Cihazim ip6 64 gb space grey Cihazimi daha dün teslim aldim. Biraz kurcaladim ios 8.0.2 ye guncelledim filan gece yatarken şarja taktim. Sabah touch id ile tuş kilidini actim biraz takildim ve biraktim tekrar. Kisa sure sonra telefonu aldigimda touch id nin çalişmadigini farkettim. Açtim kapattim home+power tuşu ile reset attim bi türlü olmadi.Restore etmedim sadece. Hiç tepki yok touch id tepsisinde.hatta yeni parmak tanimlamak istediğimde ilk ekranda kaliyo ordada çalişmadi. Çift dokununca yukarisi aşagida inmiyor. Kisaca touch id ile ilgili donanimsal sorun var gibi sanki. Ayni problemle karşilaşan oldumu arkadaşlar.
Restore deneyin belki bazi ayarlar yanlislikla kapanmis olabilir.Olmadi degisim isteyin
Bi tek onu yapmadim dişardayim çünkü yedek alamadim. Ama olucagini inanin hiç zannetmiyorum bariz donanimsal olarak bozulmuş gibi bi durum var. Hay şansima bak yaa. Daha dün aldim 24 saat olmadi bile yahu. Ayni durumla karşilaşan oldumu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: emrenger
Bi tek onu yapmadim dişardayim çünkü yedek alamadim. Ama olucagini inanin hiç zannetmiyorum bariz donanimsal olarak bozulmuş gibi bi durum var. Hay şansima bak yaa. Daha dün aldim 24 saat olmadi bile yahu. Ayni durumla karşilaşan oldumu acaba?
Ayni durum degil fakat bende de iphone 6 ses almiyor. Benim de ikinci gun basladi. Siri sesli mesaj falan olmuyor. Muzik falan dinleniyor yani hoparlor ses veriyor ama ses almiyor. Arama yapilirken ne ses veriyor ne ses aliyor. İos 8'le ilgili problem diye dusunuyorum. Umarim ikimizinki de duzelir yarin 8.1 gelecek
Umarim kardeşim. Yani yazilimsal bi sıkıntıdır insallah yoksa inan değişimdi zartı zurttu uğraşmak istemiyorum.
quote:
Umarim kardeşim. Yani yazilimsal bi sıkıntıdır insallah yoksa inan değişimdi zartı zurttu uğraşmak istemiyorum.
bekle yarın 8.1 atarsın
Atıcaz zaten o allahin emride. Atinca sorun çözülsede yazilimsal olduğunu anlasak😁
touch id ile benimde sıkıntım var herzaman olmasada tanımlamama rağmen tuş kilidini bazen açıyor bazen açmıyor kafasına göre takılıyor anlıyacağınız güncellemeyi bekliyorum devam ederse servis randevusu alıcam
Bir şeyler ters gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6EF013079
Bir şeyler ters gidiyor
iOS 8 hâlâ tam anlamıyla oturmamış bir yazılım, bence de cihazlarınızdaki sorunlar yazılımdan kaynaklanıyor. 8.1 ile düzeleceğini umuyorum.
Ama benim problemim sanki touch id direk zortlamiş gibi. Arada var sonra yok deil. Bi gitti gidiş o gidiş oldu. Yahu arkadaş nedir bu çilemiz ya.
bu işler birazda şans
Kesinlikle katiliyorum👍
quote:
Kesinlikle katiliyorum👍
evet arkadaşlar herbişeyi deneneme rağmen touch id de tık yok. sizce iade edip paramı alıp yeni bi iphone mu sipariş edeyim yoksa değişimini mi isteyim?
emrengerE
kullanıcısına yanıt
Degisimm. :)
BurcuHale
kullanıcısına yanıt
peki değişimde işlemler nasıl oluyor? ben kutu içeriği ve kutusuyla gönderiyorum onlarda yerine jelatini açılmamış mı gönderiyor???
emrengerE
kullanıcısına yanıt
Hiç bir fikrim yok yalan söylemiş olmayayım. Ya komple kutuyu alirlar.. Yada telefonu.. Bi sorun Apple Care'e.
Sonuç; Apple i aradim. Biraz bekledim malum bu ara çok yoğunlar. Durumu izah ettim ve beni hiç ikiletmeden degişim yapilicağini söylediler. 1.Değişim referans kodu oluşturuldu. 2.TNT kargoya benimle irtibat kurmasi için randevu verdiler. 3.iki gün icinde TNT kargo beni arayip randevulaşip cihazi tüm kutu içeriği ile oluşturulan değişim referans kodunuda paketin dişina okunakli bi şekilde yazip teslim edicekmişim. Temsilciyle konuştuktan sonra mail adresimde apple dan iki mail gelmişti. İlki sanki yeni bi iphone siparişi vermişimde bilgilendirme maili ikincisi ise deişimle ilgili bilgilendirme maili. Süreç ise iphone 6 64gb space gray modelinin stok durumuna göre deişicek.2-3 hafta yani. Belki birilerine bi faydasi olur bu başima gelen.
İOS 8.1' e rağmen düzelmedi mi?
emrengerE
kullanıcısına yanıt
hocam nereden aldınız telefonu zorlu appledenmi yoksa teknosa vatan vs yerlerdenmi ?