Şimdi Ara

İphone 7 Plus ekranı koruyucu (Köşelerde boşluk olmayacak şekilde )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 7 plus aldım. düz camlar olmuyomuş köşelerde hep boşluk kaldı. 3d internette kaplamalar var ama yorumlarda çokta iyi bir geri bildirim görmedim.

takıntılı biriyim ekranda boşluklu kullanamam. ekranı boşluk kalmayacak şekilde cam ya da kaplama alıpta kullandığınız var mıdır ? aliexpress de dahil öneri verirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip. İphone 6 var bende de benimde hoşuma gitmiyor. Silikon kılıf kullanıyorum aralara toz toprak giriyo.

• iPhone 6-6S-7 Plus için piyasadaki en iyi cam koruyucu tecrübelerime göre...

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/iphone-66splus-7-baseus-profit-3d-cam-kirilmaz-ekran-koruyucu-P201334552
  • hocam çok sağolun. bende sorduktan sonra aliexpress te ürünlere bakıyodum en çok satanlarda bu ürün vardı. tanesi 15 tl den sipariş verdim.

iyi tercih yapmışım demek ki farkına varmadan. yorum için çok sağol

• aykut12344 kullanıcısına yanıt
    üstteki ürünün aynısı mı 15 tl aliexpresste

• evet 4,5$ yaklaşık 15 tl ediyor. 2 tane aldım ben.

https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32797651648.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.a1aa23D2HP4K

• bizim kazıkçı esnaf 45 tl demişte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu koruyucularda birkaç tip var.

İlki tam kaplar ama kenar ve köşelerde kalkık durur araya silikon kılıfla vs kullanınca oturur sıkıntı olmaz. Sert kılıflarda kalkma yapabilir. Tek dezavantajı zamanla tozlanır arası rahatsız etmez ama tozludur yani.(3d dedikleri bu)

İkincisi 4d dedikleri, kenarları tam oturur ancak silikon ve sert kılıflar baskı yaptığı için kaldırır genellikle. Ancak geniş yan duvarları olan silikonlar sıkıntı yapmayabiliyor.

Birde ortası cam kenarları yumuşak plastik, silikon olanlar var bunları hiç önermem kenarlar hemen kalkıyor ve görüntüsü bariz belli.
  • aykut12344 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende almak istiyorum cihazım 7 plus siyah. Daha önce yurt dışı sayfasından alışveriş yapmadım. Sayfada materyal seçimi hihg definition ve anti blue light diye hangisini seçmem gerekiyor alıveriş yaparken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Merhaba bende almak istiyorum cihazım 7 plus siyah. Daha önce yurt dışı sayfasından alışveriş yapmadım. Sayfada materyal seçimi hihg definition ve anti blue light diye hangisini seçmem gerekiyor alıveriş yaparken?

direk aratma yerine iphone 7 plus screen yazın zaten gelir ürünler. arama sonucu ürünler geldikten sonra benim yaptığım sayfayı sipariş sayısına göre yüksekten düşüğe sıralamak. genel de 1000 sipariş altında sipariş almış ürünleri almıyorum. gönderimde sıkıntı olabiliyor.

en üstte çıkanlardan beğendiklerinizden sipariş verebilirsiniz. yorumlar kısmında da fotoğraflardan ürünün kullanıcılar tarafından çektikleri görsellere ulaşabilirsin.

ben bu şekilde 40 a yakın ürün aldım sadece bir siparişimde sıkıntı yaşadım. onda da paramı iade ettiler zaten. onun dışında hepsi geldi ürünlerin

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

evet 4,5$ yaklaşık 15 tl ediyor. 2 tane aldım ben.

https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32797651648.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.a1aa23D2HP4K

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.