Şimdi Ara

iPhone 6S su geçiriyor! Yapmam gereken adımlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 hafta önce aldığım iPhone 6S suya düştü cihaz tamamen kapandı açılmadı garanti kabul etmiyor 1350 TL civarı birşey istiyor. Ekranın içinde su var fakat pirince koydum baya düzeldi eğer tamamen düzelirse buna değişim yaptırabilirim miyim? Sıvı temasından sonra, İzlemem gereken yollar nedir? Birde internette su geçirmiyor gibi haberlere inanmayın kessin geçiriyor. Düzeltebilir miyim bu ekranı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romantikodun -- 21 Mayıs 2016; 10:28:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardes sen dupeduz apple i nasil dolandirabilirim diye bize soruyorsun 1350 yi verip degiscektin .

• Alenen dolandırıcılık bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdrarla temas ederse o kırmızı şeritlerin orijinal rengine geri döndüğünü duydumdu

• 6S'in su gecirmezlikle ilgili bi sertifikasi yok 1350 TL verip paşa paşa degistircen cihazi senin hatani millet niye telafi etsin

• Dolandırıcılıkla alakası yok konuşmalarınıza dikkat etmenizi yardımcı olabilecek cevaplarınız var ise yorum yapmanızı ve onun dışında farklı şeyler yorum yapmamanızı rica edeceğim. Değişim yaptırmayı biliyorum hatamı başkası neden telafi etsin arkadaşım kime zararı var bilip bilmeden yorum yapmayın konu farklı yerlere gidiyor.
  • Hiç bir şekilde yutturamazsın. Ayıla bayıla vereceksin o 1350 TL parayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6s için "su geçirmiyor" denmedi hiçbir zaman. Sıvı teması olduğu için cihazınız garanti dışı. Ücretli değişim dışında garantiden faydalanamazsınız.
  • Kim dedi yahu su geçirmediğini. Apple'ın telefon için öyle bir garantisi olmadı ki.

Siz youtubedaki videoları izleyip gaza gelmişsiniz, youtube da telefonu dondurup buzluğa atıp geri çıkarıyorlar yine çalışıyor, bu telefonun -30 derecede sorunsuz çalışacağını garantilemez.

Telefonu zırt pırt suya düşürüyorsanız s7 edge almalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Mayıs 2016; 13:05:20 >
  • Yapman gereken 1350 lirayı verip ücretli değişim yapmak , bunun dışında bir seçeneğin yok. Sadece türk insanında var bu olay , bayılıyoruz bir şeyi suistimal etmeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yolu olsa bile suc ortakligi yapmis oluruz yaptigin etik mi

• su geçirmeme özelliği yok zaten
  • romantikodun kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcılıkla nasıl alakası yok yahu?

1- Cihazın zaten açıldığı için yetkisiz müdahaleden destek dışı.

2- Cihazın likit göstergeleri zaten kırmızı olmuş bunun renklerini yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belki idrar ile beyaza döndürebilirsin.

3- Pirinç vesaire olmaz.

4- Elektronik haberlerini nereden okuyorsunuz bilmiyorum ama orayı okumayı bırakın. Çünkü yine arkadaşların dediği gibi zaten hiçbir zaman su geçirmezliği ile ilgili bişey söylenmedi.

5-http://www.apple.com/tr/iphone-6s/specs/

6-http://www.apple.com/legal/warranty/products/turkey-universal-warranty.html

7- Bu garanti şunlar için geçerli değildir: (a) arıza malzeme veya işçilikten kaynaklanmadıkça piller veya zaman içinde kaybolmak üzere tasarlanmış koruyucu kaplamalar gibi sarf parçaları; (b) çizikler, ezikler ve bağlantı noktalarındaki kırık plastikler de dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere kozmetik hasarlar; (c) bir başka ürün ile kullanımdan kaynaklanan hasarlar; (d) kaza, suistimal, hatalı kullanım, sıvı teması, yangın, deprem veya başka dış etkenlerden kaynaklanan hasarlar; (e) Apple Ürünü'nü kullanım kılavuzu, teknik şartnameler veya yayınlanmış diğer Apple Ürünü talimatlarında belirtilenden farklı kullanmaktan kaynaklanan hasarlar; (f) Apple temsilcisi veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı ("AASP") olmayan kimseler tarafından gerçekleştirilen servisten (yükseltmeler ve genişletmeler de dahil) kaynaklanan hasarlar; (g) Apple'ın yazılı izni olmaksızın işlevselliğini veya kapasitesini değiştirmek üzere Apple Ürünü'nde yapılan değişiklikler; (h) normal yıpranmadan kaynaklanan veya Apple Ürünü'nün normal eskimesi nedeniyle oluşan hasarlar veya (i) Apple Ürünü'ndeki seri numarası silinmesi veya bozulması.

• Cihaz zaten suya karsi dayanikli degil ki!

O cihaz artik iflah olmaz. 1350tlyi verip yenisini alacaksiniz garantiniz eskisi gibi devam edecek. Olay budur.

Ha benim o kadar param yok diyorsaniz da yapacak bir sey yok. Applei kandirmanin yollarini aranayin bosa. Hem etik degil, hem de basaramazsiniz

• theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    O zaman sizinde Tamindir haberlerini okumayı ve takibi bırakmanız gerek. Bilindik ve kullandığınız bir site olduğunu var sayıyorum.Güvendiğim bir siteydi açıkçası ve su geçirmediğini düşündüm ta ki cihaz gidene kadar müdahale etmedim doğru dürüst. Cihazı değiştirmekten vazgeçtim şu an çalışıyor eğer tamamen düzelir ise kullanmayada devam edeceğim.

Bknz:http://m.tamindir.com/haber/meger-iphone-6s-su-da-gecirmiyormus_12421/

• Apple hiç bir zaman suya dayanıklı demedi.

• Telefonu kapat princin içine göm (kavanoz gibi birşeyin içinde) hafif güneş giren bir yerde bir gün beklet ise yarar

• romantikodun kullanıcısına yanıt
    Ya şaka gibisiniz. Tamindir dediğiniz saçmalık yer camdan atlayınca ölmüyorsunuz diye haber yapsa atlayacak mısınız? Elektronik işlerinde referans üreticinin ne dediği, garanti belgesinde ne belirttiği önemlidir. Diğer tüm yazı/makale/açıklama/inceleme/video saçmalıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.