Şimdi Ara

iphone 6s şarj ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce lg g2 kullanıyordum ve şimdi yeni iphone 6s aldım, ios 11 yüklü şuan ama 10.3.3 de yüklüykende sanki telefonun şarjı çabuk gidiyordu yani sürümle ilgili bir şikayetim yok.
    Fakat telefonun şarjı çok hızlı bitiyor bu genel bir iphone problemimi yoksa benim telefonum mu bozuk? Ayrıca kullanmaya başlayalı 2 3 gün olduğunda telefonda bir sorun oluştu telefon şuan olduğundan çok daha hızlı şarj yiyor ve hiçbirşey yapmasamda çok sıcaktı hatta telefonu kapattığım halde pil tamamen tükenene kadar ısınıyordu. apple destekle görüştüm chatten gayet iyi davranarak çözüm aradık itunesden reset atmamı daha sonra devam ederse servise götürmemi söyledi. itunedan format attıktan sonra devam etti. daha sonra telefon 2 gün kapalı kaldı sonra bu sorun düzeldi. Bu kadar neden anlattım çünkü bu problemden kaynaklı olarak şuan telefonum bozulmuş olabilir mi? nasıl anlarım? servise götürmeden nasıl yaparım?
    (apple destek telefona yaptığı uzaktan testlerde telefondan hiçbir sıkıntı bulamadı ve pilin yeni olduğunu belirtti.)

• IOS 11 den kaynaklanan ciddi bi pil sorunu var . Yakın zamanda düzelir daha ilk sürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

IOS 11 den kaynaklanan ciddi bi pil sorunu var . Yakın zamanda düzelir daha ilk sürüm

Butun ilk surumlerde sarj sorunu cikiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

IOS 11 den kaynaklanan ciddi bi pil sorunu var . Yakın zamanda düzelir daha ilk sürüm

Butun ilk surumlerde sarj sorunu cikiyor.

Maalesef ama ilk defa bu kadar fark edilir düzeyde .. Ios 7 de böyle olmuştu 5 ler ..

Yabancı kaynaklarda 4 saat daha az süre ekranda durduğunu yazmışlar .. 4 saat ciddi bi rakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım sıfırlamaktan başka yapacağın pek bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iPhone 5S Pil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.