Şimdi Ara

iPhone 6s Plus 64 Gb mı? Samsung Galaxy S7 Edge mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim. Ben iPhone 4 kullanıcısıyım ve yeni telefon almayı düşünüyorum. Fiyat bakımından bir limit yok ancak iPhone 6s Plus 64GB ile Samsuns S7 Edge'i çok önerdiler. 1-2 telefon önerisi daha aldım. Ama öncelikle bu ikisi arasında karşılaştırma yaptığımızda kullanıcı yorumları öncelikte olmak üzere hangisini önerirsiniz? Hız, kullanım kolaylığı, dayanıklılık, kamera, güvenlik gibi bir çok unsura baktığımızda. Hangisini neden önerirsiniz? Yardımcı olacağınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkutluturk6 -- 18 Haziran 2016; 3:47:59 >

• Bir kaç ay daha sabret ve Note 7 yi incelemeden gözün kapalı al. Ben note 5 te bunu yaptım ve hiç pişman olmadım.
  • Hız konusunda eşit sayılırlar zaman geçtikçe S7'de muhtemel yavaşlamalar başlayabilir. 6s uzun yıllar güncelleme alacaktır ve o sürede de hem stabil hem de güncel kalacaktır. Kamerada S7 daha iyidir. Güvenlikte ise 6s. Dayanıklılıkta yine 6s alır. Zira 6s'in kasası 7000 serisi alüminyum. S7 ise cam Gorilla Glass cam ile kaplı. Düşmelere karşı hasar alma ve kırılma ihtimali daha yüksek.

Android olarak tavsiyem HTC 10 olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruyu söylemek gerekirse telefonların teknik özellikleri hakkında pek bir bilgim yok. Ancak dediğim gibi öncelik hız ve dayanıklılık daha sonra kamera olsun. Temmuz ortalarında almayı düşünüyorum ondan şuanki telefonlar ve ya o güne kadar çıkacak telefonlar üzerinden gitmemiz iyi olur.
  • Başka konu hakkında yorum yapabilecek arkadaş var mı acaba ikisinin arasında kaldım baya çünkü.
  • ben de iphone diyorum. 6 sene samsung kullanıcısı olarak iphone diyorum. çünkü bu samsungdan adam olmaz. telefonu aldıktan 2 sene sonra telefon kontrolden çıkıyor. kendi uygulamaları arayüzü falan rami şişirmeye başlıyor. kasmalar donmalar. samsung kullanıp da bunu yaşamadım diyen çıkmaz, çıkamaz. arkadaşım 4-5 senedir HTC One X kullanıyor neden şu an hala tıkır tıkır telefon ? cidden samsung şu arayüz ve işlemci inadından vazgeçmediği sürece çöp. Android istersen HTC 10 derim. ama iphone kullanıcısısın iphone al keyfine bak. işe girdiğimde yapacağım ilk iş iphone almak olucak.
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar iPhone ile Samsung S7 Edge'e indirdim alternatifleri ya diğerlerini de işe katarsam işin içinden çıkamam herhalde. Diğer arkadaşlarında bir fikirlerini bekleyelim bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6s plus i tercih ederseniz uzun zaman kullanım imkanı sunar. S7 edge estetik olarak 6s plustan güzel, su gecirmeme ve toz gecirmeme artilari da var, ama darbeye karşı dayanksiz. Benim için bu iki özellik çok önemli değil. Tavsiyem 6s plus alın. Android istiyorsaniz Htc10 u listenize ekleyin derim. Sağlam telefon, uzun süre kullanırsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararımı 6s Plus'tan yana kullanacağım galiba yardımlarınız için teşekkür ederim. Birde bu 6s Plus'ta cepteyken falan bükülme sorunu var diyorlardı o düzeltildi mi acaba? Yoksa 6 Plus'ta mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkutluturk6

Kararımı 6s Plus'tan yana kullanacağım galiba yardımlarınız için teşekkür ederim. Birde bu 6s Plus'ta cepteyken falan bükülme sorunu var diyorlardı o düzeltildi mi acaba? Yoksa 6 Plus'ta mıydı?

