Bildirim
iphone 6 gold 128gb 2550tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6 ya o kadar para verilmez bu saatten sonra . -
diğerleride 3 ten az değilki be kardeşim -
Operatörlerden taksitle alıp sıfır satanlar var hocam oralardan alabilirsiniz 3 binin altına . 2 senelik bir telefona sırf 128 gb diye 2500 lira verilmez hocam ramden kaybediyor zaten 6 serisi. Note 5 alabilirsiniz illa iphone takıntınız yoksa. -
6S 64 gb 2300-2400 tl ye satiyorlar sifir kapali kutu olarak, 1 sene burada garantili kayitsiz, onlardan almak daha mantikli, pasaportunuz yoksa da onumuzdeki 4 aylik surecte 250-300tl ye kayit hakki satin alabilirsiniz, 6 ile 6s arasinda beygir gucu arasinda ciddi fark var, islemci bi yana 2gb ram ekosisteminde uzun sure goturecektir 6s i
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İllaki iphone 6 alıcaksan 64 gb var 2000 tlye onlardan al. 2500 tl vermişken 64 gb 6s alınır. 128 de çok fazla zaten dolduramazsın telefonda arşiv yapmicaksan. Renk olarak gold erkeklerde bana çok kroca geliyo gıcık kapıyorum da sen bilirsin tabi senin zevkin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 hala da piyasadaki birçok amiral gemisinden daha iyidir diye düşünüyorum. Kaldı ki 128gb olması da büyük bir ekstra. Öncelikle belirtmeliyim ki 6'yı yerin dibine sokan tiplere itimat etmeyin. 6 ve 6S her ikisine de sahibim ve aktif olarak kullanıyorum. Normal kullanım olarak an itibarı ile (aradaki meblağa değecek nitelikte) fark göremiyorum (Bu arada belirteyim ki oyun oynamam).
Kullanım amacınızı bilmiyorum ama bana da sorarsanız şu an 128'lik 6 almaktansa 64'lük 6S daha mantıklı geliyor. Bunun ram ile alakası Yok. Androidden devşirme genç arkadaşların ram takıntısına pek bakmayın. iOS işlemci gücüne ihtiyaç duyar ve A8 de hala geçerli derecede güçlü bir işlemcidir aslında.
Renk olarak ise, gold görünce yadırgayan kültür yoksunu maçolara da prim vermeyin derim. onları tatmin etmek için değil, kendinizi tatmin etmek için yapın renk tercihinizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X