Şimdi Ara

İphone 6s plus kameram titriyor (fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiğim gibi telefonumun arka kamerasında titreme sorunu yaşıyorum. Video veya fotoğraf çekerken titriyor dalgalı çekiyor. Ara sıra değil hep böyle. Kamera açıkken cihazın kamerasındanda ses geliyor bişey sürekli titreyerek çarpıyor gibi. Kamerayı kapatınca ses gidiyor. Telefonu salladığım zamanda kameranın içinde bişey sallanıyor gibi. Eğer doğrudan yere doğru tutup öyle çekim yaparsam titreme olmuyor veya ağır çekim video modundada hiçbir şekilde titreme yok. Format atmayı denedim, güncellemeyide denedim geçmedi. Yardımcı olabilcek biri yada fikri, tavsiyesi olan varsa çok sevinirim. Örnek fotoğraf ekliyorum.
    İphone 6s plus kameram titriyor (fotoğraflı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanımsal bir arıza telefonun kamera kısmındaki ois mekanizması bozulmuş değişim gerekiyor malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu sorun bende de var internette araştırdığımda çoğu insanda da olduğunu gördüm ama apple herhangi bi onarım falan yapmamış optik imaj sabitleyici bozuluyor galiba, ekranın ön tarafına kameranın arkasına gelcek şekilde küçük bi mıknatıs koyarak çözmüşler ben küçük mıknatıs bulamadım deneyemedim bazen düzeliyor genelde bozuk sanırım kamera değişecek
    bi çözüm bulursanız beni de bilgilendirin
  • afunal15 A kullanıcısına yanıt
    Çözüm bulabilirsem tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Telefonumun garantisi bittiği için başka bir yerde fiyat sordum 250 dediler, pahalı geldiği için internetten kamera yedek parça fiyatlarına baktım ne yazıkki 230 dan aşşağı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.