dediğiniz sorun 6 serisindeydi , 6 ve 6 Plus'da ancak 6s ve 6S Plus'da böyle bir sorun yok.
  • bekle iphone 7 al bence

• iPhone 7'yi beklemeye değer mi ki? Temmuz ortasında almayı düşünüyordum. Genellikle yeni serinin ilk modellerinde ilk zamanlan hatalar olur ve bu hatalar hız iyileştirmeleriyle birlikte S modellerinde kalmıyor mu?
  • Telefonla haşır neşirseniz, oynamayı, kurcalamayı değiştirmeyi seviyorsanız ve gerçekten telefondan/teknolojiden anlıyorsanız kesinlikle hiç düşünmeden S7 Edge. Kafam rahat olsun, senelerce hiçbir değişiklik yap(a)madan kullanim, telefondan da pek anlamam basit ve sade olsun, kolay olsun, beni yormasın benim telefona ayıracak vaktim yok diyorsanız kesinlikle hiç düşünmeden Iphone 6S Plus. Aslında IOS ve Android karşılaştırmak saçma, çünkü ikiside kesinlikle farklı kitlelere hitap eden telefonlar benim görüşüm..
  • Iphone 6s antutu puanı 88bin. xiaomi mi5 144bin. Ve seramik
    androidde ios un karşılığı miui diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmanderr -- 19 Haziran 2016; 5:06:16 >
  • i6s Plus 64 Gb dan, S7 Edge 32 Gb'a geçiş yaptım. İkisi de mükemmel telefonlar. Şarj olarak hemen hemen aynı. Kamera olarak Doğal görüntü i6s Plus önde. Ama profesyonel fotoğrafçılık ile ilgilenmiyorsanız emin olun s7 Edge ile çektiğiniz resimler sizi büyüleyecektir çünkü yazılımsal olarak s7 edge fotoğrafları işliyor ve göze hoş gelen fotolar çıkarıyor.
  • Iphone 6s Plus

• quote:

Orijinalden alıntı: bozic

i6s Plus 64 Gb dan, S7 Edge 32 Gb'a geçiş yaptım. İkisi de mükemmel telefonlar. Şarj olarak hemen hemen aynı. Kamera olarak Doğal görüntü i6s Plus önde. Ama profesyonel fotoğrafçılık ile ilgilenmiyorsanız emin olun s7 Edge ile çektiğiniz resimler sizi büyüleyecektir çünkü yazılımsal olarak s7 edge fotoğrafları işliyor ve göze hoş gelen fotolar çıkarıyor.

Peki neden geçiş yaptınız memnun kalmadığınız bir özellik mi var acaba tercihen mi? Kamera da benim için önemli bir unsur ancak 6s modellerinin de tatmin edeceğini düşünüyorum bariz bir fark var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkutluturk6 -- 19 Haziran 2016; 16:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkutluturk6

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

i6s Plus 64 Gb dan, S7 Edge 32 Gb'a geçiş yaptım. İkisi de mükemmel telefonlar. Şarj olarak hemen hemen aynı. Kamera olarak Doğal görüntü i6s Plus önde. Ama profesyonel fotoğrafçılık ile ilgilenmiyorsanız emin olun s7 Edge ile çektiğiniz resimler sizi büyüleyecektir çünkü yazılımsal olarak s7 edge fotoğrafları işliyor ve göze hoş gelen fotolar çıkarıyor.

Peki neden geçiş yaptınız memnun kalmadığınız bir özellik mi var acaba tercihen mi? Kamera da benim için önemli bir unsur ancak 6s modellerinin de tatmin edeceğini düşünüyorum bariz bir fark var mıdır?

Tatmin edecektir kesin.

Ben çabuk sıkılıyorum ondan geçtim :)
    5 ay ios 5 ay android kullanıyorum :)

• bence 6s plus'tan devam edin
  • S7e note7 yada iphone 7 al.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.