Şimdi Ara

iphone 6 plus multitouch programı ile garantisi biten telefonun yenisi ile değiştirilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetde hemen hiç olmayan bir bilgi ben deneyimlerimi anlatayım belki birinin işine yarar.
    3 yıllık iphone 6+ telefonun ekranında donma problemi başladı.Ekranın üst kısmında çizgilenmeler oluyor sonra ekran donuyordu.
    Telefonu hep kılıflı ve cam koryucu ile kullanmıştım.3-5 kez düşürmüşümdür.Fizikselhasarı yoktu.
    Garanti bittiği için yan sanayi ekran değiştireyim dedim sonra araştırmalarımda bunun multitouch diseas denen şey olduğunu anladım.
    yurtdışında bu şekilde ekran onarım fiyatına yeni telefon verildiğini öğrendim.
    apple ile iletişime geçtim.multitouch onarım programı diye bir şey varmış.Telefonu kutusuyla artı teknik servise yolladım ve multitouch onarım programı çerçevesinde onarılmasını talep ettim.Onlar da apple onarım merkezine yolladılar önce ekran değişecek dendi ama esas sorun ana kartta olduğu için 629 tl onarım bedeli ile yeni telefon yolladılar.
    Normalde garantisi biten cihazlarda cihaz değişecekse cihaz değişim bedeli alınıyor ama bu multitouch onarım programı sayesinde ekran değişim ücreti ile cihazı değiştirmiş oluyorsunuz.yaklaşık işlemlerin sürmesi 1 ayı buldu.
    bu da apple linkihttps://www.apple.com/tr/support/iphone6plus-multitouch/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekranda çatlak olmaması durumunda değişim yapıyorlarmış sadece :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Fink Ployd öm atamıyorum
    Rody Davisyoutube
    How to Fix Touch Disease on iPhone 6 Plus (No Soldering or Bending) | appleEducate #03
    https://www.youtube.com/watch?v=iKb2itJlxZ0
    bu videodaki gibi benzer görünüyor.
    kullanılamaz durumdaysa zaten kaybedicek bir şey yok denemeni tavsiye ederim ama kilit nokta şu multitouch onarım programı ile onarılmasını istiyorum diye belirtmeniz lazım.kargo ile yollayın servise

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yeni gördüm bu sayfayı çok üzgünüm çünkü aynı sorunu yaşıyorum ve ben önce tamirciye gösterdim ekranını değişti sonuçta düzelmesi tabi sorun entegrede çünkü

• Orjinal ekranı ile göndersem servis kabul eder mi acaba

• support.apple.com
    iPhone 6 Plus İçin Multi-Touch Onarım Programı - Apple Destek
    https://support.apple.com/tr-tr/iphone6plus-multitouch
    ilgili orjınal ekran olması vede kırık olmaması gerekiyor işlem görmemiş olması lazım olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

https://support.apple.com/tr-tr/iphone6plus-multitouch ilgili orjınal ekran olması vede kırık olmaması gerekiyor işlem görmemiş olması lazım olduğunu düşünüyorum
    999 LİRA yazmış yeni telefon verse ne olacak , satsan 1200 lira eder etmez şuan zaten sağlam olanı .. Benimde aynı dokunmatik sıkıntısı oldu entegre değişti bir ay iyi gitti ama son zamanda gene donmalar başladı , ekranda bir sıkıntı yok ama tekrar servis yolu gözüktü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal ekranı yeniden taktırıp servise göndermeyi düşünüyorum başkada bir yol bilmiyorum çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

999 LİRA yazmış yeni telefon verse ne olacak , satsan 1200 lira eder etmez şuan zaten sağlam olanı .. Benimde aynı dokunmatik sıkıntısı oldu entegre değişti bir ay iyi gitti ama son zamanda gene donmalar başladı , ekranda bir sıkıntı yok ama tekrar servis yolu gözüktü..

Alıntıları Göster
    Serviste mi değişti entegresi ??

• serviste ama özel servis yetkiili değil

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

serviste ama özel servis yetkiili değil
    Ne kadar ödediniz garanti vermişler miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: drzhr

Ne kadar ödediniz garanti vermişler miydi

Alıntıları Göster
    evet 2 sene garantı verdıler 200 tl ödedim..Bakalım gidince ne diyecekler
  • Uygun fiyata yaptırmışsınız neresi yetkili servis olumsuz cevap verirse bende oraya göndereyim

• Ben kendim bataryasını değiştirdim bu telefonun bu programa göndersem sıkıntı çıkar mı

• AFT_37 A kullanıcısına yanıt
    Hocam denediniz mi değişim programını değişmiş batarya ile

• İşşlem görmemiş olması gerekiyor orjinal durumda olması gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.