Şimdi Ara

iPhone 6s işlemci sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. iPhone 6s kullanıyorum yeni satın aldım. Bugün telefonu powerbank ile şarj ettim minimal bir ısınma oldu telefonun arka kasasına kulağımı dayayınca cpu çalışma sesine benzer sesler geliyor. Bu durum normal mi? Çok yaklaştığım zaman duyabiliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kameranın zımbırtısından geliyo olmasın o sesler ilk kez duydum cpu sesi ibi bir ses duyanı hareketli çalışan parça yok ki cihazın donanımında. Bir kamerada var.

• o ne demek ya ? imkansız öyle birşey

• İşlemci sesi duyamazsınız, başka bir sestir. Ama şarj ettiğiniz powerbank marka ve modeli önemli. Kaliteli olmayan bir powerbank iphone piline baya zarar verir. Powerbank nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 16.000 ile şarj ettim. Bir kaç arkadaşım daha bununla şarj etti ama bir problem yaşamadılar diye biliyorum. Ses'e dikkat edince bir uygulama açınca ya da ekranı kullanırken kulağımı iyice yasladığım zaman duyabildiğim minik cızırtılar. Yani dışarıdan duyulabilen değil gerçekten dikkatli dinlediğimde duyuyorum. Normal midir bilmek istedim yalnızca.
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    hocam ekranı kullanırken biraz cızırtı geliyor gibi hissediyorum kulağımı iyice yasladığım ve dikkatli dinlediğim zaman. telefonda bir sıkıntı yok görünen. her şey stabil çalışıyor ısınma vs. yok.
  • Sacma sapan seyler konusmayin. Nerden anladin islemci sesi oldugunu ? Benim masaustu pc de bile islemciden ses gelmiyor o da eski oldugu halde. Telefonun islemcisinden mi ses gelecek. Bazi sarj aletlerinden o dedigin sesler cikabiliyor. Mesela sony c4 un adaptorunden ayni ses cikiyor. Ama islemciden ses cikmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım istedim burada saçma sapan konuşmakla ne alakası var? ekranı kullanırken yani ekrana temas ederken kulağımı dayadığımda minimal cızırtılar duyuyorum işlemci ile falan alakası yok yüksek ihtimalle o an aklıma o geldiği için öyle yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: IsmailAkdag

yardım istedim burada saçma sapan konuşmakla ne alakası var? ekranı kullanırken yani ekrana temas ederken kulağımı dayadığımda minimal cızırtılar duyuyorum işlemci ile falan alakası yok yüksek ihtimalle o an aklıma o geldiği için öyle yazdım.

hocam servise gösterin buradan bir cacık çıkmaz aldığınız cevaptan anlamışsınızdır.
  • Hee servise gonder. Gonderince ne cevap verecekler merak ediyorum :)

• İslemciden ses gelmez. Ne masaustu ne telefon. Bilgisayarda harddisk sesi olabilir o. Telefonda en fazla kamera modulu odaklama yaparken ses geliyor benim onun disinda sessiz olmasi lazim. Kapasitor yok telefonda coil whine olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İslemciden ses gelmez. Ne masaustu ne telefon. Bilgisayarda harddisk sesi olabilir o. Telefonda en fazla kamera modulu odaklama yaparken ses geliyor benim onun disinda sessiz olmasi lazim. Kapasitor yok telefonda coil whine olamaz.

İyi akşamlar

Bu sesi telefonda duyamadım ben ama

150 tl lik dandik bir tablet vardı evde hediye gelmişti piranha idi bundan ses geliyordu ve işlemciden veya ankarttandı neredense artık içini de açtım baktım ses gelen yerlerde herhangi bir şey yok işlemci ram anakart dışında

Bu tablette ses gelebiliyorsa telefonda niye gelemesin diye düşünüyorum

Herkesin bayramı mübarek olsun

• ekranda herhangi bir etkileşim olduğu zaman gelen cızırtılar var. kameranın o tarafta daha çok tabi dediğim gibi kulağımı tamamen dayadığım zaman alıyorum sesi.
    telefonu hepsiburadadan almıştım 2 sene Türkiye garantili. kullanıma bir etkisi yok ancak eğer olursa, Apple'ın garantisinde bir sıkıntı yaşamam sanırım değil mi?
    kusura bakmayın, ilk defa kullanıyorum. bu sebeple sorabileceğim en mantıklı yer burayı buldum.

Herkese iyi bayramlar.
  • Beyler arkadaşın dediğini denedim sanki ocak yakmaya çalışırken ki o sürekli çıt çıt sesi geliyor telefonun içinden ekranı kapatıyorum home tuşuna basıyorum o sesi çıkartıyor çok değişik i6 kullanıyorum

• Shadowhogfer kullanıcısına yanıt
    hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz telefonu? aynı şekilde. ekrana falan temas edince çıkıyor yalnızca. bir problem oluşturur mu acaba?
  • Telefon çalışırken bende de oluyor. Gayet normal hocam meraklanma yani.

edit: iPhone 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skullmehnet -- 14 Eylül 2016; 5:13:06 >
  • Bende de oluyor ekran açıkken ve ekrana dokununca
    iPhone 5S
  • Valla kulağınıza dayayıp ekrana dokunup o sesi nasıl duydunuz o ayrı bir mesele 😄 Tebrik ederim hocam sizi, ama bu dediğiniz seste bence assistive touch kullanıp uzun süre, home tuşuna basınca tak tuk ses çıkıyo, bozulucak diye korkuyorum kullanamıyorum muhabbetine benziyo. Tamamen psikolojik bile olabilir ben şahsen duymadım, ha varsa bile öyle bir ses bence bir problem yoktur. Olursa da zaten serviste işlem görür ileride. Kullanırken anormal (ciddi manada anormalden bahsediyorum) bir ısınma, bir takılma donma kitlenme falan yaşamıyosanız bence unutup hayatınıza devam edin derim, paronoyaklaşırsınız sonra hocam hiç gerek yok 😄

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz içerisinde ses duyabileceğiniz yerler kamera modülü ya da kapasitörlerdir onu da sanmıyorum ama bir ihtimal.

İşlemcinin sesi olmaz normalde işlemci sesi sandığınız aslında işlemci soğutucusunun fan sesidir.

Belki yine bir ihtimal bir sıkıntıdan dolayı hoparlörünüzden bir ses geliyor olabilir.
  • çok teşekkür ederim cevaplar için. tuhaflık bende olabilir nasıl farkettim o sesi inanın ben de bilmiyorum ama endişelendim haliyle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.