< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonimkapanik -- 20 Ağustos 2017; 16:38:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonimkapanik -- 20 Ağustos 2017; 16:38:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihazın 2. el tamirli vs. mi aldınız ? yada ekranı ne bileyim başka biryeri değişti mi ? malum ekranın çerçevesi dahil heryeri bu cihazın contalı, içi açılınca o conta yalan oluyor.
Ha yok ben sıfır aldım jelatinini ben açtım tamir neyin görmedi falansa fabrikasyon bir hata olabilir ve bu yüzden de su geçirebilir. Garantisi devam ediyorsa yada varsa bir apple'a yollatın böyle böyle içinde terleme ve nem var kamerada falanda görünüyor ve tuş basmıyor diye verin. Belki yenisi ile değişebilir. |
Maalesef suyun altina telefonu tutarak asil hatayi siz yapmissiniz.
Bu arada cihaziniz nedir? |
telefonu suyun altına tutuyorsun , teknik servis bunu anlayabiliyor ve sen diyorsun ki '' ama cihazın içindeki sıvı sensörünün rengi değişmemiş ''
|
Bu durumun Apple ile alakasi yok, suya dayanikli telefon ureten her markanin su gecirmeyenleri de var arkadasin durumuna dusen de var. Olay fabrikasyon hatalarindan kaynakli. Ha her seyi kusursuz yapan Apple'in bunu da kusursuz yaparak piyasa ornek teskil etmesi dogru olurdu.
|
Düşünebiliyor musunuz Zorlu ve Akasya'da çalışan o gencecik çocukların durumunu? İşte adamlara böyle günde 20 tane aklı sıra zeka küpü insan geliyor. Bunlara bir de garantisinin bitmesine 2 hafta kala "ya şarjım çabuk bitiyor, ya telefonum takılıyor" ayaklarıyla gelenleri de ekleyin. Vay halimize.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 16 Ağustos 2017; 22:17:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|