Bildirim
İphone 6 plus ısınma sorunu
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimse yaşamıyormu bu sorunu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3G sürekli açık olduğu için internette gezinirken biraz ısınması normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 17 Ekim 2014; 11:35:29 > -
Hocam söylentiler doğru mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: sinandemirel
Arkadaşlar 6 plus kullanıp ısınma sorunu yaşıyan varmı aramızda telefon elimde çok ısınıyor ve bunu hissedebiliyorum
Orijinal nano sim kullanmayıp, kesme yapıldığında bazen ısınma problemi olabiliyor... -
Kesme nanosim ve silikon kılıf ile kullanıyorum, ısınma yok
Oyun oynadıktan sonra inanılmaz ısınıyor.
Valla ben oyunda oynadım full 3g de açık durdu evirdim çevirdim bir türlü ısındıramadım cihazı :) -
Hiç oyun oynamam, sürekli 3G yaptığım halde ısınmadı meret.
Havalar soğudu belki o yüzden. -
Hic isinmadi bende
Bende de 3g yada wifi ile nette gezinince ısınıyor. orijinal nanosim kullanıyorum bende. en kısa zamanda zorlu apple a başvurmayı düşünüyorum. inceleme videolarında izlediğim kadarıyla ancak oyun oynayınca ısındığını gördüm. normalde ısınmamalı diye biliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X