Şimdi Ara

iPhone 6 plus takilma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 6 plus almayı düşünüyorum ama internette arabiriminde dahi takılmalar olduğunu ve lpad 3 gibi sorunlu bir sistem olduğu söyleniyor, var mi asli astarı acaba? kullananlar yorum yapabilir mi? Plus almayı çok istiyorum ama emin değilim hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeemen -- 13 Ekim 2014; 17:39:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 6 kullanıyorum hiçbir takılma yok. Plus da da olcağını zannetmiyorum.
  • Dostum eline alıp kullanmaya başlayınca farketmezsin bile rahat ol biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeemen

iPhone 6 plus almayı düşünüyorum ama internette arabiriminde dahi takılmalar olduğunu ve lpad 3 gibi sorunlu bir sistem olduğu söyleniyor, var mi asli astarı acaba? kullananlar yorum yapabilir mi? Plus almayı çok istiyorum ama emin değilim hiç

6da bi sorun yok. Ama 6plus çözünürlük dolayısıyla TAKILIYOR. Bunu herkes itiraf etsin. Almaz olaydım dedirtiyor insana. Menü geçişleri ve bildirimlerde bile hissediyorsunuz. İpad 3 oldu bu biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

quote:

iPhone 6 plus almayı düşünüyorum ama internette arabiriminde dahi takılmalar olduğunu ve lpad 3 gibi sorunlu bir sistem olduğu söyleniyor, var mi asli astarı acaba? kullananlar yorum yapabilir mi? Plus almayı çok istiyorum ama emin değilim hiç

6da bi sorun yok. Ama 6plus çözünürlük dolayısıyla TAKILIYOR. Bunu herkes itiraf etsin. Almaz olaydım dedirtiyor insana. Menü geçişleri ve bildirimlerde bile hissediyorsunuz. İpad 3 oldu bu biraz

Siz 6 plus mı kullanıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 daha performanslı olacaktır kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

quote:

quote:

Evet. 6 plus almayın. Hatta 6 da almayın. Bidahaki yılı bekleyin derim bunlar büyük ekranda ilk deneyimler olduğu için biraz deneme tahtası gibi. Keşke bekleseydim. A9 işlemci gerekiyor bu cihaza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

quote:

quote:

Evet. 6 plus almayın. Hatta 6 da almayın. Bidahaki yılı bekleyin derim bunlar büyük ekranda ilk deneyimler olduğu için biraz deneme tahtası gibi. Keşke bekleseydim. A9 işlemci gerekiyor bu cihaza

Beklemenin sonu yok o zaman da A10 işlemci çıkacak dersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• suvarsahayatvar S kullanıcısına yanıt
    Sallamayın!

iPhone 6 Plus'ı 27 eylulden beri kullanmaktayım. Hic bu kadar akıcı bir iphone modeli kullanmadım 5 yıldir iphone kullanıcısı olarak. En ufak bir takılma vs yasanmadı arayuzde de gecislerde de...

Neymis, cozunurluk yuksekmis de takılıyormus, yürü git işine...

Kulaktan dolma, teknoloji cehaletinin simgesi ezbere kelimeler bunlar.

iPhone 6 Plus kullanan biri en ufak bir pismanlık duymaz cunku ekran her yonuyle büyüleyici ve pil ömrü de cabası...

2 hafta oldu, suan iphone 5s'in ekranına bakınca cok ilkel geliyor bana. Kücücük ekranda dip dibe uygulama ikonları vs. inanamıyorum bu kucuk ekranda ios nasıl kullanılmıs / kullanmısım yıllardır diye.

• 26 Eylül'den beri iPhone 6 Plus kullanıyorum, hiç takılma kasılma vb. bir sorun yaşamadım. Sadece 8.0.1 çıktığında WiFi kopmaları oluyordu, zaten onu hızla çekip 8.0.2 çıkardılar. Şu an ise 8.1 beta 2 kullanıyorum, 8.0.2'den çok daha stabil olduğunu söyleyebilirim.
  • suvarsahayatvar S kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla iPhone 6 Plus kullanıyorsunuz. Bu çözünürlük dolayısıyla takılıyor dediğiniz uygulama ya da oyunlar hangileri? Özellikle denemek istiyorum bunları. Almaz olaydım dedirtecek kadar bir sorun olması şaşırtıcı, çünkü oldukça akıcı ve hızlı bir cihaz.
  • imodder kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende plus alıcam da bükülme yalan mı doğru mu forumda birinin bükülmüş

• 8.1 16ekimde çıkıyor değilmi birde ios7en son hangi sürümde 7.?.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banrion -- 13 Ekim 2014; 19:36:55 >
  • FatihTeriminDili kullanıcısına yanıt
    Evet bükülme doğru. Telefonu elinize alıp zorlarsanız, koskoca telefonla arka cebimdeyken ben illa oturacağım bir yere derseniz iPhone 6 Plus büyük ihtimalle biraz eğilecektir. Ben şimdiye kadar kullandığım hiçbir telefonum arka cebimdeyken üzerine oturmadım, oturacağım zaman telefon küçük olsa dahi cebimden çıkarırım. İnsanların bu arka cepte telefon varken üzerine oturma rahatlığı nedir, nasıldır, onu da hiç anlamam doğrusu :)
  • Hocam 6 ve plus modelinde takılma olduğunu sanmıyorum varsa da restore etmenizi öneririm. 8.1 beta sürümünde bi arkadaş daha aynı sorununu belirtmişti restore yapınca düzeldiğini belirtmiş.
  • FatihTeriminDili kullanıcısına yanıt
    Telefona telefon gibi değil de kalem gibi muamele edip iki elinizde var gücünüzle bükmeye kalkarsanız videolardaki gibi bükülür evet. Arka cebe koyup üstüne oturmazsam olmaz diyenler de bükülebiliyor cihazi. Ama telefon gibi kullanırsanız bükülme olmaz elbette.

• 'görüşler yardımcı oluyor evet ama gerçek kullanıcılar neler deneyimliyor onu bilmem gerek. Birini alacağım ama çok kararsız kaldım. Mesela epic zen garden'da takilma oluyor mu? Ya da fps düşüşü?

• egeemen E kullanıcısına yanıt
    Hayır olmuyor, zaten Epic Zen Garden özellikle bu cihazlar (iPhone 6 ve 6 Plus) için Metal ile geliştirilmiş bir uygulama.
  • Yukarıda biri "Takılıyor itiraf edin" demiş. Şaka gibi!

• quote:

quote:

Hangi uygulamada takılıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.