İyi aksamlar değerli forum üyeleri, Ben dün aksam saatlerinde wowwo sitesinden bir iPhone 6 siparisi verdim müsteri temsilcileri gayet yardımcı oldular fakat korkuyorum genpa garantili dedi kadin. Ama normalde apple tr garantili olmasi gerekmiyormuydu, biraz kıllandım doğrusu birde senetli aldım, bilgilerime baktılar sigortanız yatıyor bi sorun yok onaylandı dediler Aktif kurye ile gelicekmis sizce bir sorun yasarmıyım sağsağlim alirmiyim yorumlarınızı bekliyorum
Tamam
quote:
Orijinalden alıntı: galaxyg
Tamam
Hocam ne oldu yoksa yanlışmı yaptim sipariş vermekle ?
Red Devil007
kullanıcısına yanıt
Hayır onu demek istemedim . Çok fazla stres yapmışın kasmışsın .. O yüzden
galaxyg
kullanıcısına yanıt
Hocam ne yapayim heyecanlıyım birde tedirginim ya gelmezse diye. Birde İNSALLAH İOS 9'la gelmez ya cok kasıyormus 6'da bile @galaxyg
Hayırlı olsun. Arada 500TL daha fazla verecek kadar çok fark yok 6s ile. Keşke bekleyip yurtdışı cihaz alsaydın 6s ama neyse.
Götterfunken
kullanıcısına yanıt
Sağolasın kardesim fazla fark olmaz ise daha iyi ya cihaz bugün genpadan sevkiyati yapilip siteye gidicekmis ordanda bana kargoya çıkıcakmış. Sizce İOS 9'la mı yollarlar cihazı?
Hayırlı olsun, gizel seçim.
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamers.
Sağolasın kardeşim ALLAH herkese olmayanlarada nasip etsin diyelim Renk olarak Silver seçtim
quote:
Orijinalden alıntı: dreameren
8.3 ile gelir. Bende 2 gün önce vatandan aldım. Kutudan 8.3 ile çıktı ama direk güncelledim. Şuan için hiçbir problem yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Red Devil007
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamers.
Sağolasın kardeşim ALLAH herkese olmayanlarada nasip etsin diyelim Renk olarak Silver seçtim
Zevkler ve renkler tatışılmaz. Gümüş de güzel ama siyah favorimdir.
chn_chnC
kullanıcısına yanıt
Şuan kasma yokmu hocam birde hangi sürüm var cihazinda ?
quote:
Orijinalden alıntı: Red Devil007
Hocam ne yapayim heyecanlıyım birde tedirginim ya gelmezse diye. Birde İNSALLAH İOS 9'la gelmez ya cok kasıyormus 6'da bile @galaxyg
Ürününüz gelir ama apple online storedan alsaydınız daha iyi olurdu . Ayrıca ios 9 kasmıyor
Hayırlı olsun sonuçta şu mu bu mu demektense cihazın tadını çıkarmak
MrHS
kullanıcısına yanıt
Evet hocam gelsinde tadını çıkartıcam :) Elimde şuan iPhone 5 var iPhone 7 cikarsa belki ikisinide satip alirim
Kaç gündür ariyorum oyalayıp duruyorlar. İNSALLAH gelir ya 29'unda siparis vermistim hala beklemedeyim arkadaşlar.