Şimdi Ara

Iphone 6 Ekran Tamiri Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 6 telfonumun ekranı kırıldı; şimdi onu tamir ettirmek istiyorum, fakat çok tutarsız fiyatlar var etrafta.

170tl fiyat veren de oldu, 400tl de..

** ve biliyorsunuz; bu meledin en güzel yanı "dokunmatik ekranının hassasiyeti; onda en ufak hassasiyet değişimi olsa, en önemli espirisi gidecek cihazın; %10 fark dahi kayda değer bir rakam bence.

İstanbul kadıköy'deyim... kendi telefonuna benzer ekran değişimi yaptıran kişiler önerilerini paylaşıraa çok sevinirim.

• Cihazın garantisi varsa ve kasasında darbe izi yoksa, ücreti dahilinde değişim yaptırabilirsin. 170 TL'den 400 TL'ye fiyat verenlerin hepsi çakma ekran...
  • Kırık ekran onarımı yapmada ne yaparsan yap yani sadece cam değişimi dedikleri birşey var sakın uzak dur garanti var ise yetkili servisinden şaşma hele 6s veya üstü ise kesinlik yetkili servis kadıköyiphone kenbu ustadan da yardım alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 17 Şubat 2020; 21:4:43 >
  • garantisi biteli epey oluyordur; ilk çıkan iphone6'lardan..

şu durumda? illa apple mı?
  • duckula D kullanıcısına yanıt
    500tl koymaz diyorsan Apple ama bana kalırsa güvendiğin ve en ucuz yerde yaptır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm atarsanız yardımcı olabilirim size .
  • Kenbu nickli arkadasla irtibata geç forumdan tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser5151 -- 16 Ocak 2017; 20:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 7 Plus Ekran Değişimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • glokal kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlatıyorum galiba, özür diliyorum şimdiden.
    Kullanmakta olduğun iphone 6'nın ekranı dün kırıldı, garantisi bitmiş bir cihaz internette çeşitli tamir sitelerinde 119 tl den başlayarak 130-250-400-500 tl gibi rakamlar var ne yapmam ve nereye götürmem gerekiyor yardımcı olur musunuz? Güvenilir bir yer bilmiyorum, ekranı yaptırdıktan sonra ekran ile alt ekran arasında boşluk oluşmasından korkuyorum.(lumia 820 kullanırken kırılmıştı yaptırdım 150 tl'ye ve ekran arasında boşluk oluşmuştu)
    teşekkür ediyorum şimdiden
  • Arkadaşalar randevusu olupta devredebilecek var mı ? Bugün bir motor kazası geçirdim cebimdeki telefonun ekranı paramparça oldu hiç bir şekilde kullanamıyorum. Yardım edebilecek varsa çok dua ederim
  • onemillion1 O kullanıcısına yanıt
    Apple Zorlu veya Akasya açılmadan mağaza önünde sabah sıraya girin, belli sayıda kişiyi servis için kabul ediyorlar.

• Apple haricindeki tüm yerler çakma ekran mı takıyor ? Benim de birkaç gün önce kırıldı, apple ın sitesinde 550tl olarak gözüküyor rakam. Ne yapsam bilemedim.

İşin kötü yanı, telefonu satmaya giderken kırdım ekranı. :)
  • ekran çalışıyorsa sadece dokunmatik ön camı değiştirebilirsiniz, garantisi bittiyse hiç apple ile uğraşmayın, pili bitti geçen gün aldım kırk liraya kendim takdım canavar gibi oldu ne zamandır boşuna kahrını çekiyormuşum, vidyolarını izledim ama kendim uğraşmak istemiyorum gg'da 27 tl ye var tamir seti ile beraber solüsyonu filan, ama zahmetli ve riskli geldi bana, bahçelievlerdeyim bakırköy tarafında bir tamirciyi gözüme kestirdim 4 katı para vereceğim ama kırık ekranı görüp soru soranlardan sıkıldım, yoksa kılcal bir kırık var kullanmama engel değil,

• ___ukyo___ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benim garanti biteli çok oldu. Ekran değişimini kendim yapabilirmiyim? Set halinde satılıyor internette.

• N11 de iphone 7-6 ve 6s için revize ekran aldım uyguna. 6 için aldığım 130tl falandı 6 ve 7 de çok rahatsız etmeyecek bi kaç ölü piksel vardı 6s için aldığım tamamen sağlamdı. 2 aydır falan kullanıyoruz 3 ürünüde herhangi bir sorun olmadı. İphone 6 için 400 tl falan çok bence şansını deneyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.