Şimdi Ara

Iphone 6s şarj 35-20’lerdeyken kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu durum sahte şarj aleti kullanmamdan mı kaynaklı, bir senedir sahte şarj aleti kullanıyorum ama orjinali çok pahalı olduğu için alamadım pil sağlığını %77 gösteriyor bataryam komple mi bozulmuştur yoksa ben orjinal şarj aleti alsam düzelir mi :( ayrıca internetten iphone 6s için önerilen güçte sıkıntı çıkartmayan şarj aleti atabilirseniz de çok mutlu olurum ve iphone şarj aleti için olması gereken güç ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadToHead -- 6 Nisan 2019; 11:46:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pil sağlığı berbat durumda. Pil değişimi yapmanın vakti çoktan gelmiş. Orjinal şarj aletiyle de durum düzelmez. Pil sağlığının %77’ye düşmesi kapasitenin 1320 mAh’a düştüğü anlamına geliyor. Ayrıca sahte şarj aleti kullanmaya devam ettiğin sürece değiştirdiğin pil de kısa bir süre sonra stabilliğini yitirecek. Yapman gerekenler öncelikle orjinal şarj adaptörü ve orjinal şarj kablosu almak daha sonra da Deji pil ile değişim yaptırmak. Orjinal adaptörün gücü 5V/1A. En sağlıklı şarjı da bu güçteki bir adaptörle yaparsın. Tavsiyem Letgo gibi yerlerden orjinali kovalaman olur. Bazı ilanlarda kutudan çıkma ya da değişim ile sıfırlanmış ürünler olabiliyor. Deji pil için de n11.com’dan ya da kendi siteleri üzerinden sipariş verebilirsin.

urun.n11.com
    İphone 6s Batarya Mucize Batarya Deji Orjinal Deji Ürünüdür - n11.com
    https://urun.n11.com/batarya/iphone-6s-batarya-mucize-batarya-deji-P153107072

• cihazı test ettirin ondan sonra pil olayına kalkışmanızı öneririm yanlış şarj aletlerinden veya araç şarjları bazen anakartta zarar verebilir yüksek modellerde servisinden mutlaka bilgi alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

cihazı test ettirin ondan sonra pil olayına kalkışmanızı öneririm yanlış şarj aletlerinden veya araç şarjları bazen anakartta zarar verebilir yüksek modellerde servisinden mutlaka bilgi alın
    Merhaba nerede test ettirebilirim?
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Size çok teşekkür ederim o kadar yardımcı oldunuz ki... söylediğiniz batarya gerçekten güvenilir mi yani telefona zarar gelsin istemiyorum daha fazla çünkü
  • HeadToHead kullanıcısına yanıt
    Rica ederim buranın amacı bu. Bu bataryayı ben de dahil birçok kişi kullanıyor. Forumda konusu mevcut. Hiçbir zararı yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 13 şarj
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.