Şimdi Ara

Iphone 6S htc one m9 plus karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 6s ve HTC One M9 Plus arasında kaldım. İşlemci performansı ,fiyat ve diğer özellikler bakıldığında hangi cihazı tavsiye edersiniz. Yardım lazım.

Teşekkürler.

• Paranız varsa 6S ile diğerleri arasında kalmanız için bir sebep bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC son zamanlarda piyasada s.çtı sıvıyor tavsiye etmiyorum 6s'de 16gb alıcaksınız sizin için hertürlü sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: boooms

Merhabalar;

Iphone 6s ve HTC One M9 Plus arasında kaldım. İşlemci performansı ,fiyat ve diğer özellikler bakıldığında hangi cihazı tavsiye edersiniz. Yardım lazım.

Teşekkürler.

Hocam samsung s6 yada sony xperia z serisi varken htc ile iphone kıyaslanmaz bu bir.İkinci ise android yada ios seçimi size bağlı olan bişey.

• Hadi note5 veya z 5 deseniz anlarim da htc artik mali bakindan iyice zatifladi ve tarihin tozlu sayfalarindaki yerini almasina az kaldi. Sonu blackberry gibi olacak.

• Olaya su konudan bakalim. Bir tarafta 4 gb ile bazen hatalar veren lg arayuzu. Bir tarafta tarafimdan defalarca denenmis bence androidden ayri sayilmasi gereken sense arayuzu. Bu sekilde bakarsaniz iphone 6 da bile 1 gb ram var fakat ne kadar akici. Sebebi ? Ios tabiki. Ayni sekildede htc ye bakmaliyiz. Diger konular olan htc nin tasarimi surekli degistirmesi, sirkete olan guvenin azalmasi ve surekliligi olmayan 2. El konulari ayri degerlendirilebilir. Sahsi fikrim daha full hd bile olmayan i 6s alacagima, 2k ekrani 3 gb rami olan, 8 cekirdekli islemcisi olan ve diger ayrintilar ornegin ses kalitesi gibi. Tercihim m9 plus.

• 6s 16 gb ne gibi sıkıntı yaratıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt
    Uzun yıllardır samsung kullanıcısıyım. Çok sık telefon çıkarması,cihazın kasması ve 2.el değerinin yarı yarıya düşmesi beni samsungdan uzaklaştıran sebeplerdir. Marka olarak Sony tercih etmem.
  • Çok uygulama yüksek grafik oyun yükleyip 4k video çekerseniz sıkıntı çıkarır hocam o bakımdan haa ben 4k video çekmem üst düzey grafikli oyun pek oynamam dersen 16gb yeterli gelir..

• Üst düzey grafikli oyun oynamıcam. Ama video çekimi yapabilirim.
  • boooms B kullanıcısına yanıt
    16 GB iPhone 6s (kullanılabilir 12 GB) modelleri açıklanan video yer kaplama alanlarına göre; 32 dakika 30 FPS hızında 4K video, 60 dakika 60 FPS hızında 1080P video, 92 dakika 30 FPS hızında 1080P video ve 200 dakika 30 FPS hızında 720P çözünürlüklü video kaydedebiliyor. Eğer iPhone 6s’i 4K video çekim özelliği için alacaksınız 16 GB iPhone 6s almanın hiçbir esprisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46115470E -- 21 Aralık 2015; 16:34:05 >
  • ok teşekkürler.
  • boooms B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam zaten forumdaşız şurda..

• Ip6 kullanıcısıyım ğlusu bilmem ama benim telefonumla m9 u kıyaslama yapmıştım. Iyıkı ıphone aldım demiştim 6s varken ben htc ye o parayı bağlamam sonuçta htc de ucuz telefon değil

• Leventtr L kullanıcısına yanıt
    Evet aralarında 400-500 tl fark var. Keşke dememek için en doğrusunu bulmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.