Şimdi Ara

İphone 6s pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.İkinci el iphone 6S aldım 8 ay daha garantili.Satın aldığım yer alırken dedi cihazın pili çok iyi değil diye.Ancak bu kadarını ben de beklemiyordum.Telefonu sabah yüzde 100 ile elime alıyorum.Öğlen şarjı bitiyor.Ve şöyle bir durum da söz konusu.Örnek veriyorum şarjım yüzde 92, 15 dakika boyunca hiç eksilmiyor ancak sonraki 5 dakika içinde yüzde 65 lere düşüyor.Ve de telefon şarj olurken bir o kadar da çabuk doluyor.Sizce pil değişimi garanti kapsamına girer mi?Hadi diyelim girmedi ve parayla apple'dan yeni pil taktırdım. Biraz daha iyi bir performans alabilir miyim?

• Eğer garantisi devam ediyorsa apple yetkili servisinden ücretsiz pil değişimi yapılır. Pil kullanımında çok büyük artış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanDemirbilek -- 28 Ekim 2019; 14:34:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orj pil etki ediyor
  • teşekkür ederim arkadaşlar. 6S cidden yağ gibi akıyor.Elde duruşu da gayet hoşuma gitti.Apple store'a giderim o zaman en yakında.319 tl yazıyor sitesinde pil değişimi fiyatı.Eğer pil performansı düzelecekse her türlü verilebilecek bir para bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiasha23

teşekkür ederim arkadaşlar. 6S cidden yağ gibi akıyor.Elde duruşu da gayet hoşuma gitti.Apple store'a giderim o zaman en yakında.319 tl yazıyor sitesinde pil değişimi fiyatı.Eğer pil performansı düzelecekse her türlü verilebilecek bir para bence.
    5 dk kullanimla %30 dusus normal degil. Benim pil sagligi %83 civarinda ve o kadar anormal dususler olmuyor. Sizinkinin ucretsiz degismesi gerekir.

• Açıkçası bu problemi iphone se (yüzde 81) 6s (yüzde 86) pil sağlıkları olan iki cihazımda da yaşadım. Pil çok çabuk düşüyor ve düştüğü yerde saçma sapan şekilde uzun kalıyordu. Se yi apple a gönderdim. Çünkü se de daha can sıkıcıydı. Yüzde 20 lerde resette atıyordu. 6s te bir nebze daha iyi. En azından kullanılabilir seviyede. Pil sağlığına bakarak pilin ömrünü tamamlaması olarak ortaya çıktığını düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iphone 6s yavaş şarj
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 5S Pil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.