRip -- 17 Ekim 2014; 1:43:30 >

• Bende baya arastırdım cam koruyucuda Dafoni onermiyorlar kucuk geliyormus ben cam tatktıracagım kırılırsa 750TL + veremem cunku ... Cam olarak spigennınkı turkıyede yok sanırım ... Satın alıp hemde orada taktırabılecegımız guzel bır yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Bende baya arastırdım cam koruyucuda Dafoni onermiyorlar kucuk geliyormus ben cam tatktıracagım kırılırsa 750TL + veremem cunku ... Cam olarak spigennınkı turkıyede yok sanırım ... Satın alıp hemde orada taktırabılecegımız guzel bır yer varmı?
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetitRip

up

Alıntıları Göster
    up
  • Cam önermiyorum , dokunmatik hassasiyetini azaltıyor . Bazıları azaltmıyor dese de , tasdik ettim onayladım , hassasiyet azalıyor . Zaten azaltmıyor demek komik , çünkü jelatine göre daha kalınlar . Ayrıca geçirenlikleri daha az. Yanlış yapıştırırsan , çıkartıp tekrar yapıştırayım dersen kırılıyor .

Jelatin olarak cayka marka kullanıyorum . Spigen veya Cayka önerebilirim. Spigen'in kesimi daha düzgün ama benzer kalitedeler , ikiside elimde mevcut. Iphone 6 ekranına full olarak yapıştırman mümkün değil . Kenarlar bombeli olduğu için sadece ekranı çerçeveleyecek şekilde yapıştırıyorsun . Cam alırsan oda , o şekilde olacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

Cam önermiyorum , dokunmatik hassasiyetini azaltıyor . Bazıları azaltmıyor dese de , tasdik ettim onayladım , hassasiyet azalıyor . Zaten azaltmıyor demek komik , çünkü jelatine göre daha kalınlar . Ayrıca geçirenlikleri daha az. Yanlış yapıştırırsan , çıkartıp tekrar yapıştırayım dersen kırılıyor .

Jelatin olarak cayka marka kullanıyorum . Spigen veya Cayka önerebilirim. Spigen'in kesimi daha düzgün ama benzer kalitedeler , ikiside elimde mevcut. Iphone 6 ekranına full olarak yapıştırman mümkün değil . Kenarlar bombeli olduğu için sadece ekranı çerçeveleyecek şekilde yapıştırıyorsun . Cam alırsan oda , o şekilde olacak .
    Sağol hocam jelatin bakayım ama bu verdiğiniz markların çakması dolu ortalık güvenli orjinal satan site önerir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetitRip -- 17 Ekim 2014; 15:38:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ İPHONE EKRAN KORUYUCU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sağol hocam jelatin bakayım ama bu verdiğiniz markların çakması dolu ortalık güvenli orjinal satan site önerir misin ?

Hocam ben Spigen Neo Hybrid Ex model kılıf aldım . Spigen jelatin onun içerisinden çıktı .

Cayka ' yıda Turkcell bayisinden satın almıştım .

Htc One ' da Spigen marka jelatin kullanmıştım . Epey memnundum . 8 ayda üzerinde 1 çizik bile olmadı , telefonun üzerine 20 kiloluk tekli koltuğu koyduk yanlışlıkla . Ekrana zarar gelmedi .

Daha sonrasında askerdeyken 5s ' e 10 liraya ön arka jelatin yapıştırdım . 1 ayda heryeri çizik içinde kaldı , sağdan soldan heryerden attı.

Jelatinde markanın önemli olduğunu anladım açıkçası ... Daha iyi markalar olabilir ama ben Spigen'i tavsiye ediyorum. Ulaşamıyorsanız , cayka'yıda öneririm. Şu an cihazımda cayka takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 17 Ekim 2014; 15:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

quote:

Hocam ben Spigen Neo Hybrid Ex model kılıf aldım . Spigen jelatin onun içerisinden çıktı .

Cayka ' yıda Turkcell bayisinden satın almıştım .

Htc One ' da Spigen marka jelatin kullanmıştım . Epey memnundum . 8 ayda üzerinde 1 çizik bile olmadı , telefonun üzerine 20 kiloluk tekli koltuğu koyduk yanlışlıkla . Ekrana zarar gelmedi .

