Şimdi Ara

iPhone 7 mi S8 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Günlerdir kafamı kurcalayan bu soruyu sizlere de sormak istedim . Öğrenciyim bir telefon alacağım ve çok kararsızım .
    Bir Telefonda Benim için önemli olan özellikler şöyle ;

Kamera , Şarj , En önemlisi Hız ( A10 tercihim ) , Düşük ışıklı ekranda normal kullanım ile şarjı 1 gün dayanan , beni kendine bağlayacak minimum 3 yıl sıkılmadan ve telefonum eskimeden kullanabileceğim , tasarımı iyi olan , kolay kolay paramparça olmayan ve 3 yıl sonra birikimlerin ile ve bu telefonu satarak o zamanın son modelini alabileceğim zarif ve stabil bir telefon son olarak da kullanışlı bir telefon ( Bu konuda Siri çok ilgimi çekiyor keşke bixby bu kadar gecikmeseydi ) olması benim için önemlidir.
    -
    Sizce hangi telefonu almalıyım fanboyluk yapmadan cevaplarsaniz sevinirim ha bu arada belirteyim iPhone 7 alırsam şarjlı kılıf , S8 alırsam da kirilmamasi için telefondan kalın bir kılıf kullanmayı düşünüyorum . Okuyanlara çok teşekkürler çevremde çok fazla iPhone kullanan ve öneren kişi olduğunu belirtmeden de geçmeyeyim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçerikle ilgili öneriyi uzman arkadaşlar yapsın. Şekil olarak S8 mükemmel...
  • Sen bildiğin iphone istiyosun A10 işlemci , siri falan iphone da bulunuyor. Ayrıca seni 3 yıl rahat götürür. Samsung da 3 yıl götürür ama her çıkardığı amiral gemisinde hevesin kaçabilir çünkü her sene mükemmel telefon çıkarıyor ve almak istiyorsun ama iphone öyle değil çok değişiklik yapmıyor her sene o yüzden 3 sene sıkılmadan kullanabilirsin. Hem iphone dayanıklıdır metal tasarım biraz takoz gibidir ama s8 cam tasarım olduğu için zarif ama kolay kırılır çatlar. Yine de tercih meselesi ben mesela note fan edition u bekliyorum ama senin için en uygun iphone 7 gibi.
  • iphone 7
  • kesınlıkle s8. iphone 6s var 2 sene oldu artık ev telefonu gıbı sureklı şarjda kullanıyorum telefonu 3 saat anca gıdıyor şarjı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

kesınlıkle s8. iphone 6s var 2 sene oldu artık ev telefonu gıbı sureklı şarjda kullanıyorum telefonu 3 saat anca gıdıyor şarjı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 edge'den önce 6+ kullanıyordum. 2 sene 6+ kullandım. fakat 6+'ın telefon olmadığını s7 edge'de anladım o kadar diyebilirim.
    :) S8'de mağazada gördüm çok güzel telefon memnun kalırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kesınlıkle s8. iphone 6s var 2 sene oldu artık ev telefonu gıbı sureklı şarjda kullanıyorum telefonu 3 saat anca gıdıyor şarjı.

ben de de var hocam hiç sıkıntı yaşamıyorum nedense.. bence genelleme yapmayalım tamamen kullanıma bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

quote:

ben de de var hocam hiç sıkıntı yaşamıyorum nedense.. bence genelleme yapmayalım tamamen kullanıma bağlı.

telefonu gayet temiz kullandım. kız arkadaşım ve annem dahil 6s serisi teledon kullanan cogu kişinin söylediği aynı şey “şarjı su gibi gidiyor”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

quote:

telefonu gayet temiz kullandım. kız arkadaşım ve annem dahil 6s serisi teledon kullanan cogu kişinin söylediği aynı şey “şarjı su gibi gidiyor”

dikkatinizi cekerim bu telefon ilk çıktığında da şarjı gitmiyordu. ben savunmuyorum söyleme istedigim nokta şu benım de yakınlarım da çevremde 6s kullanan var sizin bahsettiğiniz kadar kayıp söz konusu değil. 4 5 senelik iphone 5s kullanıyor kardeşim 5 6 saat götürüyor

• Iphone pişmanlıktır samsung candır

• kardeş at ile eşşeği karşılaştırmışsın. iphone ölüsü samsungun içinden geçer.

şuandaki irket telefonum s7 edge telefon demeye bin şahit lazım. fotoğraf kalitesini iphone ile karşılaştırdığında samsung tost makinesi kalitesinde foto çekiyor. s8 alacağına iphone 6 al daha iyi he mdaha prestifli samsung ne fakir markası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

kardeş at ile eşşeği karşılaştırmışsın. iphone ölüsü samsungun içinden geçer.

şuandaki irket telefonum s7 edge telefon demeye bin şahit lazım. fotoğraf kalitesini iphone ile karşılaştırdığında samsung tost makinesi kalitesinde foto çekiyor. s8 alacağına iphone 6 al daha iyi he mdaha prestifli samsung ne fakir markası :D

s7 edge iphonenin çift kameralı jenerasyonları hariç hepsinden kaliteli foto çeker sizdeki çekmiyorsa sıkıntılı bir cihaza sahip olabilirsiniz.

KONU SAHİBİNİN SORUSUNA GELİNCE: Bana öyle geliyor ki siz kararınızı zaten vermişsiniz ip7 alın derim..yoksa sonradan pişman olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

kardeş at ile eşşeği karşılaştırmışsın. iphone ölüsü samsungun içinden geçer.

Bencede at eşşek karşılaştırması olmuş iphone 7 nin ekranı ve kamerası s8 ile baş edemez batarya işine hiç değinmiyorum ..s8 in iphone daki rakibi iphone 8 plus olabilir... Bence sen biraz ortamları bırakta shiftdelete gibi kanalların yaptığı testleri falan incele yoksa hayatını iphone 6 nın her android telefondan daha iyi olduğunu düşünenen bi ergen olarak sürdürebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mons35

iphone 7

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.