Şimdi Ara

iPhone 6S ekranda bulutlanma/golgelenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 ay once aldigim 6S imin ekraninin sag ve solundan ortaya dogru birkac yerde bir kararti var. Bugun Akasya Apple store a goturdum ve ekranin degismesi gerektigini soylediler. 4 aylik telefonun ekraninin degismesi yerine yeni cihaz vermelerini istedim ama onarim mumkun oldugu icin cihaz degisimi yapilamayacagini belirttiler. Bu sorunu yasayaniniz oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanm -- 13 Temmuz 2016; 22:20:30 >

• Aynı sorundan bende bugün teslim ettim hocam. Forumdada paylaştım. Sol üst köşesinde karartı ve beyaz font üstünde sarılık oluşuyordu. Ben bir kaç sorun daha söylememe rağmen. Aynı şekilde geri dönüş aldım arkadaşdan. Benim cihazımda 6s bu arada.
  • O eskidendi swap cihaz ile değişmesi. Şimdi panel değiştiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naklovayak

Aynı sorundan bende bugün teslim ettim hocam. Forumdada paylaştım. Sol üst köşesinde karartı ve beyaz font üstünde sarılık oluşuyordu. Ben bir kaç sorun daha söylememe rağmen. Aynı şekilde geri dönüş aldım arkadaşdan. Benim cihazımda 6s bu arada.

Ben de yarın 11:05'te teslim edeceğim cihazı..değiştirsinler bakalım paneli, farklı sorunlar çıkmaz umarım. Cevabın için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.