Daha sonrasında askerdeyken 5s ' e 10 liraya ön arka jelatin yapıştırdım . 1 ayda heryeri çizik içinde kaldı , sağdan soldan heryerden attı.

Jelatinde markanın önemli olduğunu anladım açıkçası ... Daha iyi markalar olabilir ama ben Spigen'i tavsiye ediyorum. Ulaşamıyorsanız , cayka'yıda öneririm. Şu an cihazımda cayka takılı

Alıntıları Göster
    iphone6 plus için dedğiniz kılıfları nereden bulabilirim

• Clear Coat ve Best Skin Ever dışında hepsi çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Clear Coat ve Best Skin Ever dışında hepsi çöp.

çok iddalı olmadı mı bu ? hepsini denediniz mi, veya bu yazdıklarınızın ne gibi farkı var sizin için de diğerleri çöp ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ø

Clear Coat ve Best Skin Ever dışında hepsi çöp.

çok iddalı olmadı mı bu ? hepsini denediniz mi, veya bu yazdıklarınızın ne gibi farkı var sizin için de diğerleri çöp ?

Evet hepsini denedim, şimdi korumasız kullanıyorum. Boş zamanında M1 AVM gidip clear coat kaplatmaya niyetliyim.
  • LetitRip kullanıcısına yanıt
    5s'imde cam koruma kullanıyorum. En ufak dokunmatik sorunu yaşamadım. Temperli cam ekran koruma açısından önemli. %100 olmasa da ekranın düşmelere, çarpmalara karşı kırılmasını önlüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

5s'imde cam koruma kullanıyorum. En ufak dokunmatik sorunu yaşamadım. Temperli cam ekran koruma açısından önemli. %100 olmasa da ekranın düşmelere, çarpmalara karşı kırılmasını önlüyor.
    Anladım hocam bende jelatin ve cam arasında kaldım ikisinden de sipariş verdim microsonic temperli cam ve cayka jelatin buradaki yorumlara göre ve elime geçince ürünler bakıp karar vericem
  • quote:

Anladım hocam bende jelatin ve cam arasında kaldım ikisinden de sipariş verdim microsonic temperli cam ve cayka jelatin buradaki yorumlara göre ve elime geçince ürünler bakıp karar vericem

Önce cam yapıştırıp sonra jelatin mi kaplayacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cam tavsiye ederim hem cihaz yere düştüğünde ekranı koruma şansı daha yüksek ayrıca dokunma hissi daha güzel ve parmak izi bırakmıyor hassasiyetide etkilemiyor.Benim aldığımncam 0.2mm zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Ben cam tavsiye ederim hem cihaz yere düştüğünde ekranı koruma şansı daha yüksek ayrıca dokunma hissi daha güzel ve parmak izi bırakmıyor hassasiyetide etkilemiyor.Benim aldığımncam 0.2mm zaten.
    tabi ki hayır. takmadan dokunup kullanışlı mı diye bakıcam
    Cam kalın duruyor ön kısmı da tam kaplamadığı için ovalliklerden dolayı çirkin duruyor bence. Ben dafoninin ön ve arka jelatinini aldım. Arkada tam oturmadı ama ekran için olanı çok iyi hiç yok gibi duruyor. Ben düşme anlamlnda değil de çizik olmasın diye aldım ama. Bir de dafoninin darbe emici jelatinleri var onları da düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adocat

Cam kalın duruyor ön kısmı da tam kaplamadığı için ovalliklerden dolayı çirkin duruyor bence. Ben dafoninin ön ve arka jelatinini aldım. Arkada tam oturmadı ama ekran için olanı çok iyi hiç yok gibi duruyor. Ben düşme anlamlnda değil de çizik olmasın diye aldım ama. Bir de dafoninin darbe emici jelatinleri var onları da düşünebilirsiniz.
    önerilerin için sağol hocam cayka jelatin ve microsonic temperli cam siparişlerini verdim bakalım yarın öğlene doğru elime ulaşır bakıcam ikisinede ele tutuş hissine göre karar vericem.
    Rica ederim hocam aynen bakın bir. Markadan markaya da değişir tabi. Bendeki çok kalındı cam sevmedim o yüzden